Archives August 2022

Cat Eye Flicks a světlé rty (Purple Edition): Středa makeup vzorec

Purple Power!
Otázka pro vás … Jak se cítíte o vzorci?

Lol! Pardon mě na okamžik, ale musel jsem se tam smát, protože “Formulacing dresing”? Zní to jako něco, co vložíte na salát.

REKLAMA

Ale i digress …

Pokud jste překlopili stránky módního časopisu v uplynulém desetiletí, možná si přečíst mluví o tom, že máte “outfit vzorec” něco, na co se můžete vždy obrátit, když chcete vypadat ostře. Možná je to bílé tričko, high-pasoucí džíny a černý blazer, nebo možná je to něco jiného.

Jakmile zjistíte, že formula, který pracuje pro vás, pak můžete vylepšit vůbec někdy-tak mírně (možná nahrazením černého saku s černým motocyklovým bunda), ale v podstatě se vrátíte na stejný vzorec znovu a znovu práce.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Jsem obrovský fanoušek překlady této myšlenky na říši make-upu a já dělám “make-up vzorce” po celou dobu.

Mám na sobě jeden z mých v těchto fotkách – kočičí oko flicks a světlé rty.

Je to rychlé a snadné a dává vám hodně třesku pro váš make-up Buck, imo. Také, zásadně, nemá mě přemýšlet příliš tvrdě, a nemám znovu objevovat žádné kola, protože vím, že oba hlavních prvků ve vzhledu pracují pro mě. Přesto je tu spousta místnosti v podívejte se na JOoj to v různých způsobech.

V podstatě jsem byl v náladě nosit fialovou, takže jsem začal s šmudnou fialovou kočkou flick (který jsem udělal s matným tmavě fialovým očním očním očním očním a šikmým štětcem).

Líbí se mi celý smatický / rozptýlený účinek, protože nedokonalé hrany opustí spoustu místnosti pro chybu. Můžu to udělat trochu (nebo hodně), a přestože to nemusí vypadat dokonale, je to obvykle průchodné, což je dost dobré, když jsem ve spěchu.

Dále jsem si to srovnal s jasnou matnou fialovou rtěnkou a postranou: Jen jsem si myslel o další verzi toho, co jsem mohl udělat … jak o vrstvení lesklého fialového lesku na vrcholu této lippie? Myslím, že by bylo také velmi cool!

REKLAMA

To je jen jeden z make-up vzorců, které používám často. Použít, pěny, opláchněte a opakujte!

Myslíš, že bych se usmíval mnohem víc, protože mám překvapivě ok účes!
Nemusí to být komplikované.

Make-up nošení v tomto pohledu

Oči: Mac Art Library Nude Model Paleta (Sugar Švestka a tanec ve tmě jako vložka, nahý model a Les Artiste na víčkách, a předem v záhybu), esum Duální oční tužka v Rose a Aubergine (TotalLine), MAC prodloužená hra Up Mascara (Lashes) Esum obočí definující tužku a mac obočí nastavit (obočí)

Tváře: Charlotte tilbury extáze červenat

Základna: Make-up pro stále HD korektory v Y41 a Y31 smíšené s Mac Strobe Cream (Foundation), MAC mineralizovat Skinfinish přirozený v Golden Tan, Esteee Lauder 24h Concealer v médiu hluboké (pod očima), Tatcha Světelná orosená skinová mlha

Rty: Mac Retro Matte tekutý lipcolour v šitá na míru vtipkovat

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen

Guest Blogger Week, Den 2: Stashie’s Lessika, No-Buy 101

Podívejte se na můj první příspěvek hosta na Blogu Valenina!

Valentina Sofía.

Jsem self-prohlásil odvolání narkoman, která se pustila na rok dlouho no-koupit na make-upu a pleť. Můj blog, StashMatters, se zaměřuje na ukázkování mého aktuálního make-upu s recenzemi a vzorníky mé sbírky. Moje milované make-up položky jsou oční stíny, lak na nehty a červenat. Bydlím v Torontu, Kanadě.

Takže se chcete vydat na no-buy? Nevím, kde začít? V současné době jsem na make-upu / péči o pleť ne-koupit za celý rok 2015, blíží se k posledním 4 měsíci mého cíle. Zde je užitečný průvodce pro všechny závislé na make-upu, kteří si mohou uvědomit, že mohou mít problém.

Nejprve si jisti, že opravdu potřebujete jít na no-buy? Vzít tento krátký kvíz:

1) Vlastníte mnohem více než 5 základů?

2) Držíte si stejnou rtěnku znovu a znovu a nyní vlastníte 14 mLBB odstínů?

3) Dosáhli jste Sephora …

Zobrazit originální příspěvek 695 mnohem více slov

Sdílet toto:
Podíl

Klikněte pro e-mailem na PAL (otevře se v novém okně)
Klikněte pro sdílení na Pinterestu (Otevře se v novém okně)

Klikněte pro sdílení na Twitteru (otevře se v novém okně)
Klikněte pro sdílení na Tumblr (Otevře se v novém okně)

Klikněte pro sdílení na RedDIT (Otevře se v novém okně)

Takhle:
Stejně jako načítání …

Příbuzný

Moje blogování Highlightsi’ve procrastinace na dokončení tohoto záznamu s ohledem na to, že bude můj závěrečný post. Ale dostatek zpoždění – to musí být provedeno. To bude poněkud self-shovívavý příspěvek … Zpočátku jsem neplánoval, aby dělal post takhle k závěru blogu, ale vaše komentáře …
12. března 2018 ‘krása ”

Skutečný úhledný blog oceněn byl trojnásobek nominován nedávno pro skutečný úhledný blog ocenění! : D pravidla! 1) Umístěte logo ocenění na svůj blog. 2) Odpověď 7 Otázky položené osobou, která vás jmenovala. 3) Děkuji osobě, která vás nominovala, propojila se s jejich blogem. 4) Nominujte libovolný počet bloggerů …
25. dubna 2015In “krása”

Jsem na mylipaddion.com Odvolání podcastu! Je to se směsí trepidace a závratné vzrušení, které oznamuji svůj první vzhled na mylipaddion.com Beauty podcast! Existuje několik možností poslechu podcastu: Google Play Itunes Buzzsprout Stitcher Je to já! Mít chat s kočkou! Mluvíme o make-upu a náhodných věcech – je to …
15. července 2016 ‘Beauty “

Saturday Surfing, Feb. 13, 2021

Hello, Saturday!
Hi and happy Saturday, friend! and happy Valentine’s Day weekend.

Jak se dnes máš? I’m pretty good, just sitting here pondering what to paint on my paws this week. I’m leaning toward this fierce red from Chanel called Anthurium.

REKLAMA

Co myslíš? Do you ever wear red nails? I did it for like two years straight in high school when I went through my 1940s phase. Red lips and nails were my thing there for a while, but I don’t wear red nail polish very typically now… I still like them from time to time though, especially on short nails. I think it’s very chic.

What’s the plan for today? I hope there’s something on your agenda that makes you feel good. as for tomorrow, no plans for me. It’ll be a home-based pandemic Valentine’s Day, likely involving some chocolate and at least one rom-com on TV.

On that note…onto today’s reading! ?

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Favorite story of the week ——-> ‘I’m Not a Cat,’ says lawyer having Zoom Difficulties

I had a Zoom call with Connor’s kindergarten teacher and all of the other parents, and now I deeply regret not turning myself into a cat for that. Here’s how to transform yourself into a fabulous feline, for future reference.

Allegedly, these 25 dog breeds get along well with the kittehs.

Celebrate your gal pals this Galentine’s Day with these quarantine-approved party ideas.

Meet the perfume expert who knows what Queen Victoria smelled like.

10 Black-owned beauty brands you can shop on Amazon.

These peeps have quit social media.

Look at the eyes, OMG! strašně legrační!

Hello, can I do my eye makeup in an elevator?

This is fascinating!

You probably don’t want to go for walk here…

I’m thinking of trying Differin.

When you’re tired of cooking but ya keep doing it anyways…

Adding to my wish list..

I can’t stop looking at her tattoo.

Milovat

In case you need it

Sing along with me, will ya?

To je hustý.

I’m playing this right now.

LEGENDA

Speaking of Toni Basil…

REKLAMA

Have an extraordinary Saturday and Sunday! sending virtual Valentine’s hugs… may there also be chocolate in your (and my) near future. ??

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Make-up stejně jako kouzlo blog pondělí hlasování, sv. 686

So…what is the Monday Poll?

Výborná otázka! Není to, na rozdíl od svého jména, skutečný průzkum, jako s bitovou kletic tlačítka. Je to jen výpis pěti více nebo méně náhodných problémů, které jsem publikoval na tomto blogu každý pondělí ráno pro minulé kvadrijní roky (od roku 2007). Líbí se mi čtení vašich odpovědí, stejně jako pomáhá mě dostat můj týden na skvělý start. ?

1. Sandwiches — crust on or crust cut off?

Totally depends upon the bread… Generally, I like the crust, however only on fresh bread. If it’s past its prime, ugh, fail to remember about it. cut those crusts off, please. ?

2. V-neck tee or scoop neck tee?

V-neck in black or white with a loose fit.

REKLAMA

3. select one brilliantly colored eyeshadow: shimmery orange, matte pastel lavender, glittery pink or pearly teal?

I’ll choose the pearly teal! I’d wear it with extremely thin black liner on the upper lash as well as water lines, as well as then I’d stack on the mascara for DAYS.

4. exactly how do you feel about hairstyles that purposefully look wet?

Cute on other people who are using a extremely particular lewk, however completely impractical on myself for genuine life situations.

I requirement to be able to put my hair up on a whim, man!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

5. Something that you’d like to begin collecting?

I would like to have a little collection of antique art deco age jewelry. The geometric shapes as well as pave settings do a great deal for my soul, as well as I’m not even truly that much of a fashion jewelry person.

I would likewise like to gather original paintings!

6. have you ever flat ironed your hair while it was wet?

So, I’ve done a great deal of hair experiments (including ironing it on an ironing board with an actual iron back in the ’90s), however I’ve never flat ironed it wet. I used my hair directly for years, however when I corrected the alignment of it, I always utilized a hairdryer as well as a round brush.

7. exactly how numerous times did you put on makeup last week?

Three whole times, YES!

8. What do you want on your bagel today?

I would like it toasted with a almost obnoxious amount of ordinary cream cheese. ?

9. preferred location to purchase clothes?

Banana Republic is my go-to at the moment. Their clothes are much more on the traditional than stylish side, which fits my vibe lately, as well as their small sizes typically in shape me quite well. Plus, they’re typically always in stock.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

REKLAMA

P.S. Právě tady jsou obavy z kopírování / vložení s vašimi odpověďmi v komentáři. Promluvte si s YA brzy.

1. Sandwiches — crust on or crust cut off?
2. V-neck tee or scoop neck tee?
3. select one brilliantly colored eyeshadow: shimmery orange, matte pastel lavender, glittery pink or pearly teal?
4. exactly how do you feel about hairstyles that purposefully look wet?
5. Something that you’d like to begin collecting?
6. have you ever flat ironed your hair while it was wet?
7. exactly how numerous times did you put on makeup last week?
8. What do you want on your bagel today?
9. preferred location to purchase clothes?

P.p.S. It’s one more begin to a lovely week, my wonderful friend! We’ve completely got this. ?

Vaše vysazené faves?

Na rozdíl od populární víry, nejsilnější magická slova nejsou “abracadabra” nebo “alakazam”.

Ne, nejsilnější magická slova jsou “padesát procenta.

REKLAMA

Zjistil jsem, že moje preferované pěnícího spolu-mytí se z minulého víkendu na poloviční cenu v Ulty. Bohužel, jak jsem oslavil s dobře umístěným kořisti pop, uvědomil jsem si – Oh, ne! – že oni byli na stejné polici, kde udržují brzy přerušené produkty.

Jak víte, snažil jsem se přijmout Život Marie Kondo, takže jsem nebyl zvracení backups backupy k pozdním, nicméně dívka … Prošel jsem tři z těchto lahví za posledních šest měsíců, takže chápu budou používat.

Takže … mám na polici poslední tři láhve. ?

REKLAMA

Jaké jsou vaše vysazené faves?

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

Sobotní surfování, 15. ledna 2022

Dobré ráno a Ahoj, Caturday! Dnešní otázka související s oblečením pro vás – Už jste někdy šel do obchodu, pokusil jste se něco na a miloval to tak moc, že ​​jsi to nechtěl vzít pryč? A pak, protože jsi to tolik miloval, koupil jsi to hned pak a tam před chůzi z obchodu vlastně na sobě?

To se mi jednou stalo, a to bylo nedávno s touto bundou Sherpa od atlety.

REKLAMA

Zoufale jsem potřeboval nějaké teplé svetry a topy, takže jsem udělal obchod pro věci, které ve skutečnosti nenávidím.

Normálně najdu důvody, proč být naštvaný většinou oděvů, ale to je tak teplé a tak měkké, a jen správnou váhu, aby mě udrželo toasty uvnitř i venku. Není to ani příliš volné, ani příliš fivefitting, buď, a to nejenže kapsy snadno zapadají do telefonu, ale také mají zipy (!), Takže moje kecy nespadá ven.

Dobrá zpráva, je to v prodeji!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Pokud jste na trhu pro něco teplého, snuggy a útulného, ​​velmi doporučuji. Je to můj svět mnohem lepší, a kdykoliv nosím, téměř jako oblékání.

Tento týden čtení

Oblíbený příběh týdne -> Jak make-up a kadeřnictví pracovaly na transformaci předních herců v nedávných filmech jako “Duna,” “oči Tammy Faye,” “Být Ricardos” a další.

Údajně se jedná o rozpočet přátelské make-up produkty i krásy snoby lásky.

Vše o zvlhčující močovině a co to může udělat pro vaši suchou pokožku.

Dělejte si pleťové výrobky, které údajně “boost cirkulace” ve skutečnosti něco dělají?

Hej, insomniacs! Brzy budete moci koupit parfém, který vám pomůže chytit nějaké z.

Opravdu potřebuje vaše kůže všechny produkty péče o pleť?

Venkovní kočky používají satelitní antény ve výši 500 $ 500 hvězdiček jako vyhřívaná lůžka.

FDA schvaluje lék řízení bolesti artritidy pro kočky pro kočky.

Oh, skvělé, teď chci tento koberec rake …

Nové kožní návyky vyzkoušet v roce 2022

Jak přijmout velící přítomnost

Kapka, že znalosti, prosím.

Jak přežít no-buy nebo low-buy

Tak uspokojující …

Více vlhkosti, prosím.

Bude to jasný, den sunshiny.

REKLAMA

Jaký je váš víkend tak daleko? chybíš mi. Doufám, že se dostanete nějaký čas na relaxaci!

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Sobotní surfování, 13. dubna 2019

Dobré ráno, příteli! Doufám, že se vám v této krásné krati daří dobře. Krátký a sladký sobota surfování dnes (a pro squeamish, absolutně žádná zmínka o hovno … Jinak než tato věta), protože je to slunečné? tady správně meow, a musím dostat nějaký vitamín D.

Je to naprosto nezbytné, abych fungoval správně – alergie jsou zatracené! Jsem trochu sniffly, ale víš co? Slunce je venku, takže zábavná buchta vychází stejně.

REKLAMA

Um … Ne, moje housky nejsou visí ven. ? Ale moje vlasová buchta je!

Nyní pro vaši týdenní dávku čtení …

Nejlepší věc, kterou jsem přečetl celý týden: tento kus o tom, jak kočky dostat svůj make-up udělal pro filmy. Podepřete sami, ale proces obvykle zahrnuje kočičky okusování na jídlo a pochoutky, pitné vody a pomocí boxu vrh při požádání svého make-upu!

Za prvé, byla k-krása. pak j-krása. Co je tedy další velká věc? G-krása, samozřejmě podle New York Times.

Jednoduchý akt mytí obličeje může být tak silný.

Nová linie péče o pleť Sephora je nyní v obchodech, a všechno je 20 dolarů nebo méně.

Lidé nyní dostávají botox aplikován na jejich hlavu, aby se snížil pocení, takže flimaty budou vydržet déle. Na jedné straně jsem rád, “ok, dávám vám body za kreativitu!” Ale na druhé straně jsem rád, “víš, že můžete ušetřit peníze na odchod do důchodu, že?”

Vědci jsou jen teprve začínají rozmotat (haha) tajemství hřívu a jak různé typy vlasů přišly.

Jedná se o bestselling OPI odstíny všech dob (vše, co můžete * stále * koupit). Máte nějaké z nich ve vaší sbírce?

Celá rutina dermatologa

Poznámka k vlastnímu: Vyzkoušejte jeden z těchto nízkých buchund, abyste se vyhnuli spontánně sekání vlasů v polovině noci.

Změnit můj život, proč ne?!

Miluju, jak ta kluk tančí, když hraje.

REKLAMA

Doufám, že počasí je pěkné a dnes děláte něco zábavného. Pokud míříte venku, nezapomeňte na svůj opalovací krém!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Sobotní surfování, 5. března 2022!

Můj make-up vibrace jako pozdě!
Ahoj kluci! dobré ráno. Krátká a sladká sobota surfování dnes, protože Connorova narozeninová oslava je dnes odpoledne, a navzdory mému nejlepšímu úsilí naplánovat živé kecy ze všeho brzy, že je ještě několik detailů last minute, aby se ven. Jsem tak ráda, že jí hodím párty, ale člověk, jsem unavená. Poté, co je to hotovo, těším se na to, že sedím na gauči. Možná budu dokonce zdřímnout!

Tento týden čtení

Linie make-up geek začal OG Beauty Blogger Marlena Stell, jde ven z podnikání.

Nová make-upová linka Gwen Stefani GXVE je vyslovována “dávat”.

Zřejmě Elizabeth Holmes make-up v “Odpad” je úmyslně hrozné.

Některé ekologicky šetrné možnosti, aby vaše krása rutinní zelenější.

Tyto vlasy kartáče pro kudrnaté muže jsou jemné na vlasy a tvrdé na uzlech.

Oh Great, teď chci přidat všechny tyto produkty Skinceuticals k mé rutině!

Překvapivé důvody parfémy ceny jsou prudce styčnicí.

Počkej co?

REKLAMA

Mé srdce bude bít dál

Ale počkejte, je tu víc

Fascinující!

Nezapomeňte na svůj opalovací krém

To bylo jen krásné

Poznámka k sobě: Je čas na nějaké nové brýle

Ocenil bych kryt “Líbí se mi to,” Ahem

REKLAMA

Doufám, že váš víkend je na skvělý start! Co budeš dneska dělat?

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Měkký, pružný švestkový pohled s bronzem, stejně jako mocha (a teplé nahé rty)

se cítí jako jaro!
Dostal jsem nápad! Rozhodl jsem se, že budu dělat s touto kombinací očních očních hodinách z upřímného odvolání celého týdne, stejně jako to první první – měkký, pružný švestkový pohled s bronzem, stejně jako mocha – je pevně v mé komfortní zóně.

Mám zájem této palety … Mám rád combo úžasné, stejně jako teplé švestky, stejně jako hnědé. Plus, spousta odstínů je v tomto středním tónovaném rozmezí, což naznačuje, že pokud máte opálení (jako je vaše skutečně), není zde žádná další podvod, který dostane barvy, aby se opravdu zobrazovaly na víčkách!

REKLAMA

Také se nesmějí, ale také jako to, že je tam matný béžový, stejně jako matný černý v paletě.

Je to zvláštní, že by to byl nadšen? Nevím. Možná. Pravděpodobně. Dovolte mi však říci – s oběma z nich je pohodlný, protože můžete využít některého z nich jako základna oční stíny nebo vložku. Nebo je smíchejte s ostatními stíny v kombinaci, abyste je zesvětli nebo ztmavili.

Střílejte, můžete se dokonce smíchat, aby se šedá (také neuvěřitelně šikovná).

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Mít černý, stejně jako šedý odstín na ruce, je tak užitečné! Jsem trochu znepokojen tím, že pánské jsou tak blízko, ale eh, víš … Když jste byli v tomto rodeo dříve, můžete to udělat.

Upřímný odvolání se dostanete společně paletu oční stíny, 19,99 dolarů

Make-up používaný v tomto pohledu

Základna: Mac Deal s i tělem v C4, Upřímný odvolání upřímně jasné oči tónované oční krém v pískovci

Tukus: MAC teplá duše

Rty: Upřímná odvolání tekutá rtěnka v pryč clo

Oči: IT kosmetika obočí moci (obočí), Mac Teddy (Waterline), Lancôme Idôle Mascara (Horní řasy), Upřímný odvolání Získejte ji společně kombinace oční stíny (měkký bronz, ledová bavlna, matný švestka, pozlacené Muave, Burnt Mocha stejně jako Vannila ‘D samet)

Došel jsem čas na vzorník, protože jsem musel dostat Connorův narozeninový dárek – horký růžový skútr. Ona se otočí o pět příští týden (!), Což naznačuje, že 1) Jaro je ideální za rohem, 2) Používám špatné montážní kalhoty na půl desetiletí (skutečně požadavek jen kousnout kulku stejně jako dostat oblečení Chcete-li nahradit mé pre-těhotenství šatní skříň, který nemá ve tvaru v dlouhé době), stejně jako 3) docela brzy budu žít s mateřskou školou.

Narozeniny v našem krku lesa rovněž naznačují narozeniny Lasagne!

Rozumíte tomu, že vás někdo má líbí, když vám poskytnou těstoviny pro vaše narozeniny …
Dostal jsem koncept, aby se narozeniny lasagnas z spolupracoviště před rokem. Její máma by ji každoročně udělala lasagna na její narozeniny, stejně jako jsem věřil, že je to jen ta nejlepší věc vůbec. Zaručoval jsem se, že kdybych měl mladík, udělal bych totéž, stejně jako právě tady jsem, ukazující jako s sacharidy, stejně jako hojné množství sýrů.

V loňském roce jsem udělal Connor Cupcakes od nuly, avšak letos jsem se rozhodl, že je to jednoduché, stejně jako dostával konfety dortový mix, stejně jako poleva z obchodu. Využil jsem pillsbury směsi pro sušenky, stejně jako líbil výsledky, takže doufám, že se to dopustí dobře.

Pojďme. Dělat. Tento.
I když části země jsou vlastně zmrazení, jaro se blíží, stejně jako velikonoční / jarní dekorace věci se opět vynoří, z nichž všechny jsem luuuuurve.

Přítelkyně, poskytněte mi pružný citronový tisk, stejně jako já v nebi.

Návrat, když tato žena jedna byla malý citron!

Strávil jsem velký kus včera v noci, že všechny věci do košíku na Williams Sonoma, protože mají nejroztomilejší soubor pružinových, citrusových misek.

(SIDE POZNÁMKA: Zmínil jsem se o tom, že mám něco pro velké talíře, stejně jako nastavení tabulky?)

Tato sbírka se nazývá Citron, stejně jako mám rád cokoliv o tom.

REKLAMA

Milujte barvy, jako botanické tiskové vibrace citronových výkresů, jako jsou grafické vzory na deskách s listy, stejně jako plátky citronu, jako je to všechno. Nelíbí se vám cenu, obvy (tak drahé). Nicméně Le povzdech … to dělá mé srdce zpívat na jaře!

První oficiální narcis sousedství
Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Dostanete 60 sekund pro make-up: co děláte?

Moje řasenka za posledních pár měsíců, Laura Mercier kaviár
Vyrazíte na červenat? kartáčujte obočí? Jsem zvědavý, že slyším, co byste udělali, kdybyste byli zcela stisknuti.

Znal jsem dívku, když jsem dělal divadlo, která je “rychlá a špinavá” verze 60-druhého make-upu byla černá vložka na vodních linkách a nákladech řasenky. Další moji PAL z červeného rtěnky – a to bylo! (Mimochodem v něm vypadala úžasně.)

REKLAMA

Pro mě je to moje lashové kulma a řasenka a řasenka to přinášejí. Mluvím Délka, objem, Curl, všechno. Gimme všechny drama, prosím. (Zde je můj současný jít.)

Jestli je v té chvíli nějaký čas navíc, pak buď 1), spusťte jasný obočí gel přes obočí, nebo 2) míchání krém se červenat na tvářích.

A co ty? Kdybyste měli jen 60 sekund, abys udělal svůj make-up, co bys dělal?

REKLAMA

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen

P.S. TGIF!