Archives January 2023

NARS Rita Acente Lipstick v Limited Edition Red

červená! NARS Rita rtěnka v limitované edici červené
Jo, dostal jsem se taky nadšeně, když jsem to viděl, protože jsem tam jsem myslel, “je NARS dělat speciální barvy pro každou z jejich odvážných rtistů?” A pak jsem si myslel: “Jak vypadá Anita? Bude to růžová !? ” Protože – HOH! – Rád bych měl růžovou rtěnku takhle v tašce …

Ale ne. Není to tak.

REKLAMA

Tento rockin ‘červená je limitovaná edice NARS Rita. Dobrý Ol ‘re-povýšen Rita. Je to $ 32 a nyní k dispozici na Sephora obchodech a online.

Ooh, červená!
Na sobě NARS Rita na mých rtech a Laura Mercier Master Class paleta na tvářích a očích
Teplá červená Rita je součástí dlouhodobých NARS audrém rtěnku Fam, který miluju, a ona je neprůhledná a úžasná. Stejně jako ostatní odvážné odstíny má mírně lesklý povrch a trvá hodiny.

Když už mluvíme o odvážných Reds …

Byl jsem včera rozduchý přes mou skříň včera, hledal džíny, že jsem se mohl ve skutečnosti zapadnout, protože stále mám trochu dětské váhy, rád bych ztratil, když jsem viděl červené šaty, které jsem ještě neočekával.

Je to petite scuba flite šaty a já jsem to dostal z podkroví nejlepší, než jsem zjistil, že jsem těhotná s Connorem. Je vyroben z tlustého potápěčného materiálu a má lemu.

REKLAMA

“Jeden z těchto dnů,” řekla a zírala na pytel snickers z rohu oka, “dostanu se do těch šatů!”

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen

Neděle s kartami Kočka, make-up stejně jako kosmetický blog maskot, sv. 356

14 Fotografie záložek v poli

Všechny fantastické kočičkové supermodelky musí udělat jejich kotlety pózuje s kartonem, stejně jako dříve, než se mohou pohybovat do katalogové práce nebo dráhy, musí prokázat specifickou úroveň kitty lepenkové aptitude.

Není to jednoduchý prop práci, a to buď. Trvá některé kočky, aby zvládli umění jednání, jako jsou naprosto skryté, když je jejich hlava pokryta, nebo zjistit přesně, jak ve tvaru do boxů, které jsou pro ně jednoznačně stejně málo. Nebo nejtěžší kartonová dovednost všech – hopping v krabicích, stejně jako opět opět pro žádný zjevný důvod.

REKLAMA

Ale skvělé lepenkové krabice modelování dovedností jsou s největší pravděpodobností nejlépe nejlepším znamením kitty modelování velikosti. Nic jiného představí plný repertoár modelu modelování modelování modelování pohybuje jako lepenkové krabice.

Případ v bodě, dodržování příkladů z portfolia mého zaměstnavatele …

Pokud pochopíte jakémukoli typu aspirujících supermodelů kočičí, nechte je pochopit, že karty jsou nyní nabízeny k pronájmu na jeden on-on-one osobní Kitty lepenky modelování instrukce. Rozumíte tomu, jak se cítí o sdílení svého porozumění s up-a-nadcházejícími členy komunity kočičí modelování.

REKLAMA

Stačí zanechat komentář s jakýmkoliv typem příslušných detailů o konkrétních cílech přítele svého přítele, stejně jako modelování pozadí, stejně jako záložky se k vám vrátí.

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

Malířské čipy, sv. 1: Smith & Cult EXIT Prostor

Smith & Cult EXIT VOID: DEN 1
Jak dlouho to bude trvat? To je otázka. Podívejme se! Malířské žetony je série, kde malovat tlapky se dvěma kabáty polštiny, základního pobřeží, stejně jako špičkový kabát, stejně jako přesně vidět, jak dlouho to trvá.

I když nejsi hardcore sběratel make-upu – i když jste jen nadšenec produkt na částečný úvazek – s největší pravděpodobností mějte na paměti alespoň jeden produkt, který obrátil laid-zpětný míru zájmu do full-foukané značkové posedlosti . Jeden takový produkt byl pro mě Smith & Cult opouštět neplatnost.

Předtím jsem použil pár odstínů od Smith & Cult, nicméně, nicméně, můj dobroty … když jsem našel tento krémový bridicínský modrý (vyšel s jejich jaro 2017 sbírkou), to vzalo mé oční bulvy překvapením!

REKLAMA

Zdá se, že je to ideální jarní obloha – že zasněný, bohatá modrá, která skály váš svět po tak četných měsících bezútěšné, zimní šedé. Přináší úsměv na můj obchod s tím, kdykoliv to vidím na nehty.

Co mě činí opravdu šťastným, je to přesně, jak pigmentovaný je (jeden kabát je jako tři kabáty jakéhokoliv typu jiné značky), stejně jako přesně, jak to děvče dlouho trvá.

A vole, porazil mi kecy z nehty. Jsem vážný, ty špatné ruce. Dal jsem je hodně. Skvělé nabídky psaní, manipulace s kojeneckou, kočičí manipulaci, práce, stejně jako i některé vzpírání, stejně jako buičky (které jsou ďáblova práce). Můj lak na nehty, parafráze Rihanna, musí pracovat, pracovat, pracovat, pracovat, pracovat, pracovat.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Ukončete prázdnotu, když jsem ho použil s Sally Hansen ekologicky šetrným čajem + bambusovým základním kabátem, stejně jako opi top kabát (jsou to moje přítomné faves), vypadal ideálně po dobu pěti dnů. Pak se asi na půl cesty s pátým dnem začaly objevovat první čipy.

Ale to je pro mě fantastické! Nechal jsem to vidět přesně, jak dlouho to může jít, než to prošel absolutním bodem bez návratu.

Smith & Cult opustí prostor po pěti dnech

Smith & Cult opustí prostor po pěti dnech
Který nastal v osm osm. Čipy na levé ruce nedostaly žádný typ horšího, ale oni byli spojeni obrovskými žetony na mou nejlepší ruku.

Smith & kult ukončit prostor po osmi dnech
Pro mě však je to legendární z hlediska opotřebení. S mnoha manisem, ve dne třikrát nebo čtyři vždycky vidím alespoň několik čipů, takže dostat plné pět dní skály. Vsadím se, že kdybych se po několika dnech opustil mnohem lepší péči o nehty, stejně jako opětovné opětovné nátěry, mohu prodloužit prostor na nejméně týden.

REKLAMA

Je to $ 18 láhev, kterou chápu, je typ pasti, ale je to tak krásná barva. Pokud se cítíte modrou možným způsobem, nemůžu to navrhnout.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

Zanechat komentář pro šanci vyhrát $ 50 Sephora e-dárkové karty! (Končí pondělí)

** Giveaway je uzavřeno **
Toto prozradí je uzavřeno a vítěz byl kontaktován (gratulujeme, AMY !!!), ale podívejte se na příští sobotu pro další prozradí.

To bude znělo zcela náhodně, ale šli jste někdy do pantera chleba? Druhý den jsem měl jeden z jejich salátů (fuji jablečný kuřecí salát), a já budu hojen, kdyby to nebylo jedno z vrcholů mého týdne!

Dobré saláty …

REKLAMA

Lol! Vzestup a lesk, ranní sláva! Potěšen Caturday! Jak je tam všechno? Jaký byl vrchol vašeho týdne?

Stále se chlubím. Connor Claire je stále větší a každý den se usmívá mnohem více a karty se na jaře a těší na upgrady El Hub vyrobený do zahrady paluby.

O tom, že jsme letos jsme nešli tak daleko se zahradou letos, jak jsme v loňském roce udělali, ale my jsme zasadili šest nebo sedm rostlin rajčat, trochu bazalky, nějaký cuketa squash, pár skvrnach kočičího trávníku a horký pepř Závod, takže je tu nějaká nová zeleň pro něj prozkoumat (a přilákat ptáky pro moureklingovou tv).

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Nemůžu uvěřit, že už to může … ale říkám, že každý měsíc, “nemůžu uvěřit, že je to ______.” Je to pravda. Nemůžu uvěřit, že už to může! Zdá se, že čas jdou rychleji každý den.

Děláš něco zábavného tohoto víkendu? Než se dostanete, nezapomeňte zadat tento víkend Sephora Giveaway. Hodně štěstí!

Jeden (1) karta Sephora Egift včetně 50 dolarů odeslaná do vítěze e-mailem (mezinárodní čtenáře, možná se můžete rozhodnout získat 50 dolarů odeslaných PayPalem místo).

Zadejte tím, že zanecháte níže uvedený komentář.

Otevřeno na U.S. a mezinárodní čtenáře.

Měli byste být 18 nebo starší pro vstup (nebo jinak dospělý na základě vašich místních zákonů).

Váš komentář může být o něčem vůbec, ale tady jsou některé nápady, pokud jste uvízl:

Nejkrásnější balení rtěnky?

Jaký je produkt, který je přímou kopií něčeho jiného?

Jaký produkt jste přemýšleli o přidání do svého make-upu?

Opravdu vás někdo z vašich spolupracovníků ví?

Jaká je vaše oblíbená quad nebo Quint?

Jaké je největší množství peněz, které jste kdy našli na zemi dříve?

Jeden záznam na osobu.

Chcete-li vyhrát, měli byste použít platnou e-mailovou adresu.

Dům končí v pondělí 2 května 2016 v 11:59 pm (tichomořský čas).

REKLAMA

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen

P.S. Pokud máte minutu, přeji si, aby Carolina, která pomáhá na blogu během mé mateřské dovolené, velmi potěšené narozeniny. Potěšeni narozeniny, Carolina!

NARS GUY RAY PRO NARS Dovolená kolekce: Polibek má v tašce

MMWAH!
Takže, chápu, že je to jako totes Cliché být make-up nadšenec spotřebovaný tiskovými tisky, ale já jsem. Je to takové jaké to je. Stejně jako taška v nových NARS Kiss Velvet Matte Ret Pencil Set ($ 49) má nejroztomilejší tisk rty.

Je to z nových Nars Guy Ray Holiday Collection (k dispozici nyní), který má rty kolem místa! – Na obalu, pánve, stejně jako dokonce roztracení tohoto lesklého zlatého make-upu.

REKLAMA

A tyto rty tady mluví s mou duší. Líbí se mi, že jsou trochu nerovnoměrné, stejně jako fussy vypadající, jako jsou p * seded o někom auto parkování v jejich určeném místě, haha!

(OK … Nechte ho do příslušenství Hoarder jít na pěti minutách!)

Na jejich úvěr, Nars Le Holiday tašky jsou několik z nejlepších prázdninových tašek. Mám černý s modrými rty na něm od několika let zpět, stejně jako stále silný.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Velká pusa!

Uvnitř sáčku jsou čtyři v plné velikosti sametové matné tužky, z nichž dva, z nichž nejtmavší odstíny, toundra, stejně jako ohrožené červené, jsou extrémně pigmentované re-propagace z dlouhodobé linie. Dva světlejší odstíny, divoké metody, stejně jako kouzlo vázané, jsou nové, omezené přírůstky a FYI, Super Sheer, který by mohl být jistič pro některé peeps.

Jde jen o čísla, i když je to hodně. Na vlastní pěst, hůl ohroženého červeného je 27 dolarů, ale dostanete čtyři NARS rty tužky za 49 dolarů s tímto setem.

Z vrcholu: kouzlo vázané, divoké cesty, toundra, ohrožená červená
Nechápu, že pokud jste obeznámeni s Velvetem Mattes, ale telefonujete je “Anti-Cat Butt Lipsticks”, protože pochopíte přesně, jak některé matné rtěnky vysouší rty tolik, že skončí se objevit jako kočičí zadek ? (OMG, je to pravda, stejně jako to pochopíte!) Každopádně tyto ne. Vzorec se rovněž cítí stejně jako Lightweight.

Ve směru hodinových ručiček z levé levé straně: kouzlo vázané, divoké cesty, toundra, ohrožená červená
Nejedná se tak dlouho, jak některé matné, stejně jako musím znovu použít důl po jídle nebo kávě. Někdy, někdy když jsou moje rty další suché, nebudu se dotknout “EM vůbec, protože chytí jakýkoliv typ vloček. Když jsou však moje rty ve skvělé formě, stejně jako jsem v náladě, jsou zábavné.

V podstatě věřím, že jsou to krásné. Jistě, divoké metody, stejně jako kouzlo vázané jsou trochu naprosté … rád bych je měl mít trochu více pigmentu, ale jsou stále krásné v jemném způsobu.

REKLAMA

KISS SELVET MATTE RIP TENCIL SET je 49 dolarů, stejně jako můžete to objevit nyní na Sephora, stejně jako online.

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

Saturday Surfing: October 14th, 2017

Not far beyond those hills…
The dawn has been different every day this week. The bright, buttery sunlight that usually streams through my office windows most mornings has been an angry, oppressive sour gray tinged with red, and I can’t lie… It’s been terrifying.

The Sonoma and Napa fires keep inching closer. This whole part of California is all dry hills and trees, but we aren’t in any immediate danger.

REKLAMA

El Hub and I were making our “just in case” plans the other night, like what we’d do if the winds picked up again like they did last Sunday night, when they blew across these hills at 50mph, which happens pretty often here na podzim. The gas tanks have been filled, bottled water ready, clothes, devices are kept at or near 100% charged, and my family in the east Bay is staying ready in case we have to drive out there in the middle of the night for an evacuation.

Late Wednesday night, El Hub woke up at 2 smelling strong smoke inside the house. He said it was even a little hard to breathe, so he thought that another fire had started nearby. He walked around the neighborhood in the dark for an hour looking for signs of fire, but it was just that a slight shift in the wind had brought more of the smoke down from Napa and Sonoma.

I’m sorry, friend. I hope this isn’t bumming you out. I usually like to start Saturday Surfing on a cheerful note, but this has been on my mind lately, and it’s not a one-day thing. The worry wears on you. everyone I’ve run into here in the North Bay has been on edge this week, myself included. I actually just heard a whole mess of loud sirens go by, which has been happening constantly for days, and my palms started sweating. “Does that mean there’s something close??” My mind is racing. “Sh*t, I’m still in my pajamas. Where’s Tabs?? I’ll have to strap the baby into her carrier first, then pop Tabs in his carrier… I hope he doesn’t fight me. Gotta grab the papers! The hard drives! Oh, no, where are my keys??”

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Anyway, it’s been like that for days.

I’ve been trying to stick to my routines and do my work while reminding myself that stuff is only stuff — material things that can be replaced — but when you’re sitting in your office at noon but it’s dark like dusk outside and smells like the inside of a chimney, it’s hard to concentrate. The danger feels real and present, so all of this stuff is in my head…

I’m trying, though. trying to stay busy and keep living life as usual, because what else can you do? and that’s why we’re doing Saturday Surfing right now.

There have been so many fantastic stories of survival this week, like this local couple who sheltered in a swimming pool as the houses surrounding them burned to the ground.

When I have acne, it takes MONUMENTAL effort for me to not pick at my skin, which is why this post by Facenomics hit home.

This is how teen vogue transformed into an online cultural juggernaut.

This dude Photoshops himself into his childhood pics, and the results are hilarious! He’s got some mad post-production game.

In the “Who would’ve thunk it?” category, there are spaces called “rage rooms” where you can go and break sh*t to let off steam.

A whole lotta nudes from Lipstick Queen

These cute metallic nails polishes by Pacifica look festive and very fall.

My new favorite account on Instagram is The Hair Historian. They post pics of old paintings with a focus on hair, and I just love seeing bobs and braids styled though the ages.

Well, this is a first! As this Scandlewood “striptease candle” burns (it’s from a new brand called Heretic), it reveals a very naked Dita Von Teese (Side note: I interviewed her like a billion years ago, and I’ll never, ever, ever forget her beautiful porcelain skin.)

Samantha is the cutest, and her reviews are THOROUGH. I especially like this video of drugstore dupes for high-end makeup!

I always learn something new from MAC senior artist Cher Webb. Her style is glam but totally doable.

REKLAMA

I don’t mean to get too emo, but if you feel safe and steady this weekend, and you’re surrounded by people you care about, please cherish it, my friend. miluji tě. přeji vám hezký víkend.

Your friendly neighborhood beauty addict,

Karen

Connorclaire.com Product Spotlight: Káva velmi první hrnek

Piju kávu z tohoto hrnku každé ráno, stejně jako každé ráno, že mě usmívá.

Kitty je vše, “Oops, je mi líto! Než mohu udělat ten úkol pro vás, budu požadavek mít svou kávu jako první … jsem si jistý, že rozumíte. ”

REKLAMA

Anna Oh, kdo byl jeden ze stážistů na make-upu, stejně jako kouzlo blogu během mého těhotenství opustil tento rok, vyrobil tento krásný design.

Anna je Illustrator, stejně jako všestranný úžasný kuřátko, kteří skály okřídlené vložky jako Whoa.

Mám čtyři šálek kávy, stejně jako tato verze je větší 15-unce verze tohoto hrnku, která se vejde asi dva šálky s prostorem pro skvělé nabídky smetany (a samozřejmě o něco cukru).

SIDE POZNÁMKA: Přesně tak se vám líbí vaše káva, mimochodem?

Káva velmi první hrnek

Koupit kávu velmi první hrnek

REKLAMA

Umm … Stejně tak jako přesně to, jak se tento hrnek cítí v mé ruce. Dohoda s je velkou velikostí, která je podivná věc, kterou říká, vím, ale mám řadu hrnek s chladnými rukojetí, které nejsou spíše ve tvaru vpravo, stejně jako jsem velmi nekoordinovaný ráno ( Velké překvapení), takže cokoliv, co může pomoci, aby mé ráno trochu jednodušší, jako hrnek kávy s pohodlnou rukojetí, dostane můj den volna na mnohem lepší start.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

Už jste někdy zkrátili své vlastní rány?

No, tam byl čas zpět v mých vlasových dnech, kolem 14 a 15, když bych si vzal starý pár nůžek a právě, stejně jako, oříznout mé rány Willy-nilly.

Úmyslně jsem je rozřezal trhky a na různých délkách, protože jsem chtěl “vrstvený pohled” (vážně, karen?!), I když jsem opravdu nechápal, co to znamenalo …

REKLAMA

Přední vypadala blázen, vole! Ale já jsem jí nestaral. Dokud byly tyto třesky vysoké a lakované takové, že ne ani hurikán kategorie 5 nemohlo spadat, byl jsem šťastný.

Ale nikdy bych to nepokusil. Myslím, že jsem se v průběhu let postupně dostal méně koordinovanou. Asi bych neměla manipulovat s nůžkami kdekoli v blízkosti mé tváře.

Nevím … vidím sám oříznutí obočí nebo velký kus mých řas náhodně. Nebo strkat oční bulvy, omg!

REKLAMA

Bouchne! Už jste někdy snížil? (Doufám, že váš příběh končí pozitivní poznámkou.)

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Mac Unsung Heroes: Mac Giddy Luster rtěnka

Vzhledem k tomu, že jaro je ještě 58 dní daleko, stejně jako budete požadovat, aby vám poměrně růžová lippie.
Haha! Teď to je hloupý lesk, stejně jako “závratný lesk”. ? Mac má tolik nádherných zlatých růžových rtěnků, stejně jako závratový lesk je můj veselý velký zlatý růžový fave. Je to jednoduchá růžová, že většina veselých make-upových nadšenců se mohou nosit, ať už se jedná o tónované stunners, chladné tónované koťata, tmavé tónované Dazzlers, férové ​​mavens, tan Tempteses, Blond Bombshells, bruneta krásy …

Dostanete nápad. Je to jedna z těch všestranných krásných odstínů, které můžete nosit s téměř cokoliv, stejně jako já nevěřím, že to dostane? Zaslouží si to.

REKLAMA

Nosit závratný s pětiminutovým obchodem – náznak nadace (Antonym Skin Estee v Tan), špetku prášku (MAC mineralizuje povrch kůže v médiu Golden), Bronzer (MAC mineralizuje Skinfinish ve zlatém slunci), červenat (NARS orgasmus ), Černá vložka (Noir Antonym Cosmetics), obočí (Mac obočí sculpt tužka v špičatém) stejně jako řasenka (Covergirl Celkově vtipálek). Ach! – stejně jako korektor program (make-up pro vždy ultra HD korektor v Y42).
Co je to bezstranný make-up hrdina? Pro mě je to často podceňovaný make-up Morsel, dlouhodobý sběrný produkt, který Scots pod radarovou obrazovkou mnoha make-upu nadšence však na pravidelných bázi skály mého světa. Dlouho běžící série Unsung Heroes nabízí několik mých oblíbených.

Je to vždycky stále zastíněno flashier Shimmany Golden Pinks v Mac Fam, stejně jako je to pravda, není to tak jasné jako růžová bomba nebo mrazivý jako písečná B. Je to spíš z publikované růžové s omezeným zlatým třpytem, ​​ale proto Věřím, že to vypadá ccerier, než je (to je $ 17.50 se však zdá, že je to 30 dolarů), stejně jako trik zlatý třpyt je omáčkou. YSL, Chanel, stejně jako Guerlain mnohem lépe vypadat! (Také, Tom Ford!)

Sotva-tam je zlatá perla je to nejlepší.
Giddy je teplně tónovaný růžová limonáda (to voní stejně jako chutná jako ochranná známka Mac vanilka), stejně jako je blízko dostatečné k neutrálnímu, že chladné tónované kočičky ji mohou stále vytáhnout. Čte jako my-rty-lepší růžová nahá na mých pigmentovaných rtech, stejně jako se mi líbí pro rychlé pětinutové řešení s korektorem, černou vložkou, řasenkou, obočí, červenat, stejně jako bronzer. Je to na zdraví s polibkem přirozené barvy, stejně jako jemný lesk.

Perfektní růžová
Je to lesklý povrch, který je Macovo řada hydratačních, lehkých smetanových kartiček, stejně jako to nevydrží tak dlouho jako Mac Matte nebo vinobraní matný. Konzistence je tenčí než mac delší-na sobě rtěnky, stejně jako se s ním dostanu asi dvě hodiny, nebo možná tři, ale jsem s tím v pořádku, protože když nosím tento stín, obvykle neobvykle používám tunu jiných make-upu nebo dlouhodobých výrobků.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Mac Giddy Rtěnka

REKLAMA

Tato závratná rtěnka je crackup v nejlepším případě. Haha! Promiň … tolik hříček.

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

5 things I’ve Been Loving Lately

1. This top and base coat combo

I just started using it two weeks ago, but it’s difficult as nails! The base coat is Essie grow stronger ($9), and the top coat is Dior Gel coat ($28, yes, it’s kinda fancy schmancy).

I wore it last week with Smith & Cult Bitter Buddhist. Side note: This is my favorite green polish of all time (even much more than Chanel Jade), and I have a lot of greens. It’s a sensational sea-foamy jade that looks baby blue sometimes. I wear it all the time. Miluji to!

REKLAMA

I didn’t have a single chip for seven full days, but then a big chunk came off in the shower on the eighth day. but that’s terrific for me (I’m difficult on my nails). Whenever I can get a full week from a mani/pedi without any chipping, I feel like I ought to throw a parade, LOL.

Even though I actually only want to wear Bitter Buddhist because the obsession is real and ongoing, I’m gonna try this base/top coat combo with different polishes over the next few week to see if other polishes hold up as well.

2. Bread recipes

I’ve been stockpiling them for days because I want to try baking bread this weekend for the very first time.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

As of best now, I’ve tentatively chose on this artisan bread recipe from Laura in the Kitchen. It looks easy enough (famous last words)… I think I can deal with it.

Obvs, this has all been brought about by The terrific British baking Show, which I still view every night before bed.

Right before I start making the dough this weekend, I want El Hub to say, “On your mark, get set…BAKE!”

3. hourglass Arch Brow Gel

CO!? This stuff is good! (Here’s the review, BTW). I love filling in my brows with it, and I want to shout it from the rafters. “I love hourglass Arch Brow Gel!!!” In the three weeks I’ve been using it, I haven’t touched the brow pencil/clear brow gel combo I had been using and wearing daily in some form or fashion for three YEARS (most recently it was MAC Brow Sculpt brow pencil and the benefit clear Brow Gel).

It’s that serious. love it for bushy, natural-looking brows, especially.

4. Senita’s new dance-inspired spring collection

I used to be one of those people who believed that workout wear ought to stay in the gym.

No more.

Now that 99% of the outfits I wear on a daily basis 1) include Lycra and 2) can deal with burpies or squats at any given moment (I kneel about 3,647 times a day to pick up Connor because she wants to be carried 24/7. I’m like, “Kid, you’ve got legs! You ought to use them!”), I no longer subscribe to that belief system.

Senita is an indie workout line from Arizona, and their clothes are well made, good deals, and I think they’re CUTE. I have quite a few of their pieces, and I love everything. Their capris are in the $37 range, so that’s compared to lululemons at $89 and Zellas at $49. and they’re just as good as Zella IMO.

Their new collection was inspired by dance and yoga, and I want IT ALL. SO much pink and black. and they have dresses…WITH POCKETS!

5. Foam rolling

My HIIT teacher got me hooked on this, and now I “foam roll” every night (well, I try to!), because it’s like getting a deep-tissue massage before bed. Zdarma. My muscles feel loose and unwinded afterwards, and when I do it consistently, I promise I sleep better, too.

Here are a couple of foam rolling workouts I like to do…

That’s it for me! Those are my five at the moment. how about you? What are some things you’ve been loving lately?

REKLAMA

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen

P.S. TGIF.