Archives April 2022

Silniční trasu péče o pleť a make-up bag

začíná tento pátek, budu na výletu! Budeme mířit do severních částí naší provincií, také známý jako “Cottage Country” (nenechte slovo “chalupa” oklamat, mají více milionů dolarů domovů, které jsou vlastněny hollywoodem celebrbs) a pak míří do Ottawy. Budeme zůstat většinou v penzionu (B & B), které jsou v podstatě pokoje nebo část něčího domu. Jsou mnohem více domů než hotely – a normálně snídaně (v ceně) jsou úžasné! Nebudeme to přesně hrubovat, ale budu poměrně nízký klíč, pokud jde o oblečení a make-up. Vždy se ptám na 3 otázky při balení make-upu na výlet:

Opravdu to potřebuji?

Je to nejmenší / spousta kompaktních položek z této kategorie výrobků?

Byl bych zničen, kdybych to ztratil, nebo byl zlomený během cesty?

Udržet si to na mysli, tady je to, co zabalím naší 9denní výlet.

Obvykle nosím make-up roll pro kosmetické předměty a samostatný pytel pro péči o pleť. Make-up roll byl GWP ze Smashboxu a roztomilá cestovní taška je ze souhlásky péče o pleť.

Péče o kůži:
Vím, že hodně “Co je v mé cestovní tašce” články funkce make-up, ale pro mě je pleť mnohem důležitější. Nemám šetřit ani přeskočit kroky na pleť na dovolené! To je důvod, proč jsem Hoard GWP velikosti mých velkých milovaných výrobků, abych je mohu přivést se mnou, když cestuji.

• Shiseido Péče o pleť instantní oční a rty make-up odstraňovač – velikost gwp
• Vichy uklidňující čistící micelární volba – velikost GWP
• shiseido beneficiance wrinkleresist24 vyvažování změkčovadla – velikost gwp
• obličejový obchod Therapy Vital Formula emulze a tajný anti-stárnutí krém – velikosti GWP – jsem se snažil o pár týdnů před cestou, aby se ujistil, že moje kůže se s nimi dostane a zatím tak dobře – Brzy budu dělat recenzi (Pro-tip: Vyvarujte se, že se snažíte novou péči o pleť / make-up na dovolené! Nikdy nevíte, jestli to bude nesouhlasit s kůží.)
• Kiehlova půlnoční zotavení oční krém
• Shiseido Sun Ochrana proti slunečnímu krému SPF 32 PA +++
• MAC Prep + Prime Fix + – velikost cestování

• Soluň péče o pleť nejlepší opalovací krém – vyzvedl verzi velikosti cesty jen pro tuto cestu! (zobrazeno výše s odpovídajícími plnou velikostí lahví pro měřítko)
• Soluň péče o pleť přirozené pěnové mytí obličej – velikost cestování
• Mac čistí olej – i dekant z mé plné velikosti láhve do velikosti cesty, kterou znovu použiju

• Facial bavlny: Shiseido obličejová bavlna, Delon + bavlněná kola, a nahoru a nahoru exfoliační bavlněné kola – všechny základy!

Makeup:

Snažím se zabalit tekuté základy na dovolené, takže spoléhám na prášky a krémy.

• Mac MatchMaker Concealer in # 1 – Jen budu používat obecně pod očima, kolem nosu a na bradě
• Maybelline Dream Lumi Touch Zvýraznění korektorů v buff 340
• Shiseido Sun Ochránění kompaktní nadace SPF35 IN SP30 – Tento prášek má lehké pokrytí a dodávané přidané ochrany proti slunci, je to trochu pomeranč na mně, ale na dovolené nevadí mi “bronzovaný” vzhled. Budu také používat jako můj přechodný stín oční stínu
• Marcelle BB krém-to-prášek kompaktní ve světle do středního až středně – jsem debatoval, zda to přinese nebo ne, ale je to 4G cestovní velikost, takže je to malé, a je to úžasné make-up make-up, který může být aplikován jen s mými prsty

• NYX Power Blush v Angelu – bylo těžké se zúžit, který červenal, aby přinesl, ale chtěl jsem něco podcenil a anděl je naprosto
• Clinique Chubby Stick Stín odstín pro oči v 04 dostatek jantaru – to bude moje stínová základna nebo můžu nosit sám
• LANCOE COLOR DESIGN DESIGN OČÍ STĚH DO IMPRESS – NEJLEPŠÍ Bronzový stín pro jeden barevný oční vzhled
• Covergirl LashBlast objem otryskání řasenka

• Doplňte navždy aqua Eyes tužka v 24L Taupe – našel jsem tuto tužku ořezávátko Topper ve stacionárním obchodě a je ideální, aby přinesl, v případě, že potřebuji ostříhat tužky, zatímco na dovolené.
• Shu Uemira H9 tvrdé obočí tužka v těsnění hnědé
• Není zobrazeno: Dr. Hauschka Péče o rty

Kartáče a příslušenství:

• Bdellium nástroje # 755 Smudger, # 776T míchání a # 964T AP kartáče AP – Ty mají kratší rukojeti a jsou součástí minerálního 10 ° C. sada štětce
• The Body Shop Kabuki – víte, že miluju svůj Kabukis! This has its own little carrying case.
• Shishida Seepindo Metallic Mascara Hřeben
• Cestovní řas Curler – Nevím, co je to náhodná značka, štítek má většinou tření, ale je to moje moc miloval pro cestování
• Anna Sui Eye-brow brush 1 (brow spoolie)

Hair & Body:

• Curl Keeper original – decanted this into a travel-size bottle (full size shown in photo for scale)
• Tresemme Tres two Ultra fine mist hair spray – travel size can
• COLAB extreme volume dry Shampoo in London – travel size can
• various shampoo, shower gel, body lotion – these are from other hotel stays which I’ll be re-purposing for our B&B stays. I’m not sure if the B&Bs will supply toiletries like normal hotels do (I think they will?), but just in case.  I highly doubt these little bottles will last us the full trip but we’ll be staying in aSprávný hotel v Ottawě, takže musíme být v pořádku.
• Není zobrazeno: Deodorant a velikost vzorku parfému chloe

Co zabalíte v tašce cestovní make-up?

Protože budeme na cestě docela trochu – myslíme na stahování některých podcastů, které poslouchají – existují nějaké, co byste doporučil?

Sdílet toto:
Podíl

Klikněte pro e-mailem na PAL (otevře se v novém okně)
Klikněte pro sdílení na Pinterestu (Otevře se v novém okně)

Klikněte pro sdílení na Twitteru (otevře se v novém okně)
Klikněte pro sdílení na Tumblr (Otevře se v novém okně)

Klikněte pro sdílení na RedDIT (Otevře se v novém okně)

Takhle:
Stejně jako načítání …

Příbuzný

Cestovní make-up a péče o pleť: Cruizingi’m jít na středomořské plavby přichází tento týden a budeme pryč 10 dní. : D Chci zabalit neuvěřitelně světlo pro tuto cestu s ohledem na to, že bude to poměrně příležitostné, a zvažovat, že jdeme na teplá místa, nepředpokládám, že chce nosit příliš mnoho make-upu. A já jsem jen …
14. září 2016 ‘Beauty ”

Japonský make-up nakupování: Můj zkušební praxe půjdu přes některé z mých pozorování a zkušeností v nakupování pro make-up v Japonsku. Doufejme, že to někdo pomůže tam, kdo by mohl vzít cestu do Japonska. první věc. Tam je tak. MNOHO. Značky. Je to ohromující! V průměrném kanadském lékárně může být asi 8 klíčů …
20. června 2016In “krása”

To, co přináším do Japonska (cestovní pleť), zatímco mám tendenci zabalit světlo pro make-up, nemám sbírat, když se to týká péče o pleť, když cestuji. Jsem v mém pleťové rutině pleť a stále si udržuji samostatné produkty pro den i noc. To je důvod, proč je pro mě klíčové, abych ho ochránil cestovní velikosti mého …
18. května 2016 ‘Beauty “

Saje sensitive Elixir Calming Skin Serum

This post is really a combo 3-in-1 evaluation featuring 3 products:
• Saje sensitive Elixir Calming Skin Serum – $19.95 CAD for 30ml
• Paula’s option withstand C15 very Booster – $48 USD for 20ml
• Josie Maran Pure Argan Milk – $70 CAD for 30ml (mine is a 5ml sample that I got as part of a 500pt perk from Sephora – my bit sample is worth $11.67!)

But, it’s primarily about the Saje Serum since I noted it in my recent favourites post.

I like me some oil serums. In the past I utilized Clarins Lotus deal with treatment Oil, Josie Maran Argan oil, as well as directly up argan oil from the health and wellness food store. I chose to take a possibility on this serum when I was at Saje to purchase the deodorant. I’m so delighted I provided this a try, since for me, it rivals the Clarins oil (which retails for $50)!

First, the texture. It’s a silky lightweight oil. The base oil is one of my all time favourites to assist sooth as well as heal skin – rosehip oil. The components listing is very little as well as doesn’t include any type of fillers:

rosa canina (rosehip) fruit oil, vitis vinifera (grape) seed oil, oenothera biennis (evening primrose) oil, as well as necessary oils of pelargonium graveolens (geranium), aniba rosaeodora (rosewood), anthemis nobilis (roman chamomile) flower as well as lavandula angustifolia (lavender)

Second, the smell. It’s a health spa type smell, if that explains anything. I asked the SA what the odor was – she stated it’s primarily the rosewood oil. It’s not offensive or overpowering – extremely calming as well as earthy. I can’t get sufficient of it!

Let’s back up for a second, the Saje offers this blurb as the essential features as well as benefits:
Sensitive Elixir assists to restructure delicate, sensitive skin that is typically dry as well as quickly irritated. sensitive skin is thin, as well as for that reason has the blood supply better to the surface, which commonly shows the capillaries as well as blood vessels. Skin-rejuvenating oils of rosehip, grape seed, apricot, as well as evening primrose are infused with skin-nourishing geranium, rosewood, roman chamomile as well as lavender necessary oils to regenerate the skin. massage sensitive Elixir into freshly-cleansed as well as toned skin to nourish as well as boost blood circulation.

Interesting, I’ve been told by my esthetician that I have thin skin, thus why I shouldn’t utilize any type of severe physical exfoliants on my face.  I have combination skin as well as this doesn’t clog my pores or cause any type of breakouts.  I utilize this serum 2 to 3 times a week.  How I utilize this is dispense about 4 drops onto the palm of my hands:

Then, I add 3 drops of the Paula’s option C15 Booster to the Saje serum where they make a serum concoction that appears like an egg with the C15 Booster as the egg yolk:

Why I utilize the PC C15 Booster in conjunction with the Saje: the PC Booster alone smells like cooked red meat. I understand that’s a extremely particular description, however that’s what it reminds me of! I believe it’s because of the Ferulic Acid as well as is a typical comment from individuals of this serum. I don’t want odor like I slathered hamburger onto my face…  But, the PC Booster is fantastic for brightening the skin tone as well as decreasing brown spots.

I mix up the 2 by lightly scrubing my palms together as well as patting onto my face: cheeks, forehead, center of deal with as well as then neck. I likewise inhale deeply while I’m applying this – the aromatherapy element of this Saje oil is a good extra benefit. I only utilize this serum in the evenings as well as lavender oil assists to prepare me for sleep. as well as the result? Úžasný! My skin is radiant and remove in the morning.

Now I’m sneaking in the Josie Maran Pure Argan Milk into this evaluation since it’s my blog, dammit! I didn’t feel it warrants its own entry however it is worthy of a mention while I’m talking about oil serums. I’m on the fence about this strange serum / milk thingy:

The component listing is short as well however includes stuff that don’t seem all that essential: Aqua (Water)** (and) Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil* (and) Propanediol** (and) Glyceryl Caprylate** (and) Glyceryl Undecylenate** (and) Phosphatidylglycerol** (and) Sodium Benzoate** (and) Xanthan Gum** (and) Citric Acid** (*ORGANIC **NATURAL)

The serum appears like a lumpy milky oil (I even shook the bottle for a full minute to mix it!):

It looks extremely unappealing to apply to the face, however it feels extremely light on the skin as well as offers a good hydration. I like it, however don’t like it.  My primary gripe is exactly how expensive it is! $70 for 30ml? I can purchase 3.5 bottles of the Saje for that price! And I get similar results with the Saje serum so I don’t feel the requirement to splurge on the Josie Maran.  Here’s exactly how I rate the Saje Sensitive Elixir Calming Skin Serum:

Profesionálové:
• full kůže, které využívají ingredience
• voní jako lázně
• Hydráty, stejně jako chrání pokožku
• Uklidňuje kůži, stejně jako nedráždí
• vezme rychle do kůže
• Nízké náklady ve srovnání s jinými sériemi

Nevýhody:
• Listy lesklé kůže
• Dropper nefunguje dobře

Hodnota stash: 9/10

Zkoušeli jste něco od Saje? Jste ventilátor ropného séra?

Sdílet toto:
Podíl

Klikněte pro e-mailem do dobrého přítele (otevře se v novém okně)
Klikněte pro sdílení na Pinterestu (Otevře se v novém okně)

Klikněte pro sdílení na Twitteru (otevře se v novém okně)
Klikněte pro sdílení na Tumblr (Otevře se v novém okně)

Klikněte pro sdílení na RedDIT (Otevře se v novém okně)

Takhle:
Stejně jako načítání …

Příbuzný

Omnipotentní Oilsiše přijal využívající oleje jen o každou část mého těla – od hlavy do špičky – na několik let. Využíval jsem metodou oleje před tímto celým vztekem Argan rage, dovolte mi říct Ya! Než byl Arganový olej snadno k dispozici, byl jsem běžně využíván šípkového oleje na mém řešení s (stále …
13. dubna 2015 ‘Beauty ”

Trash Stash: červenec 2016It je dovolená tady dnes. Je to jen nazýváno občanskou dovolenou, ale implikace se liší v závislosti na tom, kde jste online v Kanadě. V BC se nazývá British Columbia Day, v Alberta, to nazývá dědictví den … extrémně konkrétně, ve městě Toronto, je to Simcoe Day. Den Simcoe je pojmenován po John …
1. srpna 2016 ‘krása ”

Saje Přírodní wellness obličeje Misté Právě nedávno našel kanadské značky Saje, která nabízí produkty, které podporuje přírodní wellness. Nikdy jsem neslyšel o značce, dokud jsem se s ním setkal na svém novém místě v centru Torontu Eaton. Ačkoli hlavní zaměření obchodu je na jejich potřebných olejích, stejně jako aromaterapii, byl jsem okamžitě tažen …
19. října 2015In “krása”

Blogmas Day 24: who would you kiss under the mistletoe?

It’s finally Christmas Eve!

Today is the final collab Blogmas topic, and again, we have Kaily to thank for this one:

If you could be under a mistletoe with anyone who would it be? [and you can’t say your SO]

Well, ok then!

Instead of listing hunky Hollywood men, I’m going to do something different (would you expect anything less from me?) – I’ll list some lady crushes of mine.  For some reason all of my recent girl crushes have been from spy films released this past year – here goes:

Alicia Vikander

She appeared in The man from U.N.C.L.E. and at the time the only thing I knew about her was that she was dating Michael Fassbender (they’ve since broken up). She is currently starring in The Danish Girl, and she just received two golden globe nominations. one of the things I like about her is her voice – it’s so sultry.

I had to find a still from the movie The man from U.N.C.L.E. that included Henry Cavill, because… hello nurse!

Rebecca Ferguson

I was mesmerized by her in mission impossible Rogue nation – she plays a strong female lead, kicking ass while managing to look amazing.

I also like that she’s not some young waif (and I seem to have a thing for Swedes? Alicia Vikander is also Swedish) – I can’t wait to see her in more things.

Léa Seydoux

There’s just something about her that’s really captivating. only she could convince James Bond to leave the world of espionage… you may also remember her in another spy film – she played an assassin for hire in mission impossible Ghost Protocol back in 2011.

How incredible did she look in the train scene from Spectre? I want to know what shade her lipstick was!

And my top pick for kissing under the mistletoe (not from any recent spy films):

Cate Blanchett

She’s just so classy and real! *sigh*  She’s been a long time girl crush of mine, and I know that I’m not alone!

The movie Hanna was on TV the other week, and even while playing a villain, she’s still perfect.

I told my SO about these and he’s totally fine with my picks! Co o tobě? Who are your girl crushes? I think it’s such a weird concept that women can have lady crushes but men can’t have guy crushes without being called names?.

Be sure to check out the rest of the Babes in Blogland for their list of who they’d kiss under the mistletoe!
♥ INGRID CURLY.SPRING.BLOSSOM
♥  Sharon of Sharon beauty Prime
♥  Kaily of hello Kaily

Sdílet toto:
Podíl

Klikněte pro e-mailem na PAL (otevře se v novém okně)
Klikněte pro sdílení na Pinterestu (Otevře se v novém okně)

Klikněte pro sdílení na Twitteru (otevře se v novém okně)
Klikněte pro sdílení na Tumblr (Otevře se v novém okně)

Klikněte pro sdílení na RedDIT (Otevře se v novém okně)

Takhle:
Stejně jako načítání …

Příbuzný

Blogmas 2016: The smells of ChristmasYou’re thinking to yourself, “that Stashy is really running out of ideas for this Blogmas thing, isn’t she?” 😆  Well, hear me out!  I think we focus so much on our sense of sight that we sometimes neglect our other senses.  For previous Blogmas posts, I’ve already focused on the…
December 24, 2016In “Beauty”

Blogmas 2016: The Christmas beauty TagEven though I decided to do a shortened Blogmas this year, I was quite challenged as to what topics to write about, since last year’s Blogmas pretty much covered all the major Christmassy topics like Christmas music, movies, gift ideas, etc. So I was excited when I spotted this tag…
19.prosince 2016 ‘krása ”

Blogmas Day 11: Christmas TraditionsToday will be a more personal post. I’ve had comments asking for my name and my picture – I don’t share them on the blog for privacy reasons. It honestly shouldn’t matter if my name is Seraphina, or if I may possibly have a third eye (hey, that just means more…
11. prosince 2015 ‘General “

Je to moje narozeniny a já se dostanu, když chci

Péče o pleť – chtěl jsem dostat kliniku vlhkosti přepětí sprej. Ale pak několik dalších nagging bitů z mého seznamu lemmings …
29. ledna 2016 ‘Beauty ”

Sephora Vib Rouge Nakupování Seznam Fall 2016 Edicewhere Jdeme znovu. Je to skoro čas, aby všichni ztratili mysl, protože je to Sephora Vib Sale! Podařilo se mi dosáhnout statusu Rouge vibru v loňském roce na mém no-Buy (: lol :), takže dostanu časný přístup a 20% slevu, od 4. listopadu až do 7. listopadu až do 7. listopadu. Pak vible …
2. listopadu 2016In “krása”

Sephora VIB Prodej Fall 2016 Hutěňka zde je rekkoning. Čas pravdy: Umístil jsem 3 objednávky online a vyrobil 1 nákup v obchodě. : D jsem rekvalifikoval pro Vib Rouge na příští rok znovu! Ale ne kvůli svým vlastním nákupům, ale moji přátelé spojovali své nákupy s mým (řekl bych, že členění bylo 30%, 70%). …
18. listopadu 2016In “krása”

TABABALM Instain červenat

Tento příspěvek je věnován Rachaelem bezmocné, zatímco sušení – nedávno zveřejnila recenzi Nude’tude Paletu a požádal o doporučení na jiných produktech TABALM. Doporučil jsem jejich instalaci červenat a zeptala se, jestli jsem na ně měl blogu – ne, tak to je!

Instain Long-nošení barvení prášku červenat jsou nabízeny v 6 odstínech a vlastním 4 z nich:

L – R: Lace, Houndstooth, Toile, Swiss Dot

Stojí CAD $ 31 / USD $ 22 za 5,5 g, takže nejsou levné, ale miluji je tolik, že budu pravděpodobně dostávat další 2 zbývající barvy.

Instalační instalaci jsou jedním z nejvíce – pokud ne nejvíce – pigmentovaný a dlouhý nošení červenat, které jsem kdy narazil. Jedná se o prášek, které se zdají být skvrny. Drobný – malý kousek je vše, co je potřeba na kartáče pro každý tvář. To je obzvláště důležité s tímto vzorcem, protože nejen to je pigmentovaný, má “barvení” vlastnosti – takže pokud budete platit, je to docela náročné, aby odstranil nebo míchal.

Balení těchto červenadel jsou velmi štíhlé – sídlí v pevných kartách “knih” (to vypadají jako časopisové kryty) s magnetickými uzávěry. Měří 2 × 3 “a obsahují zrcadlo uvnitř, takže je skvělé pro cestování.

Krajka: cool jasně růžová (matný)

Jednalo se o mé první závod do instalačního začervenku – barva byla jedinečná pro mou sbírku v té době a já jsem viděl několik online pozitivních recenzí na těchto červenáních. Byl jsem zavěšen za tímto! (Uvědomil jsem si, že tento červenalý stál mě 28 dolarů a pak následně ceny vzrostly do CAD $ 31 během roku).

Houndstooth: Neutrální mauve (satén)

Toile: Jahoda růžová (satén)

Tato pánev má v sobě nějaké tmavší skvrny, takže jsem si myslel, že mám vadný. Ale když jsem se vrátil k pultem, abych si vyměnil, SA otevřela málo a oni byli všichni takoví. To nemá vliv na výkon, ale možná něco společného s červeným pigmentem?

Swiss Dot: Peach (matný)

Zde jsou všechny 4 barvy dohromady (I když švýcarská tečka se nazývá matný, cítím, že je to mírný lesk).

Zanechávají mírnou skvrnu za:

Nemají hladiny tváří, protože je nosím na vrcholu založení / prášku, který působí jako bariéra. Doporučuji tyto červenat, pokud jste ochotni s nimi pracovat; Byli by úžasní pro tmavší pleťové tóny nebo ti s mastnou pleť, kteří na nich nenacházejí červenat. Investujte do stotkingu Duo-Fiber nebo volně zabalené štětce (a vypněte přebytek), aby se tyto vánek aplikoval (viz můj příspěvek na jasných červencích). V Kanadě je v Rexall k dispozici kosmetika.

Příští rok dostanu další 2, které nemám vlastní:

Edit: Konečně jsem zvedl tyto 2 odstíny z Hautelook.

Profesionálové:
• vysoce pigmentovaný
• Extrémně dlouhotrvající
• Slim a robustní balení
• Nositelné barvy
• Bez krutosti

Nevýhody:
• Může být obtížné pracovat pro některé
• Na 31 dolarů, o něco dražší než jiné značky středního dosahu (porovnat s Clinique Cheek Pop na $ 24 pro 4G nebo Mac na $ 26 pro 6G)

Hodnota stash: 9/10

Seznam složek, kliknutím zvětšíte.
Zkoušeli jste tyto instalaci červenat? Nebo jiné TABABALM červenat?

Sdílet toto:
Podíl

Klikněte pro e-mailem na PAL (otevře se v novém okně)
Klikněte pro sdílení na Pinterestu (Otevře se v novém okně)

Klikněte pro sdílení na Twitteru (otevře se v novém okně)
Klikněte pro sdílení na Tumblr (Otevře se v novém okně)

Klikněte pro sdílení na RedDIT (Otevře se v novém okně)

Takhle:
Stejně jako načítání …

Příbuzný

Nejlepší z jasných blussbright červenat jsou ideální pro léto – vypadají obzvláště nádherné proti opálené kůži. Ale spravedlivé pleti, nedovolte, aby vás jasně červenat vyděsili – přidávají flush barvy, když se na jablko líčí na jablko tváří. Dejte své sluneční brýle na – tady jsou některé z mých …
30. července 2015 ‘Beauty ”

Oblíbené v poslední době: Mid-2016i začal dělat čtvrtletní oblíbené letos, protože měsíční favority nepracují pro mě, protože mé oblíbené mají tendenci zůstat poměrně statický měsíc v průběhu měsíce. Ale s měnící se sezóny, najdu posun v mé péči o pleť a make-up, takže jsem schopen vybrat nějaké sezónní oblíbené pro …
5. července 2016 ‘Beauty ”

Můj první objednávka Hautelook! (TABALM STOP) V mých “závěrečných” přítokách, jsem zmínil, že jsem čekal na pár více zásilek – to je jeden z nich! V polovině ledna jsem slyšel o tom, že jsem byl na Hautelook na 50% slevu od Kaily – byl jsem oba nadšený a trochu obavy. I’ve contemplated for years about…
February 20, 2017In “Beauty”