Archives August 2023

Swell punčocha: rozkošný kočka, zajíček, jednorožec, stejně jako sloní módní šperky držitele z metropolitní outfitters

, aby citoval můj současný preferovaný komerční, “cray-cray adorbs!”

REKLAMA

Narazil jsem na tyto rozkošné módní šperky držitele v Metropolitan Outfitters dnes odpoledne ($ 12-14 každý, stejně jako na Urbanoutfitters.com), stejně jako věřil, že budou skutečně rozkošný punčocha.

REKLAMA

Ideální pro kroužky, stejně jako bling.

P.S. Náhodné, ale musel jsem přesně uvést přesně, jak moc jsem friggin ‘jako toto komerční!

Vezměte si svou kočičí Lady-Ness na další úroveň s cizím jazykem kočičí časopisy

Asi je nejbláznivější kočičí paní z nich? Vezměte si kočičí lady-nesess na další úroveň čtením cizích jazykových jazykových časopisů.

V ideálním případě by váš časopis volby měl být baculatý s obrázky koček a obsahovat bubliny (které můžete nebo nemusí rozumět).

REKLAMA

Profily stránky určené pro jednotlivé kočičky v příslušných pracovištích jsou také skvělé.

Samozřejmě, roztomilé kotě paty jsou nutností. Extra perk body pro smutné mourovací koťata, protože jsou (pravděpodobně) nejlepší.

Váš časopis může také zahrnovat krok za krokem pokyny pro konstrukci oblečení pro vaši kočku.

REKLAMA

Zvažte vytvoření této zakázkové couture oblečení pro vaši vzácnou kočičku, protože ty “jedna velikost se hodí všechny” kočičí kostýmy v petco je celkový vtip.

Poslední, ale v neposlední řadě, pokud existují nějaké karikatury koček oblečených jako ninjas, nezapomeňte je ukázat svému manželovi, zatímco “přečíst” svůj časopis v noci.

P.S. kdo tam rozumí japonec? Určitě bych rád, že ví, jaký titul tohoto časopisu je, lol!

Květinové ohňostroje

Šťastný 4. dubna, Whee! Pojďme pop nějaký ohňostroj!

Nemají tyto velké květy vypadat jako ohňostroj? Dneska jsem je spatřil na Anthropologii.

REKLAMA

Jsou skutečné. Není plast. Nechápu, co jsou, i když …

REKLAMA

Když už mluvíme o Antropologii, jsem jediný člověk, který dělá beeline pro prodejní sekci, jakmile chodí do obchodu? Vždycky doufám, že tam zjistím něco rozkošný, nicméně bohužel, dnes v tomto oddělení.

Udělal jsem, jako je tento ekologický peplum top, nicméně to nebylo v prodeji. Věřím, že budu čekat, stejně jako zjistit, zda se ozve dolů.

Lol! Opravdu jsem dcera mé matky …

HI KITTY COSMETIC COSMETIC HEADBAND BANDER TERAPEUTIOPICKÝCH SOLACE Udržuje vaši kůži z tváře

Jsem si jistý, že tato čelenka je pro dospělé …

Nejsou 100% jistý, uvidíme, ale možná 75%.

REKLAMA

Lol! Bylo to jako když jsem viděl ty hi kočičky zahradnické rukavice na cíl minulý týden. Bylo to jen tehdy, když jsem se pozorně podíval, že jsem si uvědomil: “Ach! Ty jsou pro děti. Blbost.”

Takže, jo, je to zřetelně možné, že tato froté látky Hi Kitty kosmetická čelenka podle terapeutiky Země ($ 7) byl vyroben pro děti, ale víte, co?

Nezajímá mě … Protože je to Dope.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Za prvé, je to jen $ 7, což, Dobrý den! – Není to špatné, co je to za něco užitečného (mohu snadno použít každý den).

Je to v podstatě jen čelenka, aby vaše vlasy z tváře, když odstraníte make-up, aplikujete make-up, dávat si obličeje nebo dělat cokoliv jiného, ​​kde chcete udržet vlasy z tváře.

Ale je to jako nejroztomilejší čelenka. Že Red Ahoj Kitty luk je rozkošný! A je zde vyšívaný Hi Kitty opravu vedle loga Země terapeutika na zádech – ideální pro to, když někdo stojí za vámi, přemýšlel, proč máte na sobě nadrozměrnou čelenku s červeným mašlem … můžete poukázat na náplast a být jako, “Je to hi Kitty, b * tch.”

Kromě vysokého faktoru roztomilosti je také technicky velmi účinná čelenka. Mohl bych strávit hodiny třením froté látky proti mému obličeji, ahh …

Je to nesmírně měkké a plyšové – jako to, jak si myslím, že je to Skutečné kožešina Kitty kožešina cítí v reálném životě.

Uh … ne, že jsem v mých 30 letech nebo cokoliv.

Líbí se mi, jak je to taky široko. Je to dostatečně široké, aby udržel mou hřívu, když máme obličej, dokonce i dětské chlupy v mých ránech.

Můj jediný menší kluk je s fitem. Je to trochu těsné (možná kvůli skutečnosti, že to může nebo nemusí být vyrobeno pro děti, lol!). Možná budete chtít udržet vaše příjmy v případě, že je to příliš pohodlný pro ya. Měl jsem jen na týden, a doufám, že se táhne.

REKLAMA

Dostal jsem to v Ulta, ale vidím, že je také k dispozici online.

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen