Archives April 2023

Jste jen purrfect!

REKLAMA

Vím, že to asi není vaše narozeniny, ale možná je to. Koneckonců má narozeniny. A dříve nebo později budete mít taky jeden, a když ano, tato karta je pro vás (je to také online na rockscissorpaper.com za $ 3.95).

To místo Rockscissorpaper.com je vlastně zlatý zlatým tématem CCL.

REKLAMA

Co takhle hrnek pro místní kočičí dáma ve vašem životě? Nikdy není příliš brzy na začátek plánování prázdnin …

Dává rty modifikace myšlení s propláchnutím, heartbreaker, stejně jako pokušení: nové gelové rty barvy Laura Mercier

Heartbreaker
Citovat fantastický rachael paprsek 30 minut jídel, “yum-o.”

Kdykoliv dostanu jeden z laura mercierových gelových rtů na rtech, můj žaludek se rachotí, protože ochutnat tak dobře! Jsem lákán, abych kousl do jednoho jako je to obrovské myté mrazece.

REKLAMA

Ochuťují stejně jako zápach jako myté máslo, stejně tak chápal jako “jeden z jemných příchutí mého mládí.” Vážně, využil jsem chodit do rohového obchodu, stejně jako bonbónu od těch Brachových cukrovinek, stejně jako jsem byl o tom, že jsem byl o The Butterscotch, Mah!

Gelové barvy rty v propláchnutí (top), stejně jako heartbreaker (dno)
Laura, v létě, jako součást jejího nového Summertime Sbírka myšlení, laura přidává čtyři nové omezené ediční odstíny její naprosté, hladké gelové rty barevné linie v srdečnosti, propláchnutí, pokušení, stejně jako kleementin. Lehký, hydratační podmínky vzorce rty, zatímco je hydratuje.

Flushed.

Tyto tyčí jsou všechny o Laid-Back – fantastické pro holky / kluky, kteří chtějí jen trochu barvu na jejich rtech, aniž by byl zvážen těžkým, plně pokrývajícím rtem.

Ideální pro léto.

Pokušení
Jdu zpátky stejně jako mezi třemi ze čtyř odstínů – béžová proplachovaná, růžová Heartbreaker (moje fave!), Stejně jako pokušení bobule – který rád nosit na líných víkendech.

Trvají jen hodinu na rtech, takže když nosím jeden, držím ho v mou kabelku pro pravidelné doteky.

Vzorník zleva: propláchnutí, heartbreaker, stejně jako pokušení
Nabízejí za 23 dolarů, stejně jako jsou nyní nabízeny v čítačích Laura Mercier, stejně jako Lauramercier.com.

REKLAMA

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

P.S. Když už mluvíme o heartbreakers …

Dolce & Gabbana jaro 2014 a heads-up o možných změnách jejich rtěnky

Dolce & Gabbana jaro 2014
Byl jsem obrazem-užíval šílenství v Saks ve městě minulý pátek odpoledne. Musím podniknout 200 fotek, včetně těchto jarních kolekce Dolce & Gabbana …

Spousta zlatých, hnědých, broskví a růžových – nic příliš šíleného – ale mám rád barvu volby.

REKLAMA

REKLAMA

Alex (Ahoj Alex!), Make-up umělec, s nimiž jsem se tam mluvil, řekl, že téměř vše ve sbírce je re-povýšeno z trvalé linie. Jediné nové kousky jsou dvě rtěnky.

Také tajná veverka FYI, ale Alex poukázal na to, že asi polovina linka rtěnky bude brzy přerušena (smutná tvář!). Neřekl přesně, které nebo kdy, ale řekl, že několik odvážných barev bude nahrazeno akty. Vím, že je to vágní, ale jen něco, co je třeba mít na paměti, pokud jsou nějaké odstíny, které nemůžete žít bez. (Aktualizace od 13. března: Slyšel jsem jen od Dolce & Gabbana, a oni nebudou přerušovat odstíny. Plánují přidat 20 odstínů s přepracovaným vzorcem do existující linie klasické krémové rtěnky. Očekávejte, že uvidí Reds, růžová, akty , pomeranče, fialové a korály.)

Spring sbírka je nyní k dispozici v Dolce & Gabbana čítače a online na Saksfifthavenue.com.

Hladké oční barevné čtyřkolky ve zlatě a poušti (každý $ 59)
Klasické krémové rtěnky v Traviata vlevo a Belissima na Ideální (32 dolarů)

Crayon Intense Eyeliners zleva: 10 čokoláda, 18 kandovaný, 9 nude (30 dolarů)
Vzorník na mé nc42 kůži …
Další záběr vzorníků, tentokrát bez štítků …

Frézie pro vaše myšlenky …

Kdykoliv chodím těmito květinami, které jsou právě mimo mé dveře v našem malém cul-de-saku, chci skočit do vzduchu jako pták s rukama nataženými a mými prsty špičatý! (Jako jak dítě skočí do Johnnyho paže v poslední scéně Dirty Tanec.)

Jedná se o květiny mých sousedů, a ano, jsem ten podivín v sousedství, který se dostane do vaší zahrady, když nejste kolem a fotíte z Yo ‘Blooms.

REKLAMA

Přál bych si, aby byl způsob, jak provést Scratch ‘n Sniff s obrazovkou počítače, protože tyto zápachu úžasné!

REKLAMA

Květina pro vaše myšlenky …

Tyto růžové květy (přeji si, co jsem věděl, co oni byli, zejména horké růžové) jsou také kvetoucí …

… a stalo se, abych odpovídal kalhotám.

Dostaňte mi oranžovou sodu, stat! Nebo, glosk na rty v popu

jako fanta, je tu něco šlechtivého, stejně jako temperamentní, stejně jako osvěžení o popu!, Tento oranžový lesk na rty z přípravku.

Jmenuje se zkontrolovat, že moje rty lesk na rty v popu ($ 15), stejně jako to dělají rty vypadat, jako by byly natřeny popsicle, stejně jako potažené high-lesk laku.

REKLAMA

Není to tak dobře vyzkoušet oranžový trend rty, můj příteli. Pokud jste chtěli však, pop je sladký, stejně jako není full-on děsivý oranžový, způsob, jak vyzkoušet vzhled.

REKLAMA

POP je mírně pigmentovaný, stejně jako také má zdravou dávku broskve v něm, takže to není přímá oranžová.

Uveďte, že je to opravdu méně jako oranžová soda, stejně jako mnohem spíš jako šumivá mimóza.

Mmm, Mimosas …

Make-up stejně jako kouzlo blog pondělí hlasování, sv. 341

You may be wondering, “So what in tarnation is this Monday Poll thing anyway!?”

Well, it isn’t precisely a poll. Je to mnohem více neustále vyvíjející se (devolní?), Poněkud náhodný seznam obav, které jsem dal návštěvníkům každou pondělí ráno za posledních sedm let. (Je to jako kickstart pro váš mozek.) Vždycky jsem potěšen čtením vašich odpovědí v komentářích, stejně jako doufám, že se vám líbí v čtení dolu.

Have you ever taken candy from a stranger?
Does gum on an airplane count?? since those are the only times I can keep in mind — having somebody on an airplane offer me a stick of gum, as well as I took it partly to be polite, since I figured, if I’m gonna be stuck next to the exact same person for five hours, I want to be great with them, you know? plus — as well as I recognize that this is extremely doomsday of me — if the sh*t ever hits the fan on a plane, you much better believe I want an ally.

So, long story short — yes, I have taken candy from strangers.

Promiň mami! I understand you told me never to do that…

Does lining your water line freak you out?
Nah, not really…but I believe that’s since I wear contacts, so I’m utilized to having objects all up in my eyeball grill.

If I didn’t wear contacts though…

An metropolitan legend that frightened you as a kid?
Oh, gosh — Bloody Mary frightened the crap out of me!

Remember that one, where if you looked into a mirror in a dark space as well as stated “Bloody Mary” three times, the ghost of a lady was expected to appear next to you in the mirror?

It was all popular at sleep celebrations for some reason…but I was always as well terrified to try it! as well as when one more woman would do it, I’d run away to a different space in the home as well as begin reciting The Lord’s prayer over as well as over, LOL!

Yes, I was that child…

Even besides these years, I still get shivers from this story!

Have you been doing much cooking lately?
Not so much lately since of infant Girl. I didn’t truly feel like it for the very first couple months of pregnancy. I quite much hated all food stuffs except for choose breakfast items…but I’m over it as well as starting to eat much more typically again, which implies that I’m getting back into cooking (also, one can only eat so numerous frozen waffles before they hit their limit).

Thank goodness for El Hub. He did his finest to keep us both fed while I refused to go anywhere near the kitchen.

Something you realized you had to get over?
I realized that I had to get over perfectionism. It’s typically referred to as if it’s a great thing, however it’s typically not. It has gotten in my method so numerous times throughout my life as well as held me back in much more methods than I care to admit.

I’ve realized that it’s typically much better to just go ahead as well as surface things on a schedule, by a deadline, even if the work isn’t picture-perfect in your head.

REKLAMA

Tvůj tah. Stačí kopírovat, stejně jako vložit dodržování obav do komentáře s vašimi odpověďmi. Dívám se dopředu, abych četl ’em!

1. have you ever taken candy from a stranger?
2. Does lining your water line freak you out?
3. An metropolitan legend that frightened you as a kid?
4. have you been doing much cooking lately?
5. Something you realized you had to get over?

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Good morning, wonderful girl! hi from the sun-shiny northern California side of the keyboard. I’ve got a warm cup of eco-friendly tea (decaf, of course) right here as well as a tabby supervising me from across the room, so it’s been a excellent morning so far.

I feel amped up, as well as I believe it may have to finish with the eco-friendly smoothie I had a bit while ago. It was my very first one in months (veggies as well as I have been mortal enemies because mid-June). fantastic what a bit liquified eco-friendlies can do…

REKLAMA

I hope your Monday is going well.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

Chanel Les Beiges Summer 2015 Sbírka: Tento druh béžové dělá všechno lepší

na sobě kousky z nového Chanel Les Béželé letní 2015
Je tu beige … barva, která je typicky spojena s fakultními nemocničními stěnami, rozumnými boty a kočkou barem.

Tvá, když najdete, když najdete čerstvý glór kočičí na běžeckém pásu, kromě toho, který stojí vaše kočka, vypadají všechny samolibé a sebevědomé …
A pak je tu chanel béžová. Také známý jako Yaaaaaas.

REKLAMA

Nemám ponětí, jak Chanel obrátil barvu jako historicky nudný jako béžový do něčeho tak smazatelného, ​​ale oni to udělal s novými kolekce Les Béželé letní 2015.

Hezké kousky z nového Chanel les Béželie Summer 2015 Collection …

Chanel Les Beiges Summer 2015 Collection zahrnuje …

Chanel les Béžela Zdravá záře Vícebarevný široký Spektrum SPF 15 Opalovací krém v Mariere No. 1 a Marinimere No. 02 ($ 65 každý)

Les Bediges Blush Zdravé záře Sheer Color Sticks v č. 20, č. 21 a č. 22 (45 USD)

Le Vernis nehtů barvy v béžové růže, béžové PUR, drahé béžové a krásné béžové ($ 27 každý)

Levres scintilantes sloupá v 204 růže šancí a 206 béžové hvězdy (každý 30 dolarů)

Les Bediges Zdravá záře hydratační balzám na rty ($ 36)

Zatahovací kartáč Kabuki ($ 70)

Les Bediges Zdravá záře Sheer Color Color SPF 15 v č. 10, č. 20, č. 30, č. 40, č. 50, č. 60 a č. 70 (každý $ 58)

Les Beiges All-in-One Zdravá Glow Fluid široký spektrum SPF 15 opalovací krém v č. 10, č. 20., č. 30, č. 40, č. 50 a č. 60 (45 dolarů)

Pro hardcore chanel-ophiles mezi námi se dostanu k pruhovanému prášku ve výše obrázku a co tam dělá za minutu, ale první! – Co je Les Bediges?

Je to dvě věci. Jeden je to řada naprostého obličeje prášků v CHANEL trvalé sbírce, a dva, je to také sbírka slunce chráněné a zdravé zářící výkřiví výročního letního léta, který byl propuštěn Chanel na léto v posledních letech.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Myslíte si, že leštěné, ale ne příliš zdokonalené, a fotografie naprostá tónovaná zvlhčená, krém červenat a naprosté čelní prášky. Vše velmi letní.

LET LES BEIGES LUME 2015 vydání následovat stejnou myšlenku, a to zahrnuje vícebarevné prášky obličeje / tváří, hůl červenat (to jsou nové!), Laky na nehty, pár lesků, balzám, zatahovací kabuki štětce, obličejové prášky a tónované zvlhčovače. Jediné věci uvedené na webových stránkách Chanel jako “Limited Edition” jsou tónovaná zvlhčená, takže tady je doufat, že většina z těchto položek se blíží chvíli.

Chanel les béžové zdravé záře Vícebarevná č. 02 Široký spektrum SPF 15 Opalovací krém ($ 65) \ t

Nyní, o tom, že pruhovaný obličejový prášek ve výše uvedeném obrázku … OK, neuvědomil jsem si, dokud jsem nepřijal tyto fotky, že tato verze je z loňského kolekce Les Beiges Léto 2014.

Yup.

Jejda! Moje chyba. Letošní verze má více pruhy (viz zde), stejně jako dvě barvy na pánvi namísto tří, ale v případě, že provedení verze 2015 je jako loni, který věřím, že je to, že by to mělo být za kontrolu.

Pan Les Beiges Zdravá záře Vícebarevný prášek v č. 02 v těchto fotkách, které mám na sobě jako naprostý Bronzer, vytváří měkký, přirozeně vypadající lesk / záře. V těchto fotkách mám na sobě lehce poprášil kolem obvodu mé tváře, přes most nosu a k zadní části tváří.

Co se týče ostatních kusů Béžových kusů, které jsem měl nosit …

Chanel les béžové all-in-one zdravé glow tekuté široké spektrum spektrum SPF 15 opalovací krém

Chanel les bémiží opalovací krém
Les Beiges All-in-One Zdravá Glow Fluid široký spektrum SPF 15 Opalovací krém, tónovaný hydratační krém s SPF, je lehký, naprostý (drahý) a pór-rozmazání, se silným gardenem a zelenou vůní jablko. Kůže vypadá přirozeně při nošení, ale stále mírně zdokonalená. Když to používám, můj pleťový tón se objeví ani, ale stále můžu vidět své pihy.

Nosím odstín č. 40, což je hluboké opálení s mírně broskvovými podtóny a pro odkaz, jsem mac NC42. Moje kůže se opoří se žlutými podtóny a č. 40 je tad tmavší a peachier než obvykle rád nosit. Ale protože je to docela naprostá, myslím, že je to stále proveditelné.

Morálem tohoto příběhu je toto: Pokud nemůžete najít přesnou shodu pro váš tón pleti s tímto produktem, nefungujte. Pokud se můžete přiblížit, můžete ji stále pracovat.

Opravdu kopat tento tónovaný hydratační krém. Je to pohodlné a krásné a miluji non-fussy polo-matný povrch.

Jsem tak trochu znepokojený, že je to uvedeno na webových stránkách Chanel jako Limited Edition. Proč je dobré věci vždy? ACK! To saje !!!

Chanel Les Beiges blush healthy glow sheer Colour Stick in No. 21

Chanel Les Beiges blush Stick No. 21 ($45)
Les Beiges blush healthy glow sheer Colour Stick in No. 21 feels exactly like Chanel’s cream Blush, except that it comes in stick packaging. What starts as a silky cream when it’s first applied dries down to a powder with a satiny finish. apply its prsty nebo kartáčem, protože obě fungují dobře.

Č. 21, odstín, který mám na sobě v těchto fotkách, je teplý narůžový korálový, a jsem s ním milovat. Je viditelný, ale ne HELLA zřejmé, mělo by to být úžasné na léto.

Také úžasné, že mi pomohlo na mé snaze stát se “Cool teta Karen,” kdo se liší od “Crazy teta Karen, která nosí příliš mnoho rouge.”

Chanel les vernis barva nehty v 663 krásné béžové

Na sobě dvě kabáty Le vernis v 663 krásné béžové
Upřímně, nemůžu říci, že béžový lak na nehty mě nutí upustit kalhoty, ale kdyby tam byl béžový lak na nehty schopný dělat to, že by to bylo jeden z Chanelu. Očividně.

Tento stín, 663 krásné béžové, je přesně to. Krásný béžový. Ladylike a teplý, je to pigmentováno na dézy. Můžete snadno udělat jednu srst této broskvové béžové a jít na váš veselý způsob.

REKLAMA

Pokud jste v klasické, příležitostné make-up, který nevypadá těžké, myslím, že najdete něco k lásce v Chanel Les Beiges, k dispozici nyní online a v čítačích Chanel.

Nosit nový Chanel Les Bémiges Summer 2015 kolekce na tváři a tváře

Dodatečné deety na tomto vzhledu …

Tvář – Chanel les Béžela Zdravá záře Sheer Color No. 40, NARS zářivý krémový korektor v sušeni
Oblíbené – Mac Brun Eye Shade, Anastasia obočí Wiz Clear gel
Oči – Chanel Les 4 Ombres oční stíny v Tisse Mademoiselle, Chanel Stylo Yeux vodotěsný v Santal
Rty – Chanel Rouge Allure v 158 virevoltante, Chanel Aqualaumiere v 91 tutu
Lashes – Estee Lauder Little Black Primer, Chanel Le Volume de Chanel Mascara
Náhrdelník – Ann Taylor
Košile – halogen (starší položka)
Náušnice – Tiffany Paloma Picasso Olivové listy náušnice

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Tradeer Joe’s Worldův nejpohodlný bílý Cheddar Corning Puffs

Jste pravděpodobně přemýšlel, proč se podíváte na poloviční pytel sýrových pufů.

No, kdysi dávno (jako před hodinou) to byla vlastně celá taška obchodník Joe’s Světově nejžhavější White Cheddar kukuřice. “Údajně,” zakoupil jsem to minulý víkend, abych to mohl fotit s mou dobrou videokamerou, abych o nich mohl udělat příspěvek a sdílet ji s vámi a říkám “údajně”, protože to byla moje čtvrtá taška v minulosti týdnů.

REKLAMA

Někdo jedl ostatní, než jsem mohl vzít fotky …

Tentokrát jsem to udělal! Taška je jen napůl prázdná.

Pokrok, moji přátelé. Jmenuje se pokrok.

To jsou nejknocennější, nejpohodlnější, mnoho telt-in-your-whine nejhulčí sýrové puffy, které jsem kdy měl potěšení z setkání. Důkladně jsem čas, kdy budu otevřít tašku, abych zaručil, že El Hub není kolem … takže je mohu mít všechny pro sebe.

Já jsem typicky o sdílení, zvláště když se to týká jídla, ale s nimi … jsou jen tak chutné a načechrané a cheesy a cheesy a opuchlé a lehké. Než to víte, jedli jste 3/4 tašky, a najednou jste velmi CRABBY.

REKLAMA

Oh, a to jsou sýrové, ale není to tak falešné Cheesy Cheesy (yeah, ty jsou stále dobré). Je to skutečné sýrové. Skutečný sýrový sýrový. Plus, dva-a půl pohárky slouží jen 140 kalorií.

Velký 7-oz. Taška je jen $ 1,99 u obchodník Joe. Jdi teď.

P.S. Teď vidím to nejlepší …

Chcete raději utratit 90 dolarů na křesťanské louboutinové rtěnky nebo 90 dolarů, aby místo toho dostali spoustu dalších výrobků?

slyšel jsi? Christian Louboutin zavádí novou řadu rtěnek na Saks, stejně jako každá rtěnka – stejně jako v každé jedné trubce – je devadesát Freakin ‘dolarů. PRO BOHA!

Myslím, že absolutně dostanu odvolání high-end, speciální make-up (Dobrý den, Chanel!), Avšak 90 dolarů na jeden produkt činí 50 dolarů Ford Lippie vypadat jako freakinová sleva. To je šílenství.

REKLAMA

Legrační je, že bych utratil, že hodně (nebo více) na jeden výrobek péče o pleť, pokud se mi líbil, stejně jako pochopil, že mi to pomohlo, stejně jako kůže C + E Ferulic sérum (což obecně zachránilo pokožku, když jsem zažíval hrozné Hormonální brada Acne), což je $ 162, ale to je péče o pleť, stejně jako metoda, kterou se na to dívám, jsem online s mým dnem kůže v den ven.

Ale rtěnka je mnohem více dočasný, stejně jako já se nevidím sám používat rtěnku 90 dolarů, nebo jakýkoliv typ rtěnky pro tuto záležitost, každý den, protože jsem modifikaci mé mysli o barvě tak často. Plus, je to $ 90 za rtěnku! Moje maminka, milá lůžka, že je, může mě velmi dobře zabít, jestli někdy objevila, lol!

Né vážně. Zabije mě s dlouhou-@ SS přednáškou na frontalitě, stejně jako hodnota úsporného pro deštivý den.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

To byla moje dlouhodobá metoda uvedení, že bych si vybral tuto možnost, aka mnoho produktů. Žádný $ 90 loub rtěnka pro tuto dívku.

A co ty? Který by si vybral? $ 90 loub rtěnka nebo 90 dolarů v hodnotě dalších produktů?

Chcete raději utratit 90 dolarů na křesťanské louboutinové rtěnky nebo 90 dolarů, aby místo toho dostali spoustu dalších výrobků?

Rtěnka!

Nepamatujte si rtěnku! Raději bych místo toho dostal spoustu dalších produktů.

zobrazit výsledky

Načítání …

REKLAMA

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

P.S. TGIF!?

Rychlý make-up tip: Bojovat se třpytivým očním očním spádem tím, že stíněním pod-očí oblast s tkání

To je to, co mám rád zavolat “tkáňový trik”, i když to tady s papírovým ručníkem.

Abychom se vyhnuli třpytivým spadům po celém Freakinově místu, rád bych chránil mou oblast pod očima tím, že zastrčila tkáň pod mnou linií dolní řasy a používat ji jako ochrannou třpytovou bariéru.

REKLAMA

Ach, radost z třpytlivého spadu!

Dodává se s územím, když pracujete s třpytivým očním očním očním. Věci se dostanou všude! – Pod mýma očima, na tvářích, na mém nosu, na bradě, v obočí, v mých vlasech, na mé kočce, pulty, oblečení – a to není vždy snadné odstranit, zejména na mé tváři, když Už jsem udělal své korektory a tvář make-up.

Ale tkáňový trik funguje skvěle, a ne jen s třpytivým spadem. Můžete ji také použít s tmavými očními očními očními očními nebo odvážnými bluesem, greeny atd., A volnými očními pigmenty. Je to jako kapitán Ameriky Fallout-bojový štít.

REKLAMA

Zkuste to někdy.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen