Archives March 2023

10 věcí, které se mi líbí asi leden

1. Počáteční pružiny

Na mé procházce dnes jsem viděl – dostat to – časný třešňový květ květy!
Dostaneme to hned tady v severní Kalifornii několik let, stejně jako já předpokládám, že se to děje.

Je to slunečné na týden nebo tak, protože těžké deště, stejně jako to, co teď roste jako blázen. Tento strom tady je nejlepší z kopce za mým domovem, kde jinde tortie visí ven. Dneska jsem ji hledal, ale nebyla nikde k objevování (smutná tvář).

REKLAMA

Na světlé straně jsem viděl …

2. Tato koťata Společenství

Je extrémně bagrský, stejně jako nikdy mi nedovolí dostat tak dobře, ale on je prostě neinformován přesně tak, jak tato bitová hra bude hrát ven.

Brzy … Brzy budeme BFFS.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Co nahoru, playa?!
3. Scarves.

Pokud jste někdy přemýšleli, co se cítí, aby se dostali do krku, jen zabalte se do svého Civeiest Scanfu.

Nosím šátky docela mnohem 24/7 v celém lednu od vole! – Cítí se tak úžasně. Líbí se mi, když se zadní strana krku, stejně jako dna mého uší, jsou pohodlné, stejně jako teplé.

Scarf akce celý den, každý den!
4. hydratační dohoda s maskami

Dával jsem jeden večer po každou noc po práci.

Takže si srandu! Moje kůže se tentokrát obhajuje, takže poskytnu svůj preferovaný zvlhčující řešení s maskami Mega cvičení. Současné faves v rotaci zahrnují bláto GlamGlow, Sisley Black Zvýšená krémová maska, stejně jako čerstvý Creme Ancienne Supreme výživná medová maska.

SIDE POZNÁMKA: Hledám hella hydratační masku drogerie, takže pokud máte nějaký typ rec dos, dovolte mi porozumět v komentářích.

5. Tyto chodci Scottie Canine Shortbread cookies

Úplně v lednu pro mě, protože jsem je vždycky dostal na Vánoce.

Mám velmi zvláštní techniku ​​k jejich jíst je. Nejprve jsem je vedl na talíři. Pak kousnu hlavy.

Nechal jsem program viny s žíly …

A pak jsem prověřoval, co je s obrovským douškem čaje nebo kávy.

Nom

6. Provedení vydání make-upu

Pojďme tam ani jít tam o novém přesýpacích modernistických očních očních očních hodinách.

Jediné, co musím uvést, je to, že když jsem jim dal pár v mém Sephora v košíku dnes odpoledne, viděl jsem se vzato, stejně jako pryč od mého těla, stejně jako uvědomil si, že jsem chtěl, aby ještě jedna neutrální hnědá oční stíná paleta, Erhmahgawd!

7. BOOTS.

Jsou produkovány chůze, stejně jako to je to, co budou dělat.

Stejně tak udržují své otvory v teple stejně dobře, jak mi nabídnout ideálním důvodem, proč se neholí nohy.

Co není milovat?

Sam Edelman Johanna Boot
8. Je to čerstvý, nový start

Leden je jako tlačit tlačítko reset na úlohách, na které jsem požadavek na rozvoj, stejně jako zdobení mého bytu, stejně jako organizování mé kanceláře (ano, vždy pracuji na tomhle).

9. Starý školní Mac Eye Kohls

Takže, když moje kůže dostane hella suchou každou zimu, moje voda stejně jako lasové linie skončila, že je zcela netolerantní z jakéhokoli kromě starého školního mac očního kohls.

Neptejte se mě proč, nicméně nastane každý rok.

Douživší se stává docela moc jedinou černou tužkou, kterou můžu nosit, stejně jako Costa Riche vidí také velkou činnost.

Mám rád Ya, Costa Riche!
10. Můj oranžový strom!

It is going off! There are tons — perhaps even an actual metric load — of small ripe oranges on it best now.

Sadly, they’re all extremely tart, so my deal with puckers up when I eat one, LOL!

REKLAMA

I plan to utilize them to flavor a pitcher 100 gallons of water.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

4 steps to clearer Skin With the Neutrogena #LetsSolveIt campaign

somewhere between trying to capture in as much outdoorsy time as possible in the second half of summer, a lot of stressful side projects, a especially poor bout of insomnia (I keep waking up around the Witching hour as well as then can’t autumn back asleep) as well as the stable stream of ice cream I’ve been eating after dinner (even though I understand what occurs when I have as well much dairy), I’ve started breaking out.

It’s nothing as well bad…yet (knocks on wood), certainly not as poor as the significant humdingers I get in some cases along my jawline. These are just bit whiteheads on my chin as well as around the edge of my forehead, as well as a couple of body breakouts on my breast as well as booty.

Yes, girl, booty — specifically, my left butt cheek, if you should know.

Is that TMI? Probably, however it’s not like I’m the very first person (or the last) to get a agonizing pimple on their bum.

Tak jako tak! When Neutrogena as well as Walgreens asked if I was down to switch up my acne-fighting game with their #LetsSolveIt campaign as well as take the quiz at SolveMyAcne.com, I thought, “Good timing!”

I’ve had excellent luck with Neutrogena skin care over the years, as well as I dig Walgreens (I utilized to go there on my breaks everyday when I worked in SF), so I stated “sure!”

Getting back into the swing of things at institution after summertime break is stressful enough. who needs the added tension of a poor breakout? get professional skin care recs with the Neutrogena #LetsSolveIt campaign by taking the Acne-Fighting Quiz at SolveMyAcne.com, as well as feel fabulously positive in clearer skin.

First step: the quiz. as well as it’s not one of those quizzes that they state is only going to take two minutes however ends up taking 20. It truly is just a handful of simple questions.

Jako tak…

Based on my answers, right here are the four products the quiz suggested for me as well as my combo dry/oily skin:

Oil-Free Acne tension manage Power cream laundry ($8.99): This creamy, oil-free deal with laundry works without stripping or drying the skin. It includes salicylic acid (2%), as well as cucumber as well as eco-friendly tea extracts, to fight breakouts while decreasing redness as well as clearing up oil.

Rapid remove maximum stamina Acne treatment Pads ($9.49): These soft, textured oil-free pads likewise include salicylic acid (2%), as well as they’re soaked with something distinct to Neutrogena called MicroClear, a proprietary innovation scientifically proven to push medicine deep into pores to both fight the acne you can, as well as the acne you can’t, see.

Oil-Free wetness sensitive Skin ($10.99): This lightweight water-based moisturizer doesn’t include alcohol or any type of fragrances, so it’s suitable for sensitive skin.

Body remove Body laundry Pink Grapefruit ($8.49): Pink grapefruit. Those are the magic words for me best there. This gloriously grapefruit-scented laundry likewise includes chamomile, eco-friendly tea extract, vitamin C as well as 2% salicylic acid to treat body breakouts on the shoulders, back as well as breast while keeping new breakouts from…breaking out.

I like the concept of a whole acne regimen that only includes four products. I can deal with a four-step process, so I put my routine skin care favorites aside, as well as I’ve been utilizing these for two weeks.

Step 1: Acne tension manage Power cream Wash

Every morning as well as evening, I washed my deal with with the Acne tension manage Power cream laundry (which smells mildly minty). I like exactly how it leaves my skin feeling somewhat tingly (it’s a great pick-me-up in the morning!), as well as that it doesn’t make the dry parts of my skin feel tight or otherwise uncomfortable.

Step 2: fast stamina Acne treatment Pads

Then, best after utilizing the deal with wash, I wiped one of the fast stamina Acne treatment Pads around my face, paying special interest to the bit whiteheads along my jawline as well as around my forehead. At that point, there was typically some leftover product on the pad, so I’d likewise wipe the areas where I was breaking out on my breast (as well as that a person frustrating pimple on my bum).

Step 3: Oil-Free Moisturizer

After utilizing the pad, I completed up my deal with routine by moisturizing my deal with as well as neck with the Oil-Free Moisturizer.

And I did this every morning as well as night before bed after my shower.

Step 4: Body remove Body laundry in Pink Grapefruit

Lastly, while I was still IN the shower at night, I utilized the Body remove Body laundry in Pink Grapefruit around my breast (and, again, my booty), as well as then my routine body laundry to laundry all over else.

Výsledky

As I stated earlier, I’ve had truly excellent luck with Neutrogena skin care products over the years, so I was stoked to try these four, as well as the only one of them I believe I’ve tried beforeJe růžová mytí těla grapefruitu.

Určitě jsem objevil posílení v mé pleti za poslední dva týdny, zejména s pupínkem kolem okraje mého čela, které jsou – yay! – Nikde není nalezena.

Take to, zits!

Stále mám jednu malou bitovou bílí na bradě … ale je to v té době, kde chápu, že bude pryč do několika pár dní.

Byl jsem trochu znepokojen tím, že dohoda s praní, stejně jako podložky by vyschla mé tváře (které jsou již tak suché), ale ještě nejsou. Opravdu se jim líbí oba stejně jako plán pokračovat v využití.

Ach! stejně jako předpoklad, co? Myslel jsem, že můžete získat mnohem více třesku pro váš babku, pokud řezáte polštářky na polovinu. Ano, využívám páru nůžek, které držím v mém lékárničku.

Hej, Walgreens, stejně jako Walgreens.com Shoppers! Udělejte 3000 Walgreens Bilance výhody s nákupem $ 15 nebo mnohem více v Vyberte neutrogenní produkty s 28. srpna 2015.

Pokud jde o hydratační krém bez oleje, Olejier oblasti na mém dohodě se skutečně podobným, jako je můj čelo, nos stejně jako brada. Moje tváře, které jsou však vždy epidicky suché, požadavky mnohem více vlhkostí než toto, takže musím vrstva další, bohatší hydratační krém nahoře.

Mohu ho stále využít na akci, když moje kůže se opírá o další mastnou stranu, ale věřím, že to bude s největší pravděpodobností pracovat mnohem lépe, pokud máte přímou mastnou nebo typickou kůži.

Pokud jde o tělo mytí, wow! – Voní úžasná. Mám rád ostré citrusy vůně, stejně jako toto skály.

A funguje to také dobře, protože breakouts na mých prsech jsou prakticky naprosto pryč. Žádné mnohem více aggro červených pupínků, stejně jako několik non-agro pupínků, které jsou vlevo, jsou malé, stejně jako vypadají, jako jsou na jejich poslední nohy. Navíc to nesešlo kůži.

Zit na mém zadku (jsem blázen, nebo by to nebylo vynikajícím názvem pro kapelu?) Je rovněž méně agonizující i menší.

Celkově jsem měl vynikající zkušenosti s těmito akné bojujícími produkty, stejně jako v mém jasnější kůži se cítím mnohem pozitivnější.

Jsem připraven na tebe, pád!

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

Elizabeth and James Nirvana dry Shampoo: achieve a Heavenly Hair state of Being

this week I’ve been the girl that got away.

Allow me to explain.

REKLAMA

I’ve been wearing and testing new Elizabeth and James Nirvana dry Shampoo ($28 for a 4.4-oz. bottle), and my hair has smelled like the hair of the girl that got away…who had great smelling hair.

I can’t remember where I heard this before, and something tells me it was in a shampoo commercial (LOL!), but I’ve heard that your hair should smell like the girl who got away, as in the stranger who walks by you on the sidewalk or the train one day, and you catch a whiff of his or her wonderful hair, which is, of course, perfectly styled, and the memory of said hair haunts your dreams for all time. From that day forward, you remember him or her as the guy or gal with the fantastic smelling hair who got away.

You know a hair product smells good when you can’t stop sniffing handfuls of your hair, and I’ve been doing that a lot with this new dry shampoo. It’s the best smelling dry shampoo I’ve ever smelled.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Correction — there are two of them, and they’re both the best smelling dry shampoos I’ve ever smelled. One is called Nirvana White, and the other’s Nirvana Black, and they’re after their respective perfumes by Elizabeth and James (otherwise known as Mary-Kate and Ashley Olson’s company).

Nirvana White is the lighter, fresher of the two, a strappy sandals and ruffled dress girly girl scent with notes of peony, muguet (lily of the valley) and musk. Meanwhile, Nirvana Black is a sensual, moody motorcycle jacket with sky-high stilettos and dark lipstick with notes of violet, sandalwood and vanilla.

Both are fine mist aerosol sprays that absorb oil while adding texture and volume (and one of two freaking fantastic scents) without leaving behind a heavy residue.

I’m on day four of my current blowout, and wow! — I’m like Pharrell right now (happy). These are the real deal. I’ve also walked three times on the treadmill over the four days, so I can say that my roots should be sufficiently janky, but these dry shampoos have handled the oil, junk and funk well.

And the mist, too! I’m weirdly particular about my mists when it comes to dry shampoos, and this one is great. It comes out of the bottles strong and fine and covers a large area.

Once in a while, if I spray too close to my head, I’ll get a little of that telltale dry shampoo white powder mist, but it’s nothing that a quick scalp massage and a brush through can’t fix.

Overall, me likey. Me likely a lot. These are light, airy and don’t leave my roots feeling stiff. Instead, I get great root lift — even better than the lift I get from my beloved Living proof dry Shampoo.

Vím! I’m pretty excited too.

But are they as good overall as Living Proof?

Ah, the million dollar question…

For me, almost, but not quite. While Nirvana White and Black leave my hair feeling light and refreshed, I think my hair feels cleaner (and has less residue around my roots) when I use Living Proof.

That’s not to say that Nirvana leaves a ton of gunky root residue, because it doesn’t. Actually, it leaves very little, even after four days. In fact, gunky root-wise, Nirvana’s residue situation is much, most better than most dry shampoos, in my opinion.

That’s good stuff.

Who would have thought it would take a dry shampoo to turn me into an Elizabeth and James Nirvana perfume fan?

Vím! It only took forever, LOL!

Yeah…I’ve also been wearing the brand’s fragrances to go along with my new scented hair, and man, sometimes it’s really fun to be a girly-girl, because we get to do things like match our perfumes to our dry shampoos.

HA! It’s the little things.

REKLAMA

If you want to give these a sniff, Nirvana White and Nirvana Black are available now exclusively at Sephora and sephora.com ($28 each).

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Den v kráse, sv. 2: úsměvy, guerlain jarní záře červenat, banila co hydratační krajka maska, stejně jako hrachová polévka

, stejně jako zde je karen s vašimi výpisem veřejné služby dne: “Úsměv, stejně jako váš guerlain jarní záře červenat se s vámi úsměvy. ”

Tento tantalizující dvoubarevný head-turner je součástí kolekce Guerlain Jaro Glow 2016, stejně jako přesně, jak se nemusíte usmívat při pohledu na to?

REKLAMA

Tak freakin ‘roztomilý.

Na jedné straně je načervenalá růžová, stejně jako lehčí dítě růžová. Plus, chladný 8-bitový písmo, která je trochu v pohodě, myslím.

A Ahoj! – Vzhledem k tomu, že je to Guerlain, je to nákladné (dobře, Duh, Karen!). Věřím, že je to 62 dolarů.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Jo … 62 Obrovské pro guerlain červenat, ale musím uvést, že když se týká všeobecných individuálních zkušeností, pro make-up make-Schmancy, Guerlain má to SH * t na zámku. Cokoliv z obalu (Amaze!) Do vzorců jsou prakticky vždy nahoru Notch, stejně jako se mi líbí luxe dotýká jako úsměv otisk na pánvi a i když to závisí na vašem osobním pohledu, vonné prášky.

“Ah …” povzdechla si, jak prakticky přilepila nos na pánvi.

Jejich věci voní tak odvážné skvělé pro mě! Tenhle, stejně jako velké množství guerlain prášků, voní jako frézie, stejně jako kdybyste mohli, zkuste to být tím, že weirddo, který se hodí, stejně jako guerlain čítač, drží nos do všech kompaktů, stejně jako hluboký nádech.

A já nejsem jen říkat, protože jsem ještě neměl zdřímnutí. Opravdu věřím, že to dlužíte k sobě na pachatele Guerlaina. Opravdu to naznačuji!

Když už mluvíme o NAP, stejně jako vyčerpané lidi, Gosh, jsem si jistý, že jsem vyčerpaný (tam jdu znovu!) Jak říkat, že: “Jsem unavený!” Vážně, přesně jak četné časy budu v této větě stát “unavený”?

Nicméně jsem se probudil na čarodějnici včera v noci – nejlepší za 3 A.m. – který mě vždy šílen. Pokud se místo toho dostanu na 4 nebo 2, jsem v pořádku, protože já předpokládám, že chápu, že budu schopen podzim zpátky spát nakonec, aniž by se stal neochotnou hvězdou v děsivém filmu. (“Pomalu, jako by opatrně tlačil zezadu, dveře otevřely crack …”)

Ale jo, je tu něco o probuzení v přesně 3 A.m., které děsí živé kecy outta mě …

Každopádně jsem měl opravdu těžké čas, abych se vrátil do spánku. Nakonec jsem však trvalo chvíli … Prostě jsem tam poslouchal červenou královnu na mém telefonu nahoru, dokud jsem nepodařilo.

Takže pokud budu říct něco trochu kukačka-blázen v tomto příspěvku, to je důvod, proč (hodina čarodějnice).

Ach! – Jedna z věcí, které chci udělat dnes odpoledne, vyzkoušejte to $ 5 Zálicí krajkové hydrogelové masky.

Věřím, že jsem na špičce rostoucí korejské korejské péče o pleť, částečně od téže knihy jsem projednal včera, stejně jako tato maska ​​je to korejská značka zvaná Banila Co.

Očekává se, že krajkový styl se očekává, že bude jemnější než Jason Voorheesová maska ​​… Zkusme to tak dobře vidět!

Věřím, že se očekává, že bude vypadat roztomilý?
Jo, já dunno …

Přesně se mi líbí, jak se cítí. Trochu jako mokrý, chilly gumový červ … jen lepší, lol!

Využívám zvlhčující, protože moje kůže byla v poslední době extrémně suchá, stejně jako je to zlepšeno s “bílým květinovým komplexem”, stejně jako “revitalizační účinné složky”, což se pro mě zdá být velmi skvělé.

Nemohu zkontrolovat komponenty na zadní straně svazku (protože můj korejský je trochu rezavý), ale objevil jsem je na webových stránkách …

Ingredience
Voda, glycerin, niacinamid, ceratonia Siliqua guma, chondrus křupavý prášek, laktobacillus ferment, scutellaria baicalensis kořenový extrakt, kamellia sinensis listový extrakt, artemisia princeps list extrakt, houttuynarský extrakt, extrakt houttuynay cordata, citrusový junos ovocný extrakt, ricinus communis (ricinový) semenný olej, 1 ;

V jiných, zcela nesouvisejících zprávách, měl jsem hrachová polévka z obchodníka Joeho na oběd dnes, stejně jako to bylo opravdu dobré! Nejdřív jsem nechtěl vzít fotku z toho, protože víte, je to hrachová polévka, stejně jako hrachová polévka typicky vypadá skutečně hrubé fotky, ale myslel jsem, co hey …

To bylo v sekci vytvořením se všemi pre-dělanými saláty, stejně jako zábaly. I jako je tato specifická hrachová polévka, protože má pouze 13 gramů sacharidů na sloučení (yay!), Stejně jako v chutí svěží. Měl jsem konzervy hráškové polévky, než ochutnat trochu kovové, nicméně tuto chutnou domácí.

Náhodné obavy pro vás: Jaký je váš preferovaný typ polévky? Máte preferovanou polévku? Chápu, že někteří lidé nemají rádi polévky (El Hub je jeden z nich), pokud ano, jaký je váš oblíbený? Moje je rajče, stejně jako ráda mám s grilovaným sýrem.

REKLAMA

OK! mluvit s yo.u brzy. Sbohem.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

The Orange Lip Trend: Are You Down?

Orange crush! using NYX Butter Lipstick in hot Tamale ($6)
Orange lips: still a huge pattern this summer, as well as because I like bold, bright lip colors, particularly in warm shades like orange, yeah…I’m completely down!

I don’t understand if it’s a pattern that a great deal of people I understand are into, though. I’ve been trying to convince the women in my life to try orange lips, however many of the time when I bring it up, they make some version of this face…

REKLAMA

I’m using the Webbed in Turquoise pendant by Kristin Perry
Incidentally, this is the precise exact same expression I used all the time when I worked as a legal assistant back in the day. I’d have my coat on my arm as well as be halfway out the door at 5:01 p.m. when somebody in the office would undoubtedly ask me to make 500 collated copies of a file that needed to get to so-and-so ASAP, as well as I’d be like, “Suuuuuuuuure, no problem. I’d like to do that for you best NOW.”

I’ve tried to persuade my gal buddies that orange lips don’t necessarily have to be bright, strong as well as opaque, like the lip look I’m using in these pics. In these shots, I’m using a single layer of the beautiful NYX Butter Lipstick in hot Tamale (smooth as well as pigmented, no cool flavor or scent, as well as just $6!) at full strength, however you might just as quickly take it down a notch by dabbing the tube lightly on your lips to produce much more of an orange stain.

Or, you might reach for a very sheer gloss, like Chanel’s Sunny Glossimer ($29.50, as well as part of their long-term collection).

REKLAMA

Cats & makeup Sweatshirt ??

$42

Nakupuj teď

Wearing Chanel Glossimer in Sunny, a jelly orange

Additional makeup used in this look: that’s MAC warm spirit blush on my cheeks as well as Chanel Vert Khaki Eyeshadow as well as Santal water resistant eyeliner on my eyes
I’m curious — what do you believe of the orange lip trend? Are you into it? Or is it something you’ve skipped so far?

Your friendly community charm addict,

Karen

P.S. TGIF!

REKLAMA

P.P.S. It’s a travel day for me, as I’m heading up north to the town of Redding near the Oregon border with El Hub to go to family.

Tabs, of course, is thrilled. He invited his preferred pet sitter to help him at the office, as well as I’m sure they’ll have a grand old time playing dress-up without me.

See you a bit later today. have a fantastic Friday!

NARS Steven Klein Holiday 2015, část 2: Color Collection

Gray není tribuna v nových Steven Steven Klein Holiday 2015 Color Collection, ale pokud to udělal, a tam bylo v uvolnění ještě šedivě šedě, [to] Mejte pravdu, kde bych vložil 50 odstínů šedého vtipu o nikdy nekončící potřebě mé kočky dominovat můj život.

Um, jo! Víš, jak je NARS s jejich sváteční sbírky – chtějí vzít silnici méně cestoval, což v tomto případě znamená nic příliš cukrové třtiny nebo navenek dovolenou-ish. Letošní kolekce barev, spolupráce s módním fotografem Stevenem Kleinem, má umělecký okraj, a “Artsy Edge,” myslím, že kdyby vás miliardářský Playboy byl někdy pozvat do tajné herny v zadní části svého panského sídla, Tato sbírka by vyhovovala vašemu oblíbenému páru lesklých domářských bot.

REKLAMA

Jak to Nars dává, myslet na “fantazie. Role. Pravidla. ”

NARS Steven Klein Killer Shine Rtěnky v vykoupení, Besame Mucho a bez hanby (29 dolarů každý)
NARS Steven Klein Killer Shine Leadses do speciální síle, rychlý život a provoky (28 dolarů)
Lesklé vinylové povrchové úpravy hrají velkou část v této 15dílné limitované edici spuštění kusů pro oči, tváře, rty a nehty. Vzhledem k tomu, že jsou s Steven Klein Holiday Gifting Sady jsme se podívali na minulý týden, produkty rtů jsou opět hvězdy show. Existují tři rtěnky a tři lesky v zcela novém vzorci zvaném vrah lesk, a jsou tak lesklé a jasné, že vaše dominatrix boty jsou totes Jelly.

NARS také nese stejný koncept krásných lustrů na výrobky pro oči, tváře a nehty.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

A teď, když o tom přemýšlím … je tu jen velmi málo, jestli nějaký, matný, takže pokud jste nakresleni třpytí a třpytí se jako můra k plameni, pak holla! – Pravděpodobně najdete něco, co chcete v této verzi.

NARS Steven Klein Dual-Intensity červenat v Mceneful ($ 45)

NARS Steven Klein Single eyeshadow v nikdy příliš pozdě ($ 25)

NARS Steven Klein Single eyeshadow v CD ($ 25)
NARS Steven Klein Single eyeshadow v Mortal ($ 25)
Vzhledem k tomu, že roleplaying je jedním z témat sbírky (můžete si pamatovat, že naposledy se nezbedný roleplaying byl téma v rekreační sbírce ??) Je to určitě nekonvenční, což se mi líbí. Pochopitelně (pro NARS), barvy také nejsou typické pro sezónu, což je velmi nars věc. Nejbližší dostanou tentokrát je červený lesk.

NARS Steven Klein Killer Shine Leadses v provokaci, rychlému životu a speciální síly
NARS Steven Klein Killer Shine Rtěnky v Besame Mucho, bez hanby a vykoupení
NARS Steven Klein Dual-Intensity červenat v pomsty
NARS Steven Klein Single eyeshadows v Mortal, Stud a nikdy příliš pozdě
Sbírka nedorazí do obchodů nebo na čítači do 1. listopadu, ale pokud to nemůžete čekat dlouho, je to nyní na webových stránkách NARS a na Nars butiques.

REKLAMA

Jako vždy, děkuji za sledování!

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Dastardly Dilemas: Můžete mít pouze jeden obličejový produkt (konkrétní červenat, bronzer, nadace, tónovaný hydratační krém, bb krém atd.) Pro zbytek života. Co je to?

Oh, lidstvo!

Nevím, co mě nezinohrazuje, mě přišel s těmito krutými, zkroucené krásy scénáře, ale je mi líto.

REKLAMA

Pro mou odpověď chci říct Mac Face & Body, protože jsem ho použil roky, miluji Dewy Dokončení, a mohu počítat, že to nedává breakouts nebo scoot a posunout se kolem toho, ale…

To je tak zkroucené!

Stejně jako by mi to bylo bolest, abych zpalý nadace (a to by mi to bylo), jsem nefunkční a Halloween kostýmní ráže děsivé, pokud nemám alespoň nádech na tváři, takže jdu Chcete-li vybrat NARS Orgasm / Laguna Duo …

S trochou Bronzera a pomlčka červenat, Karen je šťastný soubor cookie.

Dastardly Dilemas: Můžete mít pouze jeden obličejový produkt (konkrétní červenat, bronzer, nadace, tónovaný hydratační krém, bb krém atd.) Pro zbytek života. Co je to?

REKLAMA

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

P.S. Happy Hump Day!

Dior Holiday 2015 “Stav zlata” sbírka | Velmi první dojmy

Center Stage: Dior 5 Couleurs Určete kombinaci zlatých očních očních hodin v planoucím zlato # 866 ($ 63, nabídl nyní na Dior.com, stejně jako vztah k Dior obchodům, stejně jako čítače tohoto listopadu)
Navzdory svému oficiálnímu monikerovi, “stát zlata,” Dior’s Dovolená 2015 kolekce mohla být nazývána “stavem zlata, stejně jako šedá,” protože šedá dělá nezapomenutelný vzhled. Dior hrál s myšlenkou smíšených kovů v této verzi, stejně jako i když šedá není barva, která se obvykle objeví do mé hlavy, když si myslím, “Yay! Dovolená sbírky! ” Věřím, že tady skutečně funguje.

Používám pět z 13 kusů v vydání, která je nyní nabídnuta v Dior.com, stejně jako vztahy k Dior obchodům, jakož i čítače tohoto listopadu, stejně jako jsem potěšen metodou Dior zpracovává tyto smíšené kovy.

REKLAMA

Ale nejdřív! – Proč šedá stejně jako zlato? No, oba jsou kultovní, podpisové barvy v domě Dior, stejně jako béžová, stejně jako černá, u konce Chanel.

Dior 5-Couleurs specifikuje zlaté oční stíny kombinace v planoucí zlato # 866 ($ 63)
Ale s touto sbírkou, Dior zpracovává dvě barvy v tom, co považuji za netradiční způsoby, jako to, co dělají právě tady s kombinací oční stíny, kterou jsem měl na sobě, planoucí zlato. Ve středu je skvělé zlato v centru vedle šedého stínu, ale šedá není jen jedním z těch šedých blasé run-of-the-mlýna. Ne, je to dech beroucí třpyta taupe-ish šedá s flecks of Great Golden Micro Glitter.

Vážně, je to tak krásné, že to skoro nemůžu vzít! – stejně jako když ho mokra, stejně jako nosit jako oční vložku? Vynikající Caesarův duch, svítí jako 100 Leonid Meteor Showers. Gimme dat jiskřivý zlato stejně jako šedá!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Diorfifific Vernis v Gris-nebo # 227 stejně jako nadšení # 951 laky na nehty (28 dolarů)
Mám rád cool Combos, stejně jako fascinující koncepty, stejně jako Dior to ještě jednou s lakem Gris nebo nehtů, kde integrovali zlato, stejně jako šedě v laku na nehty. Nikdy bych nečekal, že to bude fungovat – směs kovových zlatých i kovových platinů? – Nicméně věřím, že to naprosto dělá.

Použil jsem dva ze čtyř laků ve sbírce – zlato, stejně jako Platinum Gris-nebo stejně jako krémová, tradiční červená nadšení – stejně jako já se jim líbí oba.

A můžeme jen mluvit o Diorově laku na nehty čistý na sekundu? Není to nejlepší vůbec?! Plochý i široký, pokrývá celý můj hřebík ze základny do myšlenky v jediném švihu, stejně jako čistý nápad je šelma. Mám rád tvar půlměsíce; Úplně se vejde podél základny mých nehtů, produkující ostré, čisté linky pokaždé. Nikdy neopustí nepořádek, buď tím, že se na mém kůžičku dostat polštář.

Diorfifificat matvet barva rtěnka v radieuse # 430 stejně jako fascinát # 580 (38 dolarů každý)

Stejně tak musím poskytnout obrovský výkřik na rtěnky v tomto vydání. Dior se snažil něco nového, stejně jako odlišné tím, že poskytuje jejich smetanové diorifické rtěnky sametové matné povrchové úpravy, stejně jako to, že je to vypadají skvěle, jako je Chanel Rouge odvolacích velvets (moje faves), takže dostanete zdravou dávku matného Stále je můžete vidět, že odrážejí trochu světla zpět at’cha (ne stejně dobře).

Skutečně miluji krémový vzorec ideální, protože mé rty byly freakin ‘nepořádek. Od tohoto chladného boje bojuji, byli extrémně suché, stejně jako flaky. Ve videu nahoře používám růžový růžový stín, fascinát, stejně jako dech! – Moje rty vypadají jako ty typické dívky! Nemůžete opravdu vidět vločky vůbec, což je GrrRreat!

Dokud budete právě popíjet vodu La Croix, nebo něco takového, musí trvat asi tři nebo čtyři hodiny na rtech, stejně jako oni mají Dior tradiční růžovou rtěnku.

Diorfifificat matvet barva rtěnka v radieuse # 430 ($ 38)
Diorfifificat matvet barva rtěnka v fascinátu # 580 ($ 38)
Vezměte si zprávu House: párování zlata, stejně jako šedá je něco, co nevidím běžně (někdy?) Ve svátku kolekce, stejně jako to vyniká. Jo, sbírka má rovněž mnohem více běžnějších rekreačních kousků ve zlatých, stejně jako Reds, avšak šedá přidává něco čerstvého.

Sbírka se bude vztahovat na Dior čítače i obchody v listopadu, ale pokud nemůžete čekat (Vánoce v září!), Můžete to objevit nyní na Dior.com.

Mnoho mnohem více podrobností, stejně jako closeups ve videu nahoře. Jako vždy, řekni vám díky pozorování.

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

P.S. Zajímavé zprávy o kojenecké dívce! Včera v noci jsem četl k ní v posteli (což je něco, co se snažím dělat každou noc, takže slyší můj hlas, než jdu spát), začala kopat. ?

Měla jsem El Hub umístění jeho ruku na mém bříšku, stejně jako vzhled na jeho tváři … Chci, abych měl svou velkou kameruDosáhněte, protože to byl přesně stejný vzhled El Hub mi poskytl, když jsme uvedli naše svatební událost sliby …

REKLAMA

Aww, tak sýrová!

Když cítil kop, řekl: “No, teď chápeme, že bude fotbalová hvězda! Jen počkejte, jednou si užijeme hru v olympijských hrách. ”

Hej, nemám s tím žádný problém, stejně dlouho, dokud mi nechá malovat nehty s bitovým fotbalovým sférem před jejími hrami.

Unsung Makeup Heroes: Nudestix Intense Matte Lip + lícová tužka v čistotě

Toto je vaše nová oblíbená matná červenat a rtěnka pro 10minutový make-up vypadá.
Jen proto, že musíte udělat svůj make-up pod hodinami a držet se přísného plánu neznamená, že musí být situace Slapdash s, jako BAM! – Tady malé oční stíny, někteří oční stíny tam. Stále můžete dělat vypadat, že jsou elegantní, rafinovaný a hezký. Musíte jen najít způsoby, jak postupovat celý proces spolu.

Pokud se vždy snažíte ušetřit trochu času, jako jsem já, pomocí multitaskingových produktů může pomoci.

REKLAMA

Ale Aha! – Ne všechny multitaskingové produkty jsou stejné, že? Dusty Rose Nudestix Intense Matte Lip + tvář tužka v čistotě ($ 24) pracuje jako matný červenat a matná rtěnka, ale v obrovském moři multitasking make-upu, jeho hladký vzorec z něj činí výjimečný.

Nudestix čistota
Co je to bezstranný make-up hrdina? Pro mě je to často podceňovaný make-up morsel, stálý sběrný produkt, který scoots pod radarovou obrazovkou spousty milovníků make-upu, ale často skály mého světa. Dlouho běžící série Unsung Heroes nabízí některé z mých oblíbených.

Pozoroval jsem, že hladší a krémová multitaskingová tužka je, zejména matný, jako je tento, mnohem snazší je zatlačit přes kůži a manipulovat, takže když je něco krémové, je a není přeskočit ani přečteno Použijete jej, pak také ukazuje, že to nebude bojovat, když to peří. Nakonec nebudete muset strávit mnohem více času míchání, než potřebujete.

To je jedna z těchto produktů, kde je nejtěžší část používání, kreslí několik pruhů na tvářích. Udělejme to ideální teď …

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Nejbližší, že se někdy dostanu na skutečné koťátko!

Bam! Teď si vezměte prst … a podívejte se na to. Několik tahů a bez námahy se stává součástí mých tváří.

Směs, že ish out …
Můžete také použít k tomu, abyste mohli snadno vyplnit rty, jako bych tady dělal, i když je to docela těžké mluvit a psát, když to děláte … ale hej, budeme to zkusit stejně!

Trochu těžké to udělat, když mluvíš …
Líbí se mi, jak jsem udělal hrany poté, co jsem udělal záměrně rozostřil linii a udělal to vypadat mnohem více “žil dovnitř.” Tímto způsobem nemusím být příliš přesný.

A to je vše, co děláte.

Mimochodem, protože si myslím, že je to tak sofistikované a leštěné, ale je to také stále ležérní – Ish a Opts pro do značné míry nějaká nahá / neutrální oční paleta, kterou můžete hodit. Pokud cestuji, ráda to vezmu a jakákoliv Nude Eyeshadow paletu jsem v současné době v (právě teď jsem o Mac Jade Jade Jagger hořící noci Quad), a pár tužkových vložek (normálně základy jako černá a Bronz, spolu s zábavnou barvou jako fialová), a to je dost pro mé barevné výrobky.

O 10 minut později! BTW, mám také make-up pro někdy Aqua XL barevné barvy v L-54 a Shiseido Synchro Skin Foundation v Golden 5.
Pro mě trvá asi šest hodin jako červenat nebo jako rtěnka (to nemá chuť nebo vůně legrační, buď), takže pokud aplikuji make-up ideální po snídani, dotknu se po obědě.

REKLAMA

Měkký matný povrch je také snadný na svislých linkách rtů, takže vaše rty nevypadají jako kočka zadek po několika hodinách.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Sundays With Tabs the Cat, makeup as well as appeal blog Mascot, Vol. 423

10 things you may or may not understand about Tabs

He’s a ho for egg yolk, a.k.a. an “egg yolk connoisseur.”

He’s a respectable babysitter. He’ll hang out with me as well as Connor as long as he gets pet by someone’s hand, whether it be mine or the baby’s.

He’ll politely harass you to get his wet food at 9:30 every night, on the dot. He’ll sit in the kitchen area doorway staring as well as staring as well as staring up until you feed him…

He likes to supervise me when I utilize the loo very first thing in the morning, as well as he’s extremely insistent about it. He’ll scratch at the door, as well as even if it’s only open a sliver, he’ll utilize his girth to push his method in.

In his old age, he just doesn’t provide a sh*t anymore. All the things that utilized to bother him as a younger cat, like me running on the treadmill when he’s napping on the bed. He utilized to leave the space since of the noise, however now he’s like, “Whatev…” as well as just keeps napping.

He still gets terminated up after eating wet food. He’ll save up all of his energy to go totally buck wild for 15 solid minutes after completing his gravy.

If I’m in the kitchen area as well as open a can of anything, he’ll be down there in less than 10 seconds, no matter what. I really time it. I count out loud. Last night I opened a can of black beans, as well as it took him 7 seconds to show up.

He’s getting worse about hanging out around my feet, particularly when I’m turned around. I’ve nearly tripped over him a few times. This normally occurs in the kitchen.

Honestly, often I believe he teases Connor. When he’s outside her pack ‘n’ Play as well as she’s inside it, he stares at her as if to say, “Neener, neener. I’m outside as well as you’re not.”

He’s method bolder than he utilized to be about stealing food. When he was younger, he was rather polite about leaving human food to the humans, however now I have to enjoy him like a hawk. I can’t leave any type of food unattended, since he’ll get hold of it in his mouth as well as run away or begin drinking your milky tea when you’re not looking.

Your friendly community appeal addicts,

Karen as well as Tabs

REKLAMA