Archives September 2022

5 věcí, které jsem miloval v poslední době

jen pár věcí, které jsem byl až pozdě
1. Osmminutový přírůstek

OK, tohle je moje nová technika pro motivaci, když nechci něco udělat – nastavení časovače po dobu osmi minut, stejně jako se pak zaměřovat na jednu věc za to, že krátký kus času. Nechápu, co to je asi osm minut, ale to je moje úžasné místo. Pět je také krátký, 10 je také dlouho, ale osm je perfektní, svačina velikosti času času!

2. “Encanto” filmu Soundtrack

“Encanto” je nový Disney Motion obrázek s hudbou podle skladatele, stejně jako herec Lin-Manuel Miranda (můžete potvrdit jeho jméno z hudebního “Hamilton”). Každopádně je to Connorův nový preferovaný Disney Flick, stejně jako ona poslouchá soundtracku ráno, dvanáct poledne stejně jako noc. Hudba je neuvěřitelně chytlavá, stejně jako i když jsem opravdu nikdy neviděl film v plném rozsahu, už jsem pochopil hodně lyrics.

REKLAMA

Side chápu, že nemluvíme o Bruno, ne, ne, ne. Nemluvíme o Bruna!

3. Monochromatické oblečení

Ya ví, že jsem zkontroloval mnoho let, když používáte přesně stejnou barvu od hlavy k špičce, může být malé ženy vypadat vyšší, stejně jako ano, to je jeden obrovský přínos použití monochromatického oblečení. Stejně tak se mi líbí, protože to dělá, že mnohem snazší se oblékat ráno! Je skvělé nevěřit o tom, co mění za co, víš?

Chtěl jsem mnohem více monochromatickými oblečení, takže věřím, že přidávám některé kombinézy, jako je to atthly, k mé šatní skříni (i když nejsem neuvěřitelně nadšený nad jeden, když požadavek na to, abychom viděli toaletu).

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

4. Tento jednoduchý muffin recept

Super Skvělé i lahodný! Poslední týden jsem udělal dávku s čokoládovými lupínky, stejně jako král Arthur bezlepkové mouky.

5. Mac Teddy Liner

Je to tradiční z nějakého důvodu. Už jste ho navrhl s Mac Satin Taupe? Udělal jsem to dnes, stejně jako to bylo slavné.

REKLAMA

Co jsi v poslední době miloval?

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Saturday Surfing, March 14, 2020

When Target predicts your future
Ano! Huzzah! Hurá! We made it to the weekend in what officially may go down as the craziest week ever.

Oh, my goodness, right?

REKLAMA

Happy Caturday, my friend. We may be locked indoors. We may be exhausted of hearing terms like “self-quarantine,” “social distancing” as well as “fatality rate.” We may be stockpiling toilet paper, however it sure beats the alternative!

Oh, gosh, I’m anxious. Our bit town in the Bay area is truly starting to shut down now. companies are closing left as well as right, as well as I just got an email from Connor’s institution that they’re shutting down all classes for at least two weeks starting Monday. My hours likewise got cut at the bakery since nobody’s stockpiling cupcakes. huge box stores are swarming with people stockpiling cleaning supplies as well as pasta. (And a few of them are behaving badly. Oh, the stories I’ve heard!)

So, yeah, it appears like I’ll be holed up right here at house with Coywolf, PGR as well as El Hub for at least the next two weeks.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

I believe we might all utilize a bit additional luck these days, so right here we go…

And some weekend reading…

Makeup stores are responding to COVID-19 by cancelling events, suspending charm services as well as wiping down high web traffic areas with Clorox every hour. Sephora is likewise banning in-store testing.

Because you’re washing your hands a lot, here’s a listing of the very best hand creams, according to dermatologists.

If you’re stuck at home, right here are 12 well-known museums that offer online trips from your couch.

Last of the virus-related stories for now (I promise): exactly how coronavirus is impacting the method makeup artists work.

I’m feeling this blue eyeshadow duchess of Sussex (otherwise understood as Meghan Markle). Don’t you like exactly how you can only truly see it when she blinks? It’s subtle yet kinda fancy at the exact same time. Hmm… I believe I just discovered my new makeup aesthetic.

Staying in much more often? (I take it your response to this is “Yes.”) possibly you may want to do an at-home mani with Vogue’s step-by-step guide to the ideal manicure.

Speaking of nail polish, Target is selling Peeps scented paint for your claws.

“For far as well long, women have been required to submit to male work environment norms, particularly those who serve in the armed forces or in legislation enforcement. very first responders as well as transit workers are commonly subject to gown codes that correspond any type of expression of femininity with weakness. Defenders state we requirement uniformity since it’s essential to preserving authority within the ranks as well as with the public. however that uniformity has been developed around a male body… In almost every walk of life, women’s bodies are policed since of the worry of exactly how guy will react to them.” <---- I delighted in this viewpoint piece on Danielle Outlaw, the new Philadelphia authorities Commissioner as well as the very first black lady to lead the 6,500-member department. We’re due right here for some rain this weekend as well as next week, which leads me to the Hairbrella, a $35 hat developed to shield makeup as well as hair in high humidity, drizzle or downpour. Can you discover the feline hiding on this bed? It took me a minute! Could this types of jellyfish be the future of human skin implants? Just what I needed Currently on repeat I have no concept what’s going on here, however I’m into it. PEEP THE KITTEH! (Also, when upon a time, I might play this.) Just in situation you were unaware, there’s an entire rabbit hole of cats on piano videos on YouTube. Cracked me up! You know, I’d be one of those people having a full-on conversation with Dua Lipa, HA HA HA! REKLAMA Jak se držíš? Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí, Karen

Hlavní make-up inspirace od 60. let! Musíte si vychutnat “poslední písmeno z vašeho milence” na Netflix ASAP

Oh, můj gosh! OK, dostal pro vás filmové doporučení. Je to taky skutečný drahokam.

OK, Jste připraveni? Zde to jde: nazývá se posledním dopisem z vašeho milence a je to streamování na netflixu. Je to sladký romantický drama hrát Shaileen Woodley a Felicity Jones, který se nachází v Anglii a Francie, a to je vše o dvou ženách – novinář v moderní době (Felicity Jones) a v domácnosti v 60. letech (Shaileen Woodley) – a příběh Překlopte tam a zpět mezi éry jako tajemství se rozvíjí. Příběh následuje obě ženy, které hledají lásku v nepravděpodobných místech.

REKLAMA

Z různých důvodů se nemůžu užívat nic příliš těžké před spaním, takže jsem byl tak rád, že jsem na to narazil, protože – je to opravdu dobré! Není to jen sladké a snadné sledovat, ale ooh! – Make-up, vlasy, móda! Je naprosto to stojí za to jen pro vizuální inspiraci IMO, zejména s pádem make-up hned za rohem.

Make-up v 60s scénách se Shaileen Woodley je jen … Swoon. Její postava je uvězněna v nešťastném manželství s bohatým Tycoonem a ona je vždy oblečená, aby zapůsobila z hlavy k špičce.

Ona nosí tak spoustu variací na okřídlené vložce (nebo kočičí oční linky, jestliže ya bude!), A ona skály odvážné černé matné se spoustou dlouhých řas a velkých obočí ve spoustě scén, samozřejmě, ale často také nosí změkčené verze S jemným rozmazáním podél okrajů nebo s vložkou kouřenou s jemnou šedou. Vážně, pokud jste velký ol ‘make-up blbeček jako já jsem, myslím, že se vám to líbí.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Ach! – Existuje také spousta scén s velmi jemnými zkroucením, které jsou prostě příliš dobré!

A pak je tu šedi vlasy. Nic, nic z toho vypadá umýt a-nosit vzduch suchý (můj normální jít), ale stále miluju, jak strukturované to vypadá, jak jsou všechny coifs hladké a dokonale připevněné na místo s množstvím objemu a odrazu. Jistě, dělá některý z ní přirozeně? Spíš ne! Ale Dang, pokud to nevypadá fantasticky na kameru. Připomíná mi něco o 80. letech, protože je to jen tak velká a skákací a naprosto krásná. Miluju, že to vypadá “hotovo”.

Teď bych si udělal čas a úsilí dělat vlasy a make-up jako strukturovaný a složitý jako styling ve filmu? Pravděpodobně ne teď, ale kdybych měl tým 24/7 glam na mou likvidaci jako Mariah Carey (já slibuji to jednou na televizní show! jen by to mohlo. Řekl bych: “Hej, Miracle Makers! Prosím, vešle mě jako bohatá žena s jachty na francouzské riviéře v 60. letech, a to každý den po zbytek života. ” HA HA HA!

Nemůžu zapomenout zmínit oblečení! Stejně jako vlasy a make-up, oblečení v 60. letech jsou velmi strukturované a přizpůsobené a “hotovo”. There’s lots of next-level matchy-matchy happening, which I adore. Shailene’s character never ever looks sloppy, which I think is incredibly cool.

Anywho, I found this motion picture in the most random section on Neflix called “movies based on books,” and I stopped because I saw that it was based on a book by an author I like, Jojo Moyes. I recently read a book she wrote called The Giver of stars and loved it! That’s another thing for you to check out if you’re trying to find something not-too-scary to read before bed!

REKLAMA

I’m off to do some winged liner now…

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Neděle s kartami kočka, make-up a odvolací blog maskot, sv. 611

Když karty půjdou halami na kartách Cat Industries, LLC sídlo, musíte být na stráži. Bylo to jako být v armádě, když šel čtyřhvězdičkový generál. “Atten-chata! Důstojník na palubě! ” Měl vysoké standardy a hodně požadoval. Očekávali jste se pracovat dlouhé hodiny, často se dokonce připravuje omáčku na půlnoční občerstvení. Očekávali jste se také o volání 24/7 pro údržbu kožešin.

To je jen tak, jak to bylo. Na vavřínech nebylo křižování ani odpočinul. Byl jsi jen tak dobrý jako poslední masáž, kterou jste mu dal. Záložky nejen poptávaly excelenci z sebe. Také ho požadoval od těch kolem něj.

REKLAMA

A pokud jste k němu někdy vstoupili, aby si stěžovali na vaši práci, měli jste lepší práci. Byl to taskmaster v pořádku, ale byl také nejhorším zaměstnavatelem, který jsem kdy měl. Chci říct, kdybyste trval dlouho, aby se povýšil na starší pet asistent, máte celoživotní dodávku bezplatného objetí kočičích.

REKLAMA

Nemůžu lhát; Byla to těžká práce, ale milovala jsem každou minutu.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Makeup and appeal blog Monday Poll, Vol. 554

It’s a Dolly kinda mornin’.

Takže … Jaký je pondělní průzkum?

Výborná otázka! It isn’t, in contrast to its name, an actual poll, like with little clicky buttons. It’s just a list of five a lot more or less random questions I’ve been posting on this blog every Monday morning for the past quadrillion years (since 2007). Miluji čtení vašich odpovědí, a pomáhá mi dostat svůj týden na dobrý start. ?

1. Winged liner or glitter shadow?

Glitter shadow. I love me a wing, but I feel like you get a lot more bang for your buck with a glitter shadow. Plus, it’s less stressful.

2. Cheese or chocolate?

EHRMAHGAWD. Well this is hard…but I’m opting for chocolate, considering that the chocolate cravings I get are a lot more intense than the cheese cravings.

REKLAMA

3. Over-the-knee boots or ankle booties?

Over-the-knee boots. but only if they’re flats.

4. would you rather 1) run into your ex while getting granny panties at Costco, OR 2) have your mommy or daddy see you making out with someone on the street? and I’m not talking a cute little church kiss. I’m talking full-on, grabby-hand making out, HA HA HA!

Granny panties at Costco, for sure, because chances are I’ll never see the dude again.

5. would you rather have your dream job or your dream house?

GIRL, don’t make me choose! OK…dream house, please. Ideally, one that also comes completely organized and with cat-friendly furniture. ?

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Something to stream ASAP

Super cute Netflix motion picture starring Jennifer Aniston
On your list of things to do this week — enjoy Dumplin’ on Netflix, because any motion picture 1) with a soundtrack comprised solely of Dolly Parton songs, and 2) in which drag queens save the day, is A-OK with me.

It’s about a Texas teenager taking care of the loss of her beloved aunt, and her rocky relationship with her appeal pageant mommy (played by Jennifer Aniston). It’s very sweet and fun.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

REKLAMA

Karen

P.S. čas na otázky! Zde jsou kopírovat / vložit své odpovědi v komentáři. ozvu se ti brzy.

1. Winged liner or glitter shadow?
2. Cheese or chocolate?
3. Over-the-knee boots or ankle booties?
4. would you rather 1) run into your ex while getting granny panties at Costco, OR 2) have your mommy or daddy see you making out with someone on the street? and I’m not talking a cute little church kiss. I’m talking full-on, grabby-hand making out, HA HA HA!
5. would you rather have your dream job or a your dream house?

Make-up stejně jako kouzlo blog pondělí hlasování, sv. 590

Takže … Jaký je pondělní průzkum?

Výborná otázka! Není to, na rozdíl od svého jména, skutečný průzkum, jako s bitovou kletic tlačítka. Je to jen výpis pěti více nebo méně náhodných problémů, které jsem publikoval na tomto blogu každý pondělí ráno pro minulé kvadrijní roky (od roku 2007). Líbí se mi čtení vašich odpovědí, stejně jako pomáhá mě dostat můj týden na skvělý start.

1. Váš poslední nákup kouzla?

Právě jsem si koupil některé kovové krabičky na vlasy, protože jsem na cíli injekce objemu big- @ ss do kořenů v mých ránech. (SIDE POZNÁMKA: Minulý týden jsem dostal vyrazení, stejně jako stylista [Ahoj, Robyn!] Využil je.)

2. Jak přesně sledujete své schůzky?

El Hub, stejně jako sdílím kalendář Google, který pracuje poněkud dobře, nicméně v některých případech stále vyladíme oznámení oznámení i e-maily. Věřím, že také uvádíme obrovský kalendář starého škola v kuchyni, kde můžeme skládat věci jako svátky, napůl dny, náklady na výdaje, stejně jako návštěvy, stejně jako připomínají tyto věci den v den ven.

Několik dobrých přátel navrhlo, aby se jeden z těchto dalších kalendářů Big Desk podložky, ale uvést to na zeď, takže mohu to zkusit, pokud nemůžu objevit rozkošný kalendář suchého mazání, který mohu viset.

3. Koho telefonujete, když máte zhroucení?

El Hub, protože chápe přesně, jak mě mluvit z římsy.

Nebo telefon zavolám mého dobrého přítele Cindy, který je skvělý na dávat plány v lokalitě, stejně jako uklidňující mě.

4. Který byste raději měli pro své první jídlo dne – bagel, stejně jako smetanový sýr, nebo snídaně burrito?

Uh … oba?! Vždycky hladovím, když vstanu ráno. Pro bagel, rád bych obyčejný bagel s uzeným lososovým krémovým sýrem, stejně jako pro snídani Burrito, rád bych to s mírnou salsou, míchanými vejci, klobásou, brambory (mmm … sacharidy), stejně jako drcený čedar sýr.

5. Kdy je váš před spaním?

Dívka, nemůžu se smát, ale cílem je 8:30. ?

Pokud nejsem v posteli, druhý den bude hrubý!

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

P.S. Zájem! Právě tady mají kopírovat / vložit s odpověďmi v komentáři. Mluvte s YA Brzy!

REKLAMA

REKLAMA

1. Váš poslední nákup kouzla?
2. Jak přesně sledujete své schůzky?
3. Koho telefonujete, když máte zhroucení?
4. Který byste raději měli pro své první jídlo dne – bagel, stejně jako smetanový sýr, nebo snídaně burrito?
5. Kdy je váš před spaním?

P.p.S. Takže ještě dnes, protože Connor bojuje proti chladnému, stejně jako předpoklad, co? Takže jsem já. Věřím, že je to mírný, i když …

Mít vynikající pracovní den, stejně jako fantastický týden! ? Může několik roztomilých kočiček přes vaši cestu. Mluv s vámi brzy.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Produktový reflektor: Laura Mercier Cocoa Caviar Stick Barva očí

Jednoduché hnědé kouřové oči s laskavým svolením jednoho produktu: Laura Mercier Cocoa!
To, co potřebujete vědět: Laura Mercier Cocoa Caviar Stick Barva očí je univerzální hnědý smetanový stín stíhlo vaše časově lisované vlastní potřeby, takže pokud budujete mnohem lepší make-up tašku, stejně jako se vám líbí workhorse hnědý neutrální, tento naprosto Musí být tam, protože se to nepohybuje, stejně jako můžete nosit spoustu různých způsobů. (To je nabízeno v Ulty za 29 dolarů.)

Toto kakao je bolest v zadku.

Je to kakaový prášek využíváme na pekárně, stejně jako kdykoliv musím kopat do koše, prášek je tak v pořádku, že se dostane kolem místa! – Moje zástěra, moje legíny, tvář, všude. Jako adept, jak je to na výrobu věci ochutnat dobře, je to extrémně nepříjemné, zejména když jste neúmyslně ponechali dva obrovské ol ‘kakaový prášek pramene prdele na zadku, stejně jako nepoznáme to až do úplného cizince dostat tuňák na obchodníka Joe to ven.

REKLAMA

Toto jiné kakao Laura Mercier není bolest v zadku …

Swatch of Laura Mercier Cocoa, který je jako menší červená krémová oční stíná verze Mac Teddy Liner. Mimochodem jsem NC42 v Macu!

Ve skutečnosti je to celkový protiklad bolesti v zadku, který předpokládám, by byl požitek v zadku? ? Jo, udělal jsem to nahlas? Můžete * vždy * počítat na mě, aby byl neuvěřitelně nepříjemný pro každého, příteli!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

“Co to sakra je?” S největší pravděpodobností přemýšlíte. “Vypadá to jako hovězí trhané.”

Co mohu říci? Mám tu věc pro hovězí jerky browns. KDE JE HOVĚZÍ?

Je to ideální tady v této satiánové hnědé smetanové stínové tyčince, stejně jako je to primární jídlo vaše make-up taška potřebuje, pokud jste 1) vzpřímeně, stejně jako dýchání, 2) Pokud jste někdy chytili, řekli: “Oh kecy! Musím odejít za pět minut, takže musím s největší pravděpodobností dát nějaký spodní prádlo, stejně jako make-up! ” a / nebo 3) Pokud máte rádi všestranné produkty, můžete využít v mnoha různých způsobech.

Použijte jej samotným pro základní hnědé kouřové oko nebo vrstva jako základ pro ostatní neutrální stíny. Bronz, zlato, taupe, opálení, broskev, všechny odstíny hnědé (tolik). Pokud se vám líbí všechny barvy v neutrální duhové duhové déle, bude cocaa neutrální hnědá základna prohloubí, stejně jako přidat barvu na jakýkoliv typ komba, které jste vrstva nahoře. Celý neutrální svět – sakra, svět – je váš ústřice.

Trochu perleše, nicméně ne tak dobře, takže … je to skoro vypadá jako matný.
Kakao je také dlouhotrvající, stejně jako když je na víčkách, to se nebude pohybovat, tak sdělte ty “zkušenosti linky”, aby se bát. Jen si být vědom, že když je Jooj kolem víček, máte jen pár minut, než se dostanete předtím, než se zcela nastaví.

REKLAMA

Každopádně je to moje nová preferovaná věc. ?

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Neděle s kartami kočka, make-up a odvolací blog maskot, sv. 617

Pokud jste kočka, je tam hodně vidět a dělat na našem malém kopci pokrytého dubu.

Tabs byl velkým ventilátorem. Strávili jsme stovky, pokud ne tisíce hodin “hlídkování” kopec.

REKLAMA

Rosie stále buduje odvahu prozkoumat a učit se, jak mě vést na její postroj, ale ona se tam dostane.

Hill je domovem prosperující komunity krůtů, jelenů, jiných koček (některé pěkné, některé malkontenty), psy, křepelky, křepelky, finches, sovy, hawks, vrány, dately, mývalové, veverky, lišky a králíka (nebo dva) ), pojmenovat několik.

Tabs Druh podání všeho, aby se ujistil, že komunita provedená na optimální úrovni, kterou měl rád z jednoho ze svých řad křemene, jako je jeho okenní police v obývacím pokoji nebo jeho venkovní maškové velitelské centrum.

Ale často se tam musíte dostat ven a dostat své tlapky špinavé vidět, co se opravdu děje, které jsme udělali po celou dobu na našich procházkách.

Trávník na kopci je nyní mrtvý a suchý ideální, ale dubové stromy jsou zelené a akční balené.

Problém je, některé z chatrčí v této oblasti již nejsou po řádných postupech, stejně jako tato ne’er-do-dobře, kdo odmítá ukázat jeho autorizovaný stromový průkaz.

Byl stejným způsobem, když byly karty kolem. Kdykoliv se k němu snažili dohnat, vyrazil.

REKLAMA

Veverky, ya vědět? Nemají žádnou úctu k autoritě.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Nejjednodušší francouzský twist s MIA Appeal Lockettes (láska je!)

30-sekundový francouzský twist
Musím nosit vlasy v pekárně, a tam jsou jen tak spousta vysokých ohonů a neuspořádaných hun, které mohu vzít.

Dostal jsem svůj limit!

REKLAMA

Zadejte tyto fantastické doodady. Jsou to MIA odvolací slyky, a jsou tvořeny dvojí blokovacími plastovými hřebeny s vlnitými zuby a já budu odvrátil, pokud nejsou nejjednodušší způsob, jak uzamknout francouzský twist.

Připraven na rockový svět!
Chic, elegantní, snadný, a jakmile je dostanete dovnitř, můžete obecně rock out jako headbanger a dělat cartwheels, a tyto záchvaty zůstanou na místě!

Jsou tak snadno použitelné. Jediné, co musíte udělat, je shromáždit vlasy do francouzského twistu, pak se držet jednoho hřebenu na jednu stranu …

A druhý hřeben do druhého, čímž se zabrohují zuby.

A to drží vaše francouzské twist na místě.

Mám dobré množství vlasů. Je to kolem ramen, a očekával jsem, že mi vlasy vytratí, ale mlačko uchovávají každý pramen.

Konečným výsledkem

REKLAMA

Jsou k dispozici v hnědé nebo černé za 6,99 dolarů pár, a můžete je najít online a lékárny. vysoce doporučeno.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Neděle s kartami Kočka, make-up a Charm Blog Mascot, Vol. 594

Jeden z nejbláznivějších vzpomínek, které mám karty, a mám docela málo, bylo čas, kdy se setkáváme s Godzilly!

Byli jsme na naší chůze nejlepší venku na kopci pokrytém dubu. Záložky byly zkontrolovaly stromy pro veverka vetřelce, ujistil se, že Harris kočka nebyla přestupná, luxusní ve stínu a hledání vzácné čepele zeleného trávníku k okusu (to bylo léto v Kalifornii, koneckonců) – víte, obvyklý.

Nějaké veverky tam?

REKLAMA

Harris kočka dělá to, co dělá nejlépe – skulking
Záchvat!
Ach, time meow …
Jedna minuta, to bylo záložky. Příští minuta to bylo záložky bojující pro jeho život proti Godzillu.

REKLAMA

Záložky se ten den naučily důležitou lekci. Dozvěděl se, že ještěrky mohou kousnout, a když to dělají, to bolí.

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen