Archives October 2022

Jaký je váš současný go-k vlasovým stylem?

Vše o tom robustním třením života
Dělám nějaký typ nebo módu robustního copu za poslední měsíc, protože je to jediná metoda, kterou jsem dokázal tolerovat vlasy. Jsem metoda po splatnosti pro řez, avšak jsem to odložil, protože jsem stále dostal touhu vyhnout se do krátkého, spunky bobu.

I když se cítím, že chodím kolem 20 liber vlasů na hlavě, nechci dělat nic drastického nebo stoupání-the-the-the-moment, takže se dělám počkat!

REKLAMA

Tak jo. Nejen, že robustní cop (nebo cb, jak se mi líbí telefonovat) Zvedněte si vlasy z ramen, stejně jako udržet si to z mých očí, ale stejně tak i ocitne na wayward silvers na mou vlasovou linii, stejně jako tkavá barva z mých přírodních vlasů do barevných bitů ve způsobu, který není justring.

REKLAMA

Jaký je váš současný go-k vlasovým stylem? Vysoký poník? Pixie řez? nízká buchta? Volné vlny?

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Mac Pink Hearts Glitter | Lepší než Photoshop

Mac Retro Matte rtěnka do matné s láskou na rtech. a třpytky.
Druhý den jsem pokryl, jaká krása / módní svět volá mé “nedokonalosti” – pihy na mých lícníchbonech, jizvy akné na mých tvářích, kuřecí neštovicový suvenýr v centru mého čela, když jsem byl tři – s velkým Ol ‘Třpyt ve tvaru srdce od Mac, a víte, co mě napadlo?

Měli bychom to dělat, stejně jako po celou dobu. Šroubová melodie a photoshop. To je mnohem chladnější.

REKLAMA

Divičsky dost, tyto třpytky srdce, které jsou ještě mnohem více eposu osobně, udělejte bang-up práci lepení mé kůži. Nosil jsem je celý den bez jakéhokoliv lepidla (jen na vrcholu své typické základy a prášku) a jen dvě srdce padaly.

Doslova počítání sekund, dokud se nevrátím do tj takhle …

A jsou snadno míchány (jako, protože neexistuje žádný míchání)

REKLAMA

Měli bychom to zcela udělat něco. Ty dolů?!

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen

Saturday Surfing, February 16, 2019

Hey, hey, Caturday! skvělé ráno. ? I’m reporting online from my shower room today since I am out of eye cream…and it’s extremely distressing to me, since this appears to have occurred suddenly, out of nowhere.

After hearing people rave about it for months, I gotten a bottle of what I believed was a fairly big amount of Drunk Elephant C-Tango Multivitamin Eye cream back in November, as well as I feel like I’ve only been utilizing it for two seconds, however it’s gone. IT’S totally GONE.

REKLAMA

So I’m officially out of eye cream [SHUDDERS].

Like, exactly how did this even happen?? I’ve been conventional with the C-Tango, too. I don’t even do a whole pump. I utilize half a pump!

Agh!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

And that’s only part of the issue. What truly bugs me is that this came out of nowhere. I normally keep a backup of objective crucial products (like eye cream) on hand just in case, however I couldn’t tell exactly how much of this was left. There’s no method to tell from the bottle.

I mean, I like it as an eye cream well enough, however I’m not a fan of the packaging.

OH EM GEE.

Wait — I’m having a revelation. If I MacGyver this situation…

ANO! I just popped off the top utilizing brute force, as well as there’s a small bit left on the cap that I can get hold of with a Q-tip. ?

But now I’m truly unfortunate since it’s officially gone.

While I go mourn the loss of my last eye cream, please take pleasure in the complying with links…

Even with the recent appeal biz modifications as well as the “Fenty effect,” according to Hollywood makeup artist Tym Buacharern (he’s dealt with Jennifer Hudson, among lots of other stars), brands still have a long method to go when it pertains to providing women of color a lot more makeup options.

I discovered this micro-concealing method from Lisa Eldridge (my fave!) years ago, as well as it’s one of my “go-to” methods for skin that looks even-toned however not cake-y.

How awesome is this? —> Thirteen-year-old Tilly utilizes her 3D-printed bionic arms when she does makeup tutorials.

Yes, Ryan Reynolds has a skin care routine. (Side note: might he please text it to El Hub?)

This skin care line was established by MIT grads, as well as whatever in it is less than $30.

Could somebody please get me this triple poultry perfume bottle from the 1700s?!

I truly want to try that L’Oréal foundation.

Moje holka!!

This appears like fun, as well as I like her tropical pink pants.

I may go back to the Fresh Black Tea eye cream now… I keep in mind utilizing it as well as liking it…and it enduring A great deal longer than this Drunk Elephant one did.

If you have an eye cream recommendation, BTW, please do tell! I desperately requirement one. ?

REKLAMA

On that note, have a fantastic rest of your weekend. ozvu se ti brzy.

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Myslíte si, jestli se váš make-up cítí “těžký” na tváři?

pomocí všech věcí …
Nevadí mi, jestli se můj make-up cítí těžké?

Hmm …

REKLAMA

Ano, stejně jako ne. Nejsem tak zvyklý používat vše. . VĚCI. na mém řešení s jakým byl. Chci říct, čtyři nebo pěti lety, když bych konturoval nos, abych šel k obchodníkovi Joe, abych si koupil chléb, jsem se v mém multi-stepil procesu, ale měl jsem mnohem více času. Sakra, myslím na paměti, že moje základna bude trvat minimálně sedm produktů, stejně jako to nebylo včetně bronzeru, zvýrazňovače, stejně jako červenat.

PRO BOHA! Bylo to intenzivní. Udělal jsem, věřil jsem, že to vypadalo vynikající fotky, stejně jako se mi líbil, ale to bylo jiné. Nevadilo jsem se používat skvělé nabídky (a skvělé nabídky, stejně jako šarže) produktu na tváři.

V těchto dnech nenosím tolik make-upu na každodenní bázi, takže teď jsem využil používání make-upu, který se cítí lehčí.

Jednou nebo dvakrát týdně, i když udělám něco podobného plnému glam, který se cítí těžší než můj typický velmi malý make-up, stejně jako když dělám, nevadí mi to přesně, jak se cítím … Věřím, že jsem stále ještě Dostal, že make-up svalová masová paměť.

Možná je to jen tak, když se dostanete k používání těžkého make-upu, že pocit pohodlí s ním nikdy neodejde. Lol!

REKLAMA

A co ty? Myslíte si, že pokud váš make-up cítí těžké na tváři?

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

Neděle s kartami Kočka, make-up a Charm Blog Mascot, Vol. 519

Záložky zná, že ještě není technicky spadat, ale je to trendsetter, ne trend následovníka, jak víte, takže zatracený nejnovější přírůstek k jeho oceněné fázi Fall Fall Falling Fashion Line, podzim 2018 Podzimní Awesomeness Cat Collar Corsage.

Jeho asistent mu poskytl nápad na to druhou noc, zatímco oni zkoumali barvy na kopci při západu slunce.

REKLAMA

On rychle vytvořil mock-up a nosil to ráno na jeho procházce.

Poslal tyto fotky k jeho publicistu, Malu, který žije další dveře, a Malu věří, že karty MEGA MEGA smash kočičí módy hit na jeho tlapách.

REKLAMA

Šťastný prakticky pád. ??

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen

Neděle s kartami kočka, make-up a krása blog maskot, sv. 553

Sedím tady s šálkem zeleného čaje? V mé ruce a snaží se zjistit, jak začít tento příspěvek, takže začnu s některými věcmi, které vím, že je to pravda.

Zítra (pondělí) bude znamenat jeden týden, protože záložky vzaly svou poslední dráhu.

Nemůžu říct, že jsem kdekoli blízkým pocitem jako my obvyklé já znovu, ale každý den jsem trochu bolelo.

Dnes jsem poprvé dal na řasenku v týdnech.

A červenat.

A korektor. (Chtěl bych si myslet, že karty budou pyšné.)

Dnes večer můžu dokonce malovat nehty. Chanel, samozřejmě – na počest mého husky míč lásky.

Šťastný den matek na všechny maminky tam – kočičí maminky, psích maminky, ptačí maminky, had maminky, gerbil maminky, malé monstrum maminky a maminky k lidem.

I diskutoval, zda bych měl změnit titul tohoto postu a celé série z “neděle s kartami” do “nedělí bez karet,” ale teď to budu držet “neděle s kartami”, protože svým vlastním způsobem Je stále se mnou.

REKLAMA

Vím, že tento den není pro každého snadné. Někteří lidé ztratili mámu, nebo nemají nejlepší vztah s jejich mámou, nebo chtějí být máma, ale nemůže, a pokud je to v případě pro vás, prosím, prosím, že je na druhém konci klávesnice někdo – Poskytnuto, někdo se zlomeným srdcem – kdo má pro vás lásku.

REKLAMA

Brzy vás uvidím.

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Všechny Starky pro 3 minuty, no-makeup make-up

Některé dny máte 20 minut, které máte na svém make-upu … a několik dní máte pouze tři.

Včera byl pro mě “tři” den. Musel jsem snížit Connor na předškolní v dopoledních hodinách, než se vydám do pekárny, jako obvykle, protože jsem běžel pozdě (právě jsem dokončil oběd, stejně jako pak jsem neúmyslně upustil cokoliv na podlaze, Arrghh! Také to došlo v pomalém pohybu! Už jsem žil ty plátky banánů padající na zem asi 20krát už 20krát. , dva-dny-mrtvé semi-zombie. Tři minuty, aby bylo přesné, stejně jako ano, načasoval jsem to, protože bez časovače, nikdy bych to neudělal dveře včas.

REKLAMA

Budu první, kdo přiznám, že na tomto make-upu není nic přitažlivého nebo pozoruhodného nebo životního měnícího, ale chápete, co? Často se toužím takhle, stejně jako ve dnech, kdy se oběd spadne na zem (ty banány jsou stále strašily mě), stejně jako poslední věc i požadavek je hluboce zpochybňován mým korektorem nebo rýhou barvou.

Kdybych měl porovnávat tento typ make-upu do účesu, bylo by to jako běh čistého s vlasy, stejně jako uvedení do čistého, nízkého ohonu před darováním roztomilé baseballové čepice.

Originální MVP v tomto pohledu: Charlotte Tilbury je Hollywood perfektní filtr

Líbí se mi stejně jako nosit všechno freakin ‘čas (můj stín je 5 tan). Tento tónovaný hydratační krém má extrémně jemné perleťové bity, které tvoří vaše pleť vypadat orosená (ale ne mastná), stejně jako to poskytuje dostatečnou ochranu skrýt zarudnutí, stejně jako vždy tak lehce difuzní pigmentace, stejně jako pihy. Je to také ještě poněkud naprosto stejně jako nevypadá silně.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

(Nebudete vypadat, že používáte masku.)

Od několika metrů daleko, mnoho lidí nebude ani moci říct, že používáte make-up. Právě předpokládají, že máte přirozeně dokonalou kůži. Stejně jako to, jako by to, loooooove to.

Další zásadní hráči

Co ještě dělá těžké zvedání?

Stejně tak s použitím dvou gelových lícních produktů Chantecaille – jejich záře Gel Bronzer, stejně jako hydratační gelový krém se červenat šťastně. Směs míchal několik teček na zádech mé ruky, stejně jako Patted / smíchal combo přímo na tvářích s prsty. Stejně jako Charlotte Tilbury Perfect Filtr, tyto dva středně pigmentované výrobky vkladují přirozeně vypadající barvu, stejně jako nevypadají zřejmé nebo těžké, takže jsou ideální pro čerstvou tvář barvu, která trvá po celou dobu dlouhou dobu.

Nosím je po celou dobu, stejně jako jejich bity.

Oči, stejně jako rty

Udělal jsem holé minimum na očích stejně jako rty.

Quick Lash Curl, stejně jako pár vrstev řasenky (IT kosmetika superhrdina, superstar pro tloušťku, stejně jako curl), stejně jako pomlčka tmavě hnědé oční linky na horní vodorysu (jen u kořenů řas) okamžitě otevírá moje oči.

Dále jsem se rychle naplnil na obočí s Mac Brun oční stíny s využitím šikmého kartáče, pak běžel s nimi odstranit obočí gel. Líbí se mi provést remove obočí gel, protože to slinuje jakýkoliv typ nadměrně tmavé skvrny.

Poslední, nicméně v neposlední řadě jsem lemoval stejně jako naplněné v mých rtech s nahou vložkou, pak je převršil s lesklým odstínem rtu.

DONE stejně jako provedeno, za méně než tři minuty!

REKLAMA

Není to skvělé, že se rychle dostanete rychle, abyste mohli skočit přímo do svého dne?!

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

O tom Chevron Náhrdelník …

Jeden z nejvíce zeptal se obavám, které se dostanu na MBB, je o tomto náhrdelníku …
Když jsem si koupil tento chevron přívěsek roky zpět na podkroví (to bylo na clearance jako pět babek!), Možná jsem nikdy nepředpokládal přesně, jak jsem se na to zeptal na MBB. Pokaždé, když ho nosím fotky, je prakticky zaručeno, že se někdo zeptá: “Kde to jsi?”

Špatné zprávy? Jsem si docela jistý, že to byla omezená ediční kostým šperky, stejně jako já nevěřím, že je to nabídnuto v Loftu. Pán chápe, že jsem se podíval!

REKLAMA

Velké novinky? Díky tomuto fantastickému doohickey nazvaný “internet,” objevil jsem podobné kousky na etsy. ?

Nejsou přesné Dupes, ale mají podobnou atmosféru. Líbí se mi, em, stejně jako věřím, že se vám může líbit.

MarleyJanedotcom Gold Double Chevron Smíšené kovové náhrdelník, $ 32.50

Tam jsou smíšené kovy v tomto Double Double Chevron náhrdelník, stejně jako na trochu navíc, můžete mít chevrony vyryté stejně.

A pokud dva Chevrons nestačí, můžete přidat třetí, pokud chcete (!).

Vidím, že je to důvěryhodné denní jít.

PříslušenstvíSelier Gold přívěsek náhrdelník, $ 38

Tiny Cubic Zirconia poskytuje pokročilé třpytky na tento delikátní, vzdušný kus, který přichází handcrafted, stejně jako vyrobený z New Yorku.

Artyari 3 Chevrons Pastel Náhrdelník, $ 34.33

Tento růžový smalt 3 Chevron přívěsek je * Kindasorta * Podobný jako jeden z podkroví … Chevrons jsou smaltovány na obou stranách, stejně jako řetěz je nerezová ocel. Stejně tak nabídl v mátě ekologicky šetrné (roztomilé!), stejně jako měkké šedé.

Wanderandwonderco Gold Chevron náhrdelník, $ 48

Ručně vyrobené z mosazi stejně jako zlato, tento trendy Double Chevron přívěsek má současný kladivo design.

Meghanbodesigns Double Chevron Náhrdelník, $ 62

REKLAMA

S jeho těžkým 30palcovým zlatým překryvným řetězem, tento krejčí na vrstvě se vším.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

POSOUZENÍ! MAC Mirage Noir sluggish As You Go Eye shadow as well as mom o’ Pearl Pearlmatte deal with Powder

lively plum as well as purple today! I’m using MAC sluggish As You Go from the new Mirage Noir summertime collection on my lids, mom o’ Pearl on my cheeks (also from MAC Mirage Noir) as well as take on Lipstick on my lips (MAC permanent)
I went for ’80s today… Don’t understand if I rather got there, however it’s all good. I still like exactly how this look turned out.

So, plums as well as purples today. as well as I discovered this top that I’ve had forever. It’s by Halogen, as well as I got it at Nordstrom a zillion years ago.

REKLAMA

I desired my makeup to complement the top, which is something I don’t do extremely frequently — coordinate my makeup with my clothes — particularly lately. Lately my clothes have essentially been an afterthought (although I’m working diligently to modification that), however today I believed I’d coordinate. Plus, huge hair. I was going for ’80s hair…or a customized version, however I’ll get to that in a sec.

First, the two essential components in this look… LOL! Ingredients. What, are we making brownies? OK, the two essential “elements” are a purple eyeshadow called sluggish As You Go, as well as a plummy golden bronzed cheek/face powder called mom o’ Pearl.

Both are from the new MAC Mirage Noir summertime collection offered now.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

MAC sluggish as You Go Eye shadow ($17)

You’re gonna dig this if you’re a fan of MAC Trax. sluggish as You Go is similar, however I really believe I like it much more than Trax since it’s shinier (in a great way) as well as much more richer. like Trax two point oh. It’s likewise silky soft as well as blends like a dream. as well as — this is essential — it doesn’t make my eyes water like so numerous other purples do.

4 z 5 srdcí.

Věděl jsi? golden purples like sluggish as You Go pair extremely well with MAC Powersurge as well as MAC Prunella eyeliners.

Makin’ mah heart flutter!
MAC mom o’ Pearl Pearlmatte Powder ($34)

This plummy gold has a somewhat warm bronze undercurrent. It’s like a combo bronzer, blush as well as highlighter. typically I just mix everything together as well as sweep that on my cheeks as well as blend.

Technically, it’s a powder, however it feels practically like a cream, as well as the opalescent surface is pure purr-fection.

It’s like a bronzier MAC Plum Foolery, however not as shiny.

REKLAMA

4 z 5 srdcí.

Věděl jsi? You can likewise utilize mom o’ Pearl as an eyeshadow. Yup, it’s likewise authorized for lids.

TVÁŘE!

Big ’80s hair through R+Co

I was going for huge ’80s hair (well, an updated version of it) with great deals of shine, curls as well as volume, as well as I prepped as well as pre-styled with a few R+Co products. Last night I washed with R+Co Analog (which is still my jam, however I can’t wait to try this co-wash by Joico, which is expected to be just as great however less $$$), towel-dried, then worked in R+Co Twister curl primer before spraying my mop around with Freeway Defining Spray Gel. then I scrunched that like CRAY as well as let it dry overnight. The next morning I utilized my ghd curling iron for great deals of curly bounce.

Big hair don’t care!
Věděl jsi? If you’re curling your hair with a curling iron, wait on the curls to totally awesome down before you run your fingers or a clean with them to break them up… letting the curls reach space temperature will lock the wave pattern into place.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

January 2022 book list

Hi there, friend! I hope everything on your end is good and that this week has been treating you well.

The other day, in the Monday Poll, Tisha asked the following question in the comments:

REKLAMA

Btw, what are you reading? I’ve been dying to get my hands on a good book, sounds like fun!

I read lots of terrific fiction last month. My favorite out of the bunch was “Klara and the Sun,” by Kazuo Ishiguro. It’s science fiction, but not the kind that involves aliens destroying the earth or superheroes saving the universe from killer snakes from outer space.

It’s a quiet story of a robot companion and her teenage charge, and it contemplates what it means to love and be human. Days after I finished the last page, I kept thinking about the story, and my heart would feel both heavy and hopeful at the same time.

Sigh… I’m not ready for the rise of the machines, man.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Still, I loved it. It’s one of the best books I’ve read in years.

I’ve recently discovered that Reese Witherspoon (yup, the actress) has a book club, kinda like Oprah’s book Club. Every book that she’s recommended so far, I’ve enjoyed. In January I finished…

“The Giver of Stars,” by Jojo Moyes

I started this a while back but stopped reading when it got scary for the main characters, librarians who travel by horseback into the far reaches of the Kentucky mountains during the Depression. I just couldn’t take it and needed a break. I’m so delighted I finished this book, though. It’s about friendship and resilience, and the relationships between the women are beautiful.

“The Last story of Mina Lee,” by Nancy Jooyoun Kim

This mystery is about a Korean woman who immigrates to Los Angeles in the ’80s and her daughter, and it flips back and forth between the past and the present as the story unfolds. I had to force myself to put the book down before bed! It’s one of those books you could easily read cover to cover.

“The Henna Artist,” by Alka Joshi

Another page turner! It’s set in 1950’s India, and it’s about a woman trying to make it on her own in a world where there aren’t a lot of opportunities. Again, I couldn’t put it down.

That Reese Witherspoon knows how to pick some good books.

I also read a couple non-fiction books, too. “Painless Grammar,” by Rebecca Elliott, is written for kids, but it’s a fun refresher on basics of the English Language. I also enjoyed “The easy Filipino Cookbook,” by Roline Casper, and I can’t wait to try some of her recipes.

REKLAMA

What’ve you been reading lately?

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen