Archives December 2022

Introducing 10 new shades of NARS velvet Matte Lip Pencil

The $27 NARS velvet Matte Lip Pencils. This one’s “Dirty Mind…” LOL!
Prince night at karaoke.

Think about it. all of the only songs are prince songs. I would totally go! To by bylo úžasné! Let’s find someplace that does it.

REKLAMA

I think it would be even more awesome, though, if we went wearing these new $27 NARS velvet Matte Lip Pencil shades, because of the 10 of them, half are shouts-outs to prince songs, including Let’s Go crazy (one of my favorite prince songs).

(Side note: if you can spot all the ones that are prince songs, PROPS.)

Swatches of the new NARS velvet Matte Lip Pencils from the top in get Off, Intriguing, Do Me Baby, famous Red, Let’s Go Crazy, Pussy Control, dirty Mind, Endangered Red, Unspoken and Lonely Heart
NARS velvet Matte Lip Pencil in Let’s Go Crazy
These are the 10 new shades joining the permanent line, aaaaaand one of them is kinda funky, although it’s a color that’s very trendy right now. It’s a dark bluish black, and I can’t remember seeing anything like it at NARS before.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

It’s one of the ones that doesn’t have a price name, but when you say it out loud, you do have to whisper…because it’s called “Unspoken.” Shh…

NARS velvet Matte Lip Pencil in Unspoken…

So I’ve been wearing the NARS velvet Mattes for almost a decade, and I hope the brand never, ever, ever phases them out because these pencils are spectacularly saturated, superbly smooth and oh, so comfortable.

NARS velvet Matte Lip Pencil in famous Red
A lot of the time mattes are heavy and drying, and just generally a bear to deal with, especially darker colors, because you have to, like, use a separate lip pencil or lip brush, but you don’t have to with these. just outline and fill. A je to. Nada drama.

NARS velvet Matte Lip Pencil in Pussy Control
And they feel fabulous and lightweight, which is probably the best thing about them — like wearing a very comfortable bra. These are like that… They’re the comfy bras of the matte lipstick world.

NARS velvet Matte Lip Pencil in Intriguing
As far as wear time, do they last as long as a liquid matte lipstick? No, I usually have to reapply them about halfway through my day, and then again on my afternoon break, but that’s fine… I’d rather have matte lips that look light and natural, even if I have to reapply them every few hours, than matte lips that look like a cat butt after six hours.

NARS velvet Matte Lip Pencil in get Off
Of these new shades, of course my favorite is hot pink Let’s Go crazy (I’m so easy), and I also love get Off (but not the song… I always fast-forward through it on my prince greatest hits CD). If you’re in the throes of a ’90s brown matte lip moment, Do Me baby is really pretty, too.

NARS velvet Matte Lip Pencil in Do Me Baby
Of course, it wouldn’t be NARS if there weren’t a few new bad-@ss reds, like famous Red. definitely try it on if you get a chance.

NARS velvet Matte Lip Pencil in Endangered Red
NARS velvet Matte Lip Pencil in Lonely Heart
Oh, in case you’re wondering, these are unscented, but they do taste a little like vanilla.

REKLAMA

They’re available now at NARS counters and online for $27 each.

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Make-up a odvolací blog pondělí hlasování, sv. 508

So…what is the Monday Poll?

Není to přesně anketa. Je to mnohem více pravidelně se vyvíjejícím (devolní?), Poněkud náhodný seznam otázek, kterému jsem se vydal do čtenářů každý pondělí ráno za posledních 11 (!). (Je to jako kickstart pro váš mozek.) Vždycky jsem si potěšil čtení vašich odpovědí v komentáři, a doufám, že budete mít radost ze čtení dolu.

1. Raspberry berets or little red Corvettes?

Raspberry berets (but only the kind you can get from a second-hand store).

2. would you rather be able to teleport or fly?

This is such a hard question because, in my mind, I can see myself, like, floating above streets and my neighborhood and dipping up and down through the clouds. Like, it’s so clear in mind, so the journey would be incredible if I could fly, but then there’s something equally alluring about teleportation and being complimentary of all the frills and bullsh@t. Basically, you just get there, wherever there is. I need to go to Paris — BAM! Jsem tam. I need to visit my parents in the Philippines — BAM! It’s instantaneous.

REKLAMA

But then I wonder, could I teleport with luggage? would I have to do it naked, like they had to do in Terminator? At least if I could fly I could put all my crap in a backpack or strap my luggage to my torso…

3. leather or lace?

Lace today because I want to channel the kinder, gentler side of K-dog.

4. would you rather pay full price now for the LE luxury eye palette of your dreams, or wait a month to get it for 50% off and risk it potentially being sold out?

I don’t like to gamble, but in this case I would take the risk and wait, because deep down inside I am my mother’s daughter, and I love a sale.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Plus, it’s the appeal world, you know, and chances are another dream palette will come along in a month or two or three.

5. What’s the last concern you conquered?

I joined a mom’s group a few months back in the hopes that I’d make a lot more friends, but I wasn’t really successful after the first few event. Well, instead of doing the same thing again, which would have been to go to another event and not speak to anybody, I emailed the president and asked her what I could do to get the most out of the club and make a lot more friends and build a network, and that small act… I mean, it was a small act of bravery for me because I chose not to sit back and let things happen to me, so I felt like I took the reins.

At the next get-together, the president of the group pulled me aside, and we talked for a really long time. She suggested that I join the board (which i’m still considering), gave me her number and said I could call her anytime, and introduced me to a few of the board members.

It got the ball rolling, and I think I’m getting something out of it.

Šťastné pondělí

I’m not always ready to face Monday, but I’m always ready to face Idris Elba. I rented a motion picture last weekend with him and Kate Winslet in it called The mountain between Us, and even though it was stressful because it’s basically… I’m not gonna tell you the entire story, but there’s a plane crash, and Idris and Kate have to find their way out of this snowy mountain situation… Anyway, it has Idris and his silky smooth voice.

So, I hope that no matter how lots of times you find yourself rolling your eyes internally today, you can think of Idris saying, “My darling, you’re gonna be OK. We’re gonna get through this.”

That’s what I’m gonna do today. “We’re gonna make it.” That’s what he said throughout the movie.

Yes, Idris, we’re gonna make it.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

REKLAMA

Karen

P.S. here are the poll questions. You can copy and paste these with your answers in the comments.

1. Raspberry berets or little red Corvettes?
2. would you rather be able to teleport or fly?
3. leather or lace?
4. would you rather pay full price now for the LE luxury eye palette of your dreams, or wait a month to get it for 50% off and risk it potentially being sold out?
5. What’s the last concern you conquered?

Sobotní surfování, 12. ledna 2019

Mwah!
Vzestup i lesk, kolegové kočičí dobří přátelé, stejně jako make-up fanatics, stejně jako potěšená katurday! Ještě jste ještě dnes políbil váš Kitty?

Takže … včera odpoledne jsem dostal mnohem potřebný tip ze světa, abych se rozzářil. Vážně! Teď jsem si položil Connor pro její “zdřímnutí,” A.K.A “odpočinek”, protože je v bodě v jejím batole, kde už ne vždy spí během času NAP. Často se jen zmizí v její postýlce při pohledu na knihy nebo poslech hudby.

REKLAMA

Každopádně, normálně bzučím kolem domova jako sprinter na zdřímnout čas snaží se dělat cokoliv na mém úkolu předtím, než vstane, stejně jako i když jsem mimo unavený, moc jsem s tím moc, protože je to největší čas, který mám.

Ale včera mé tělo i mysli zoufale potřebuje prostoje, stejně jako když jsem opravdu poslouchal. Místo toho, aby se zabýval úkolem na mém seznamu napříč časem napříč, dal jsem si sluchátka, zalomil si hudbu, vytáhl nějaký make-up stejně jako hrál.

A chápete, co? Bylo to přesně to, co jsem potřeboval. Poté jsem se cítil mnohem lépe, když jsem dělal svůj vlastní thang po dobu 30 minut.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Dělám bronzy věc znovu s kolekcí #beccabffs. To je Malika kombinace na mých tvářích stejně jako víči stejně jako nahá rtěnka ve vašich skutečně.

Projít, šedými kořeny!
Takže jemný tip ode mě na vás v situaci, kterou potřebujete, vezměte si ty přestávky, dívku. Jsou nezbytné. Skutečnost, věřím, že by to bylo skvělé koncepce, aby se přestával ideální meow s tímto týdnem seznamu čtení …?

Teď se mi líbí Frank Ocean ještě mnohem víc, než jsem udělal předtím, co rozbije péči o pleť v tomto rozhovoru GQ, stejně jako to zahrnuje noční krém i retinol.

V tomto rozhovoru s Denise Cartwright, Stvořitel pleťové linie surové, denise pokrmů o sexistické historii mýdla stejně jako vysvětluje přesně, jak vyvinula její službu začínající jen $ 30.

Tento odvolací spisovatel vyzkoušel cokoliv v odvolací sekci Obchodník Joe, stejně jako to jsou devíti věcí, které se vám nejvíce líbila.

Zajímavé -> Produkty pro péči o pleť nahoru plastové chirurgové využívají v jejich každodenní odvolací rutině.

Jak vrstva kyseliny v rutině péče o pleť.

Při pohledu na modifikaci Billion-Dollar Skin Bělící průmysl, Rwanda praská dolů, stejně jako prosazování zákazu bělících činidel, zejména hydrochinonu i rtuti.

Tohle dětské objemné vlasy jí přistály koncert s pantenem.

Proč Boby byly obrovskou nabídkou téměř století.

Líbí se mi tolik! Interiér tohoto domova byl ovlivněn stínem revlon rtěnky s názvem “Pařížská růžová”.

Smart WC

Když už mluvíme o felines stejně jako tech, peep tento $ 1,800 běžecký pás produkoval kočičky.

La-La-la-la-la, la-la-la-la-la

Does every shopping center in America look precisely like this?

Someone please make me this.

Ride it, my pony.

REKLAMA

I’m going to try to spend the rest of this weekend kicking back as well as avoiding that R.Kelly documentary on lifetime everyone’s been speaking about… OMG. What are you up to?

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Reze recenze (a od Terryho balzámu)

Byl jsem v režimu čtení v poslední době díky malému známému (v současné době), fantastické místo zvané “Knihovna”.

Lol.

REKLAMA

Tolik knih, tolik příběhů k objevování. Oh, a vůně skutečného, ​​skutečného, ​​upřímného starého papíru? Nevadí mi – Já jsem člověk, který stojí v uličce s knihou přitlačenou k obličeji vdechování a vydechování trochu příliš nadšeně. Neváhejte se zírat a dostat svůj freak výplně na den.

Od Terry Baume de rose péče ($ 60)

Každopádně … Aby bylo zajištěno, že tento blog post je přinejmenším okrajově spojený s make-upem, tady je Bugie Balt Balm, který jsem dal v noci v poslední době, než začnu četl: Terry Baume de Rose Rout Péče. Je to bohaté, hydratační a lehce růže vonné (chutná také jako růže).

Líbí se mi to jen tolik, stejně jako nuxe balzám, kterého jsem miloval roky, ale je to šokující drahé (60 dolarů!), Takže i přes mou laskavost, budu se pohybovat, když dokončím pot … pokud nevyhraju loterii , samozřejmě.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

A pokud se to stane, pak přiveďte pachy, baby!

“Ultra-okouzlující, multi-ochranný a nutri-ležící SOS léčbu pro dvojité použití: rty a hřebíky. Ultra-bohatý, uklidňuje nejsušší a nejvíce jemné oblasti. Tento vzácný balzám je smetanový, nelepivý, zvlhčivý a hedvábný a má jemnou růžovou vůni. ”

– barneys.com.

4 z 5 srdcí.

Nyní, na knihy …

Mladý Jane Young by Gabrielle Zevin

To bylo moje nejoblíbenější z této nejnovější šarže o ‘čte. Je to o matkách a dcerách a pohybují se a žijí s důsledky našich chyb.

V centru je Aviva Grossman, mladý, ambiciózní kongresový stážista, který se chytí ve skandálu, který ji nutí dělat velké změny v jejím životě.

Každý z hlavních postav v příběhu – Aviva je matka Rachel, Aviva, Aviva dcera Ruby a partner Kongresu – každý se střídá jako vypravěče, takže se zobrazí události, které se rozvíjí od různých perspektiv a každý hlas je tak Crystal Clear, že se cítíte, že postavy jsou přímo s vámi.

Cravings Chrissy Teigan

Ano, četl jsem kuchařky před lůžkem … a ano, to je nemocné, když máte hlad. A ano, to bylo napsáno stejným Chrissy Teiganem, který je také sportovní ilustrovaný model, maminka na dvě děti, hlavního stlačení Johna Legenda, a osoba, která spolupracovala s Becca, aby vytvořil jeden z mých oblíbených palet všech dob.

Také je velká foodie. Ještě jsem nedělal nic z knihy, ale já budu. To vše vypadá tak dobře … Kdybych měl 3D potravinovou tiskárnu (víte, pokud existují), udělal bych zvrácené brambory, Frito Pie Bar, bazalkou kuřecí maso a kokosovou rýži pro můj oběd.

(Také, pokud se můžete odtrhnout oči od všech rozpuštěných sýrů, můžete si všimnout, že Chrissyho make-up je naprosto na místě v celé knize.)

Byli jste pro to michelle pytle

Snadná pláž číst, pokud máte zájem o napětí. Hlavní postavy, veselé a její manželka Sam, jsou transplantace New Yorku žijící ve venkovském Švédsku se svým kojeneckým chlapečkem, když se v Merryho dětství nejlepší přítel, Frank, přichází k návštěvě.

Existují záležitosti a vražda a brzy si uvědomíte, že * vše * z hlavních postav leží o věcech. It’s your job to figure out who’s telling the most truth.

The writing isn’t overly complicated, and the plot moves at a good clip. I got sucked in and read the whole thing in a day!

My absolute darling by Gabriel Tallent

I kinda want to tell you to read this…but I also want to warn you against reading it at the same time. Stephen King loved it, which is why I took a crack at it, but it’s heavy and brutal, and I most definitely will not be reading it again.

At the same time, I couldn’t stop turning the pages because I desperately wanted the main character, Turtle, a tough-as-nails 14-year-old girl, to survive her terrible life and her abusive sociopath father.

REKLAMA

Even with the difficult subject matter, the book has stunning moments and vivid writing, especially in the descriptions of coastal California and the area around Mendocino, and in the poignant, funny scenes with her pals Jacob and Brett.

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

TRADER JOE’S Rose Oil Ultra hydratuje krém na ruce

Ne, holka, vážně, pokud obchodník Joe prodá v životní velikosti kbelíků nebo sudů, budu se zrušit a jen napadnout se do nich z prstů na bradu a já ” D Udělej to každý den – možná i několikrát denně – protože tento nový krém na ruce (Ahhh!) Feels Soooo Good.

Poslední sobotu jsem to dostal v obchodě. TJ má vlastně několik produktů pro péči o růžové pleť. K dispozici je také růžový olej a růže obličeje toner, a to je růže olej Ultra hydratační krém na ruce. Je to 4,99 dolarů za 3-oz. trubice a cítí se přesně jako l’Occitan Shea máslo krém na mě.

REKLAMA

Oba seznam bambuckého másla jako druhá složka, takže možná to je důvod.

Má to, jako … Jak to mohu popsat? Víš, jak se vaše ruce budou cítit dobře asi pět minut, když dáte na nějaké krémy na ruce, ale pak se vrátíte, abych se znovu pocit zaschla? No, když jsem si toč, moje kůže se cítí po dobu hodin ukončena.

V poslední době to bylo opravdu suché a větrno v severní Kalifornii. Než jsem začal používat, kůže na mých rukou doslova bolí, ale tento růžový olej dělá všechno lepší.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

To voní opravdu dobře. Jako růže tvrdé bonbóny! Vůně je velmi lehká … budete schopni to cítit, pokud se dostanete své nozdry v ruce ve svých rukou, ale lidé kolem vás nebudou moci chytit závan

Příště jdu do TJ, budu se držet, ale spousta trubek, které opustily na polici, pokud mají nějaký.

Doufám, že oni dělají, protože vole, viděl jsem tento pop-up na eBay za $ 13. Cray.

Miluju tě, TJ!

V jiných zprávách …

Vím, že jsem za posledních pár dní vysílal méně než obvykle, a je tu dobrý důvod.

Jsem pořád tady. AHOJ! Všechno je v pořádku. Právě jsem dostal novou dávku produktů připravených k spuštění na obchodě Connorclaire.com, takže jsem pracoval na nových návrzích pro zábavu nových koček a makeup-themed věci.

REKLAMA

ETA je během následujících 2-3 týdnů, takže to, co dělám mezi úkoly Cat / Baby a MBB příspěvky. Jsem pořád tady a rád bych chatovat o cokoliv, co je na vaší mysli, takže prosím uveďte wasssusu a / nebo hi. Řekni mi o svých kočkách! Co děláš. Co rtěnka máš na sobě. Víš, o normálních věcech mluvbí.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

The 5 Lip Liners You requirement in Your makeup stock

To be honest, I’m not the most significant fan of lip liners… I don’t utilize them on many days since it feels like an unnecessary step, however that being said, there are a few shades that I DO wear every so frequently as well as believe are absolute necessities.

Here are my five preferred must-have lip liners. What are yours?

REKLAMA

MAC Boldly Bare. I believe everybody ought to have a peachy-nude lip liner. all of us understand that nude lipstick can be difficult to pull off sometimes, so having a liner that can be a good base, or assist shape the lips, is major. I like Boldly Bare since it warms up nudes that are as well awesome (avoiding the dreaded dead lips look). Plus, it looks truly great under a sheer gloss. It’s offered at MAC Cosmeticsfor $16.50 .

NYX Chocolate. This chocolate shade is extremely close to my natural lip color, so I like to wear it under much more pigmented glosses to make them last longer. It likewise works under darker lipsticks when I want to make sure the outline of my lips is neat as well as clean, as well as it’s only $3.50 at Ulta!

MAC Cork. This is like in the brown skin girl’s makeup hall of fame! I swear, every MAC makeup artist has tried to offer this to me (and I’ve caved as well as purchased it much more than once!). But, it’s prominent since it just works. A darker brown liner, it’s ideal for strengthening other lip colors without significantly altering their hue. It’s likewise ideal for the ’90s brown lip trend! It’s offered at MAC Cosmetics for $16.50.

MAC long lasting Sensation. This is kind of a wildcard since it’s a bright coral color, however I really like it as a matte lipstick. Since it’s a lip pencil, it’s simpler to get a neat as well as accurate application. as well as I like that it lasts all day. It’s def a summertime essential for me (I featured it in my beach influenced makeup Post). It’s likewise offered at MAC Cosmetics for $16.50 .

Boots No. 7 precision Lip Pencil in Red. Red lips are gorgeous, however for me they’re type of tricky. I practically always utilize a red lip liner when I’m using red lipstick since it assists keep the lipstick on my lips as well as not around my face. bonus points for this being a twist-up pencil that doesn’t requirement a sharpener (because I can never discover one when I requirement it). You can discover it at Target for $9. as well as for assist discovering something to wear it with, right here are my preferred red lipsticks.

REKLAMA

* Honorable Mention: MAC Nightmoth. Just like with red lipstick, deep vampy colors are high maintenance. This is my go-to for when I want dark as well as remarkable lips. Another MAC classic.

Here are some swatches:

L to R: MAC Cork, NYX Chocolate, MAC Boldly Bare, MAC long lasting Sensation, Boots No. 7 Red
How frequently do you utilize lip liner? Am I the only one who doesn’t utilize everything the time?

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Connorclaire.com Product Spotlight: Rtěnka Swatch-a-Thon Hrnek

I Drew tyto rtěnky s mou tubou čistá pera v mé preferované skicové knihy.

Myslím, že je to hrnek, samozřejmě, takže můžete využít ho pít kávu nebo čaj nebo co chceš z toho (holka, nebudu nikomu říct, pokud máte červené víno tam, shh!), Nicméně využívám mé mé make-up kartáče nyní. Rekvizity, pokud si můžete předpokládat, zda jsou čisté nebo špinavé!

REKLAMA

Koupit Rtěnka Swatch-A-Thon Hrnek

Hrnek je k dispozici ve dvou velikostech, menší 11-oz. Jeden, stejně jako větší právě tady je 15 uncí.

Líbí se mi ten větší, protože když můj hrnek nedrží make-up štětce, využil jsem ho pít kávu nebo čaj, stejně jako ya know … moar káva!

REKLAMA

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

P.S. TGIF!

Make-up a krása blog pondělí hlasování, sv. 581

So…what is the Monday Poll?

Výborná otázka! Není to v rozporu s jeho jménem, ​​skutečným anketem, jako s malými tlačítky. Je to jen seznam pěti více nebo méně náhodných otázek, které jsem vysílal na tomto blogu každý pondělí ráno pro minulé kvadrijní roky (od roku 2007). Miluji čtení vašich odpovědí, a pomáhá mi dostat svůj týden na dobrý start.

1. Fictional character you’d like to hang with?

The former English major in me feels like I should write down any number of British literature heroines…but honestly, all I wanna do is hang with Elle Woods. We could go to the nail salon, do the bend and snap, talk about the election in 2020. It would be a hoot! I’d look forward to her advice on whether I should keep growing out my grays. I feel like she’d give me an honest answer.

2. how much is your significant other into skin care?

I’m pretty sure he washes his face with Herbal Essences Shampoo, SO YOU tell ME.

3. What’s on your lips right now?

Hahaha, nothing but Bliss wax, since I’m de-fuzzing the ‘stash.

4. Your favorite Disney princess?

I guess Belle from beauty and the Beast, because she loves to read. Sometimes, though, I wonder if she had Stockholm syndrome…

5. describe your dream jeans.

Dark wash, high-wasted, with just a little stretch to allow for cake, but not so much stretch that I’m pulling up my pants every time I stand up or sit down. The length would hit just above the ankle, and I wouldn’t have to hem them, because — hello, dream jeans!

The “Purr-maid”

When cats and mermaids collide…
Drawing on the sidewalk with chalk is tons of fun! — especially when you receive a special request from a three-year old to draw a “kitty cat mermaid,” otherwise known as a Purr-maid.

There’s poetry in the fleeting beauty of chalk drawing, methinks…

Anyway, that’s not even the biggest cat-related news I have. yesterday while Connor and I were drawing outside, we were visited by a gorgeous orange and white boy name of Milo.

REKLAMA

Milo kindly supervised the art direction of our drawings, and then when he was done with that, he invited himself inside and patrolled our kitchen.

I ran into my neighbor later in the day, and she mentioned that Milo hung out at her house, too. Apparently, he’s a cat about town!

Hope you have a wonderful Monday and a fantastic week. Do you have any plans for July 4th?

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

REKLAMA

Karen

P.S. čas na otázky! Zde jsou kopírovat / vložit své odpovědi v komentáři. brzy na slyšenou.

1. Fictional character you’d like to hang with?
2. how much is your significant other into skin care?
3. What’s on your lips right now?
4. Your favorite Disney princess?
5. describe your dream jeans.

ESTÉE LAUDER Dvoudrvající světlý pobytový pobyt-in-place make-up je legitimní

Milující tuto nadaci estée lauder
Estée Lauder Dvakrát oblečení ($ 42) je legit, stejně jako já chápu to od mého horkého oběda dneška dnes s Connorem, stejně jako El Hub (Tabs by přišli taky, ale on byl rezervován … Boo!).

Dneska to zamrzlo, takže jsme dostali Ramen …

REKLAMA

Anywho … Nosil jsem spoustu make-upu minulý víkend, stejně jako jsem byl v náladě o něco něco – něco, takže když jsem se díval po motivaci dnes ráno, objevil jsem tento jednoduchý bronzový oční stíny Mac umělec jsem právě objevil na Instagramu.

Je tak roztomilá! Její jméno je Pelin Tutgun, stejně jako ona z Turecka. Vydala video s využitím jednoho z mých preferovaných MAC očních očních očních hodinách, bronzu (pokud to ještě nemáte, je to úžasné), černá vložka stejně jako řasenka.

A to je vše!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Líbí se mi konečný výsledek, stejně jako plán, jak to udělat ještě jednou. Je to trochu glam, nicméně není nadměrně glam, stejně jako nejlepší ze všech, je to jednoduché.

Make-up nemusí být neustále náročný, víš? Znamená to, že je zábavné vstávat tam s cokoliv stejně jako kuchyňské oblasti klesají každou, když za chvíli, nicméně já je něco, co by mělo být uvedeno pro snadnou schránku.

Jsem NC42 v Mac, stejně jako nosit stínu 4.0, ale jak se dostaneme do léta, stejně jako já vyzvednu trochu opálení, budu přepnout na 4,5, což je tad tmavší.

Co opravdu chci mluvit teď je základna, kterou mám na sobě! Je to nový … No, nový pro mě. Je to součást dlouhodobé linie z Estée Lauder zvané dvojité oblečení, stejně jako je to tak freakin ‘dobré.

Nejsem si jistý přesně přesně, jak to klasifikovat … je to trochu rouna, takže se cítí pohodlně stejně jako světlo jako tónovaný hydratační krém nebo krém na bb / cc, ale je to extrémně pigmentované, stejně jako má extrémně leštěný měkký matný povrch.

Zde je dvojité opotřebení světla v přirozeném světle.
Na webových stránkách Estée Lauder to vysvětlují jako základ pro naprosto-to-střední pokrytí, avšak bych to definoval jako rovný médium ideální z brány. Já jen požadavek využít trochu pro dostatečnou ochranu, aby se i z mých kožních tónů, ale udržujte to přirozeně.

Sotva musel využít jakýkoliv typ dneška – jen pár kapek na obou stranách na mé dohodě s – skrýt červené oblasti na tvářích, stejně jako částečně zamaskovat mé pihy.

Stále vidím pár málo z nich … takže to není plné pokrytí, ale věřím, kdybych si přál jít tak daleko, to by mohlo být naprosto dostat tam.

A právě tady je s bleskem.
Nejlepší část je přesně to, jak se světle cítí – jako já nepoužívám žádný typ základního make-upu. stejně jako je velmi jednoduché použití. jen směs s prsty. Stejně tak je k dispozici v nepořádku odstínů, stejně jako je to v dlouhodobé linii, takže to není nikde.

Vážně, tak legit! Udělejte si laskavost a zkuste to, pokud jste ještě ne.

REKLAMA

Oh, jo, ještě jedna věc – pokud se zajímáte o rtu, nemůžu o tom ještě o tom mluvit … ale příští měsíc to vychází ven. Mnoho více Deets Brzy!

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Polibek ‘n’ vyprávění na nové mac práškové polibky rtěnky

besos!
Chci jen váš další čas stejně jako váš mwah-mwah-mwah-mwah-mwah, polibek!

Nový prášek Kiss rtěnky z Mac! Tyto matné se cítí stejně jako svůdný chanel rouge odvolací velvetky – lehké, takže mnohem více jako balzám na rty než rtěnka – avšak ani krémec. Takže není málo-to-žádná možnost kočkových tupých rtů. (Slyším, že si povzdechla od úlevy.) A pokusím to uvést, že jsou trochu hydratační? jen trochu.

REKLAMA

Musí platit na suché rty (neobchodovatelné);); Jinak, Patchy.

Chuť, stejně jako zápach jako vanilka, tak tradiční Mac

Bude krok mimo vaši přirozenou linkovou látku, pokud si hodně otřete rty

Speciální matné balení (chytil jste to?)

Úrovně pigmentu – mezi médiem, stejně jako jen nesmělí plné, v závislosti na barvě

Méně pigmentované než Mac matné rtěnky

Fade po jídle nebo šálku kávy

Doba opotřebení je asi hodina – dva, vrcholy

Dejte si pozor na vertikální linky rtu s bledšími béžovými barvami, stejně jako růžové (zdůrazní je, pokud se použijí také také).

Stand-outs: mull to přes (špinavá broskev) pro denní opotřebení, stejně jako podzim jako (jasná krémová fuchsie) pro zvláštní příležitosti

Stále sleduji ceny, ale je to bez rizika předpokládat, že budou cenově podobné rutinnímu MAC rtěnkám, takže asi 18,50 dolarů. Každá lippie je 19 dolarů, stejně jako jsou všechny trvalé

Finále? Jedná se o’ight … cítí se opravdu hladký, stejně jako lehký, stejně jako mlhavý matný povrch je tré “Jsem rock ‘n’ roll, stejně jako stejně úžasné péče,” nicméně vzorec scoots kolem velkého Dohoda, stejně jako netrvá dlouho na mých rtech. Pokud jdete na tento typ měkkého matného vzhledu, chanel velvets vypadají velmi podobně, stejně jako zatímco jsou mnohem důležitější na $ 37, věřím, že jsou uživatelsky příteli, protože nechodí kolem sebe jako hodně. Plus, vydrží déle.

Pokud jste zvědaví, můžete schoochu 16 mac práškového polibku z rtěnky počínaje 11. října, což je, když se zobrazí na vybrat mac čítače, stejně jako webové stránky Mac.

Všechny 16 odstínů
Jsem NC 42, v situaci, kterou vás zajímá.
To se konečně stalo

Trvalo to jen navždy.
Zlomil jsem svůj osobní slib, abych se zkontroloval pouze knihy, které mohu zkontrolovat z knihovny (neptejte se mě, proč dělám tyto věci; Jen dělám! Kniha v knihovně jako 20. čas. Jen jsem to už nemohl vzít, lol!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Excited to begin this tonight as well as see exactly how it stacks as much as the movie, which I loved.

Oh, as well as keep in mind our chat about adult versus childrens coloring books? Well, I gotten a new Melissa as well as Doug Jumbo coloring Pad for Connor, as well as I may or may not have likewise gotten one for myself…

I am likewise *this close* to getting my own personal set of Crayola crayons.

REKLAMA

Who wishes to color with me?

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen