Archives November 2022

Make-up, stejně jako odvolání blog pondělí hlasování, sv. 512

Takže … Jaký je pondělní průzkum?

Není to právě průzkum. Je to mnohem více pravidelně vyvíjející se (devolní?), Poněkud náhodný seznam obav, které jsem dal návštěvníkům každou pondělí ráno za posledních 11 let. (Je to jako kickstart pro váš mozek.) Vždycky jsem si potěšil čtení vašich odpovědí v komentáři, stejně jako doufám, že si budete mít radost ze čtení dolu.

1. Bílý lak na nehty nebo černý lak na nehty?

Na rozdíl od mého all-black ErryThing přístupu stejně jako moje nevyhnutelná budoucnost jako Sith Lord (Moment Star Wars, omlouvám se, že je mi líto), musím se rozhodnout pro bílé nehty.

Líbí se mi použití neprůhledné bílého laku na nehty, ale povrch musí být naprosto postrádající třpyt, stejně jako já také musím využít neuvěřitelně lesklý gelový kabát.

REKLAMA

A moji nehty mají být velmi krátké.

2. Co dnes snažíš?

Spousta věcí, nicméně hodně důležitého, co dělám, chci jít o mém servisu se šťastným srdcem. Side chci dnes večer kopat nějaké Mutha ‘Trucking Butt v hiit classu.

3. Jste někdy křičel na cizince?

Uh … ne v poslední době.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Nejsem obvykle “ona křičí v cizincích” člověka, když jsem očekával, stejně jako hormonální, stejně jako bat-sh * t pastil, mám opravdu, opravdu fantastický při prokletování. Bylo to, jako bych byl požehnán momentálním darem inovativního profanity!

Mám na mysli být o šest měsíců očekával, stejně jako wardling přes křižovatku předtím, když vozidlo téměř narazilo do mě, stejně jako jsem šel na ženu za volantem. Mohu nebo nemusíte směřovat na mém bříšku, stejně jako vykřikl dlouhý řetězec živých frází.

Bylo to také ještě jeden parkovací parkoviště v nákupním centru nad Vánoce, když jsem šel na někoho, kdo mě vyřízl stejně jako El Hub off, když jsme čekali ve webové dopravní zácpě. Neměl jsem na mysli přesně to, co jsem řekl, nicméně tam byly některé inovativní gesta rukou zahrnuty, když žena v ostatních vozidle řekla: “Uklidni se.”

Jsem jako “co $ @% *! Uvedl jsi mě jen? ”

4. Káva nebo víno?

Vzhledem k mé poslední odpovědi, můžete navrhnout nějaké bílé víno v iv odkapávání, lol! Chill, Karen.

Obvykle mám rád kávu.

5. Co je jedna věc, která výrazně zlepšila specifikací vlasů?

Zanechání každodenního zasažení úderu předtím, než se moje vlasy změnily ve slámu. Zpátky, když jsem byl v mých 20 letech, používal jsem se narovnat své přirozeně vlnité vlasy denně s úderem sušičkou, stejně jako kulatým kartáčem, stejně jako smažené vlasy.

Když jsem udeřil své brzy 30s, stejně jako rozhodnuto o přijetí mé přírodní struktury vlasů, stejně jako se dostal do rutiny sušení vzduchu, mé prameny přestaly hledat stejně jako pocit hrubý i hrubý. Chvíli trvalo, stejně jako spousta účesů, aby odřízlo poškozené části, ale to dělalo obrovský pozitivní vliv na mé vlasy.

Stearders

Včera jsme byli na oslavu, které se snaží najít návrhy pro Upcoming Bday Party, stejně jako jsme šli dolů do různých uliček, stejně jako El Hub byl jen vole, stejně jako odhlášení kostýmů Halloween, stejně jako na falešné Mustaches – stejně jako dělat cokoliv kromě úkolu po ruce, což se snažilo najít oslavu dekorace.

Sklápěcí bod byl, když jsem ho požádal, aby šel objevovat Streamers, stejně jako on řekl: “Co jsou Streamers? Nechápu, jak vypadají, jak vypadají, “ve kterém bodu jsem řekl:” Musíte s největší pravděpodobností jen čekat v autě … ”

Co jsou to stuhové? Jsou k dispozici v rolích, jsou kulaté, vypadají jako krepový papír – Jsou to stuhy. Vypadají jako stuhy!

Poznámka k vlastnímu: Nedovolte, aby El Hub Embellish jakýkoli typ budoucích stran Connor …

Proč málo věcí jako stuhy dělají den, cítit se tak zvláštní? Je to trochu věci, které se počítají, víte? Doufám, že zjistíte metodu, abyste svůj den, stejně jako tento týden, cítím se zvláštní.

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

REKLAMA

Karen

P.S. Právě tady jsou obavy k kopírování i pastu s vašimi odpověďmi v komentáři:

1. Bílý lak na nehty nebo černý lak na nehty?
2. Co dnes snažíš?
3. Jste někdy křičel na cizince?
4. Káva nebo víno?
5. Co je jedna věc, která výrazně zlepšila specifikací vlasů?

I’m crazy about Cocofloss: This dental Floss Is Life-Changing (No, Really)

This week’s new preferred thing
Strawberry-flavored dental floss.

YES, GIRL! It’s a thing. As are coconut-flavored as well as orange-flavored floss.

REKLAMA

“OH, say thanks to gosh, Karen!” I can hear you stating in your head. “Because I was anxious I’d be doomed to a tragic life of hella tiring mint floss.”

Duuuuude, if there were ever a time to really get ecstatic about dental floss, it would be now, since Cocofloss — as well as I can’t believe I’m stating this about something as totally mundane as floss — will make you stop your task as well as go after your lifelong dream of founding a nonprofit stray feline sanctuary.

Once you see exactly how much crap this floss removes from between your pretty, pearly chompers, you’ll question where the hell in life you went wrong.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

This floss removes the gunk between your teeth that you didn’t even understand was there, as well as when you recognize exactly how much your #basicb*tch floss has been missing, you’ll be truly grossed out. however supremely satisfied. I understand was.

Like a rope, a string of Cocofloss is comprised of numerous soft interwoven fibers, as well as when you take one to your teeth, those magnificent filaments eliminate plaque as well as grime, as well as don’t worry. Your gums won’t feel like they’re being punished, bruh! This floss feels softer than your preferred high-waisted stretchy pants.

Flossing with Cocofloss is genuinely a pleasure.

Uh…that may be the nerdiest thing I’ve stated this week, however I get extremely hyped about dental hygiene.

Flossy, flossy

I discovered out about this stuff from a incredibly hip dentist buddy of mine named Maryanne. At her infant shower, instead of providing away petit fours or chocolate truffles as celebration favors, she provided away samples of Cocofloss.

Those crazy dentists!

I started with the Strawberry flavor, as well as now I’m utilizing the Coconut. Both flavors are extremely mild. next I want to try the Cara Cara Orange.

There’s likewise a Mint flavor, for the traditionalists who feel that non-minty floss flavors are blasphemous.

Each pack is $8 as well as holds 32 lawns of floss, which is meant to last the typical person two months.

Yeah, $8. This is bougie floss.

They’re offered on the internet at a lot of places, including the Cocofloss web site (which has complimentary shipping!) as well as Sephora.

Oh, as well as fun fact: Cocofloss is based right here in the Bay Area.

REKLAMA

Stay saucy as well as flossy, friend!

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Crazy about Creams! sincere appeal Creme Cheek blush

inexpensive and long-lasting!
This month I am crazy about CREAMS. stay tuned for some of my favorite cream makeup products all throughout January.

BRRR! You guys…it’s so cold!

I know that that need to sound mildly humorous coming from a Californian, but seriously, there’s a big difference between northern California and southern California. here in NorCal, it gets nearly freezing…

REKLAMA

Hardy-har-har, yes, I know that 37 degrees isn’t arctic, but let me tell ya, it’s been so cold in the mornings that my butt bones, my teeth and even my eyebrows are cold!

Now, you’re probably thinking, “DUDE, why are we talking about the weather??” Well, because — gotcha! — cream makeup makeup, i.e. eyeshadow, cream blush, foundation, what have you. When the temperature drops, cream products come in extra helpful because they tend to last longer when you aren’t sweating buckets.

Truth be told, though, I’m an all-year-round cream product junkie because I like how smooth they look on my skin (unlike powder), and I’ve been all about cream everything considering that I hit 40.

REKLAMA

Cats & makeup Sweatshirt ??

$42

Nakupuj teď

That said, the theme this month on MBB is “Crazy about Creams,” and I’ve been wearing today’s guests of honor off and on for a lot more than a month. They’re the sincere appeal Creme Cheek Blushes.

“Buildable and blendable color ideal at your fingertips, our cream blush is your go-to for an instant, dewy flush for cheeks. The lightweight formula melts onto skin effortlessly and comes in a stashable compact for easy on-the-go application.”

— honestbeauty.com

Pokyny:
Use your fingers or a sponge to lightly dab the cream blush onto the apples or your cheeks. blend upward toward cheekbones in a circular motion.

Tips:
Smile to easily find the apples of your cheeks for spot-on application every time.

“Here at sincere Beauty, we pride ourselves on delivering clean appeal products that work. Our Crème blush is formulated with naturally derived fruit extracts (like apple, raspberry and grape!) which indicates that, sometimes, natural separation can occur. You may or may not notice small droplets on the surface of the product, please rest assured that these droplets are completely normal and will naturally absorb back into the formula after use. This does not impact the quality of the product. We got you, babe. keep on being beautiful.”

I’ve been using two of the four shades — a coral pink and a white wine — and both are sheer-ish, so they’re natural looking. Plus, the satin finish goes well with any number of foundation finishes, including velvet, matte, satin and even dewy finishes. Je to všechno dobré.

The shades are also incredibly inexpensive at $12.99, although you’d think you were working with a $32 Bobbi brown Pot Rouge or a $29 Laura Mercier Cheek Cream), and beyond the awesome price, these have something else elevating them beyond the average cream blushes, and that’s longevity. They actually stay where they belong and don’t pull a disappearing act halfway through the day.

Ingredients:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Beeswax (Cera Alba), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Ethylhexyl Palmitate, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Glyceryl Caprylate, Triethyl Citrate, Alcohol, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract. may CONTAIN: Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850), Red 6 (CI 15850), Red 30 Lake (CI 73360), Ultramarines (CI 77007)

If the MAC cream Colour Bases work well on your cheeks, you’ll probably also like these because they feel very similar. just like you can with the CCBs, when you pick this up from a pan with a fingertip or a sponge, you can get hold of a good amount, even though they’re somewhat dry (as in not wet) for a cream. They apply creamy, even and smooth, even around dry spots.

Lyric videos are the best things ever!

I can’t even tell you how much time I spent in my youth getting the lyrics to songs completely wrong… case in point: Throughout a lot of of my childhood, I thought the chorus to Sade’s Smooth operator was “Ooh, Barbaretta. Ooooh, Barbaretta,” instead of “Smooth operator. Smooooth operator.”

Coast to coast LA to Chicago…

Anyway, did you know that they have these things on “the ‘tube” called lyric videos, where you can listen to a song and also see the lyrics on the screen?

Fascinující!

This is a discovery that I find to be both 1) life-altering and 2) quite funny at times, because the things that I think people are saying in songs are often SOOO WRONG.

Like, I’d been hearing this song on the radio latelyVolal “tělo” kapelou zvanou hlasitý luxus, a přestože hudba je tak chytlavá, neměl jsem ponětí, co ten zpěvák říkal. Kdyby to nebylo pro toto lyrické video, zřejmě bych žil zbytek života myslet, že mluví o Curuller koblihy v části, kde říká: “Chci, aby to posádka láska.”

REKLAMA

HA HA HA!

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Breezy Nový tank pro milovníky rtěnky

Deklarovat svou lásku k rtěnku! ?
Právě teď, v tuto chvíli, můžete sedět v chladné kanceláři u stolu počítače nosit tři vrstvy oblečení. Nebo, možná jste tip-toeing na studené sprchové místnosti dlaždice.

Ale poslouchat, santální a šortky počasí je hned za rohem, což znamená, že budete potřebovat něco roztomilého, aby se nosil s těmi cutoffs. ?

Hle nová dlouhá živý rtěnkový tank top (ve stylu v2.0)! Tento chladný a breezy cap pouzdro nádrže si vybere vše, včetně vašich oblíbených pružinových a slunných korálových rtěnek a je nyní k dispozici v obchodě.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Nakupuj teď

Make-up a odvolací blog pondělí hlasování, sv. 505

Čerstvé kořeny a čerstvé kotlety!

Takže … Jaký je pondělní průzkum?

Není to přesně anketa. Je to mnohem více pravidelně se vyvíjejícím (devolní?), Poněkud náhodný seznam otázek, které jsem vystavil čtenářům každý pondělí ráno za posledních 10 let. (Je to jako kickstart pro váš mozek.) Vždycky jsem si potěšil čtení vašich odpovědí v komentáři, a doufám, že budete mít radost ze čtení dolu.

1. Už jste někdy rozřezali vlasy kvůli chlapci?

Nesnáším to přiznat, ale jo, mám. Mnohé časy, taky, což mě nutí ještě mnohem rozzlobený, lol.

Jeden čas byl poté, co se někdo dostal. Vyklopil jsem si vlasy (to byla celá celá symbolická věc).

REKLAMA

Tak mladý, tak hloupý.

A tato druhá doba byla, když někdo, co jsem datoval velmi stručně řekl, že se mu líbí, když dívky mají kratší vlasy, takže jsem nasekal důl do Boba a rychle ho litoval.

Netřeba dodávat … Vztah nevydržel.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

2. Nadýchané polštáře nebo ploché polštáře?

Ploché polštáře celou cestu. Načechraný zranil můj krk.

3. Už jste někdy na veřejnosti?

Jo, ale neřeknu vám, kde a když se to stalo! Nechám to znalosti vesmíru, ale dovolte mi to říct: Stalo se to několikrát a několik z nich může být stinky.

4. Vzali jste si svou podprsenku uprostřed pracovního dne?

Byla by to velmi karenová odpověď, aby řekla ano … a já budu říkat ano, protože jsem to udělal, ale není to tak, jako bych jim nechal nechat ve větru nebo cokoliv. Jednoho dne jsem měl na sobě neklidnou podprsenku, a to prostě se dostalo do bodu, kdy jsem cítil, jak mě dráty pokovily, takže jsem si vzal tělocvičnu do dámské místnosti a vyměnila si podprsenku pro svou sportovní podprsenku.

5. Ořízněte řasy?

Peklo ne, holka. Potřebuji celou pomoc, kterou můžu dostat.

Slyšel jsem o lidech, kteří to dělají, a je to fascinující. Stejně jako vaše řasy jsou tak dlouhé, že je potřebujete o zastřihování? Šťastný! To je pro mě šílené.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

REKLAMA

Karen

P.S. Zde jsou otázky k kopírování a vložení:

1. Už jste někdy rozřezali vlasy kvůli chlapci?
2. Nadýchané polštáře nebo ploché polštáře?
3. Už jste někdy na veřejnosti?
4. Vzali jste si svou podprsenku uprostřed pracovního dne?
5. Ořízněte řasy?

Fri-Yay makeup Fun: Ombre eyeliner

Yeah, you could line your lash lines with a basic black or brown liner and call it a day, but it’s Fri-YAY! Let’s wear two different colors. two fun colors, woo-hoo! ?

I mean, you don’t have to go as crazy as I did here with, like, teal and purple, but I’m not going to prevent you if you’re in the mood to go bold.

REKLAMA

So, let’s talk about ombre eyeliner, which is what I call it when one shade of liner merges into another shade to create an ombre effect.

I normally like to do the inner part of my lash lines in a lighter color than the outer part because I think it makes the most visual sense to me, but it’s just a preference. Něco jde.

For this look here, I’m doing my lighter liner on the inner part, and a darker liner on the outer part.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

1. choose your two liner colors

I think this is the hardest step — picking two colors that go well together, and also go well with your overall look.

Think about what you’re wearing on your lids, a.k.a. everything about your lash line and below the crease. I’m wearing a teal shade on my lids, so I went with a darker green shade for my inner liner, and a dark purple for the outer liner (the purple also echoes my purple lips, but I might try this again and use a tmavě modrá).

Side note: when I do this kind of look with neutrals (you know I love me some browns!), I like to use gold, bronze or rose gold for the inner liner, and then, say, a dark plum, dark navy or a forest green for the outer section.

Some combos I like!

Basically, just consider your eyeshadow, and opt for your gut. Honestly, you can’t really go wrong with whatever you choose.

But if you’re still stumped and can’t decide, play with some colors on the back of your hand, and then hold your hand up by your eye to see if the colors work with whatever you’re wearing on your lids. and if you do line your eyes with a color that you end up not liking, just draw over it with another shade. I do that all the time!

Now that you’ve (hopefully) picked your colors…

2. Line the inner portion of your upper and lower lash lines with your lighter color

Start your ombre liner look by lining your upper and lower lash lines with the lighter shade, going from the inner corner and stopping about halfway along your lash lines.

By the way, for this look, I chose a pencil liner, because I wanted a lot of control over the line, but any formula (powder, gel, liquid, you name it) works. and whether you leave the edge crisp, or smudge it out, is absolutely up to you. A smudgier line will be a lot more casual and grungy, while a crisp line will look a lot more formal and glamorous.

3. Line the outer portion of your upper and lower lash lines with your darker color

Next, line your upper and lower lash lines with your darker color, and I like to slightly overlap the lighter color.

Take that darker color all the way to the outer corner of your lash lines.

You can also add a wing if you’d like. Again, absolutely up to you.

Wing or no wing, though, be sure to connect the colors in the outer corner; v opačném případě; it can look unfinished.

After you’re done lining, run a Q-tip soaked in a little bit of makeup remover to sharpen the edges if you need to.

REKLAMA

Aaand you’re done! TGIF. have a great Friday.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Cítíte někdy hloupý / z doteku / starý, když nosíte jasné nebo živé oční make-up?

No … Někdy! – Ale to opravdu záleží na tom, kde jsem a kdo jsem s. Stejně jako, když hraju s pulzující kombinací doma, poslouchám hudbu a posezení v podlaze mé ložnice a já dělám jasný, třpytivý modro-zelené oko, a pak krok ven, abych získal čerstvý vzduch a El Hub nebo můj Sousede mě vidí, už ne pálkou očí, protože jsou tak využíváni, aby mě viděli v různých specifikovaných bláznivých make-upu, takže se necítím hloupě po celém domě.

Nebo jestliže jsem venku, kde jsem obklopen jinými lidmi všech věkových kategorií pomocí dramatického make-upu, jako v Mac nebo Sephora, pak se necítím z místa, ale … pokud jsem někde, kde je každý jiný Pomocí neutrálů s nízkými klíčovými neutrálními nebo (dechy!) Žádný oční make-up vůbec, pak jo, budu cítit trochu hloupý rollin ‘nahoru v odfoukané načervenalé bronzové kouřové oko.

REKLAMA

Nebylo to vždycky takto. Když jsem byl v mých 30 letech, nikdy jsem se necítil hloupě kvůli mé make-upu, bez ohledu na to, co.

Ale všechno se mění, že? Můj make-up styl se vyvíjí, a to je také v pohodě. Ale je tu stále (a vždy bude) součástí mě, která má ráda vibrující oči duhy.

A co ty? Cítíte se někdy hloupý / z doteku / starého pomocí jasného nebo živého očního make-upu?

REKLAMA

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

P.S.

Saturday Surfing, April 21st, 2018

Saturday is Caturday, after all.
I was really hoping to serve some face this morning and show the world a girl who made the effort to get up 30 minutes earlier than usual (for a Saturday) to finish her run before 9…but that girl’s cat figured out how to open the front door this week…

“Bye, Felicia!”
I have no idea how he’s doing it because — bless his heart — Tabs is not the brightest bulb on the Christmas tree. but somehow he’s opening a closed door!

REKLAMA

I dunno… maybe he’s been saving up all of his kitty brain power for this one historic moment in time. kdo ví?

If only I were able harness that same kind of laser-like focus in my life, haha! GO, TABS.

Nevertheless, I still got up early because I’ve been thinking about a concept I saw in a TED Talk recently. Basically, it was about getting out of your own way (linked it down below), and it touched on a concept in chemistry called activation energy, which is the minimum quantity of energy that something must possess in order to undergo a specified reaction.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Anyway, listen to the talk. It’s great, but quick summary: if you want to accomplish something, like if you want to get in shape or change careers, first, you have to take that initial step to create a spark of energy and get the ball rolling.

Whatever it is, it’s not going to just accomplish itself.

Látat. because it would be easier for me to lie in bed and look at kitten pictures on Instagram for 45 minutes, which is what I usually do on Saturday mornings, but today I actually got up when the alarm went off.

Maybe Tabs listened to that Ted Talk, too! He was all about the activation energy, LOL!

Speaking of that, one of these stories down below might spark something in you…

This is how many professional makeup artists wash the hundreds of brushes they use. It’s probably exactly what you’d think… I mean, it’s brush washing, not rocket science. but I thought it was interesting how so many artists prefer to use solid cleansers for synthetic bristles and liquids for natural bristles. Neměl jsem tušení! and I didn’t know that so many makeup artists prefer Mrs. Meyer’s clean Day dish Soap. kdo ví?

Points to this bride for thinking outside the beauty box. instead of hiring a makeup artist for her wedding in Italy, Laurie Huff, a real estate broker from Jackson, Wyoming, flew out an L.A.-based aesthetician who brought 70 skin care products with her and a bag of “facial tools” so Laurie could walk down the aisle without a stitch of makeup.

Instead of foundation, there were daily facials, oxygen treatments, collagen, placenta, and antioxidants serums and masks.

I see a couple of my go-tos on this list of 13 drugstore beauty products that makeup artists swear by.

Expect to see a new makeup line from shoe savant Jimmy Choo in the next few years.

I wonder if the pieces will be so expensive that I’ll have to take out a second mortgage.

VOLE. VÁŽNĚ. Don’t ever buy knockoff makeup, ever. I’m sure you already know this, but just in case you need a reminder, a whole bunch of fake makeup was just seized in L.A., and it had animal poop in it.

In Brazil, blind women are learning the art of makeup application to boost their self-esteem.

As if I needed another reason to lurk at Target, they’re getting a whole slew of new makeup brands for ladies and gents with darker skin tones pretty soon!

Ever wonder what makes gel manis or chrome nails look and work the way they do? My favorite read of the week is this piece on the chemistry behind gel manicures, chrome nails and the latest nail art trends. Polymer snippets and free radical reactions are music ? to my ears.

I wanna try this indie nail polish line because of the cute bottles. Is that so wrong?

Can this robot build an IKEA chair faster than you? In my case, yes it can.

Here’s that TED Talk…

One of my favorite things in this talk for me was the part about throwing the covers off yourself when you wake up and getting out of bed immediately. It sounds silly, but dagnabbit, it sets a great tone and helps me get stuff DONE.

I watched a Netflix documentary on pastry chef Christina Tosi this week, and now I wanna make “Crack Pie.”

My current superhero theme…

AWWW! adorable newborns getting massaged and pampered…

This 28-minute HIIT workout is NO JOKE.

REKLAMA

Feeling a little inspired? I hope you do. have a wonderful weekend, babe.

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Sobotní surfování, 23. listopadu 2019

Pojďme. Dělat. Tento.
Šance jsou, jak jste zkontrolovali, běží nahoru nebo po stadionu schody v San Franciscu v Oracle Park. Nebo jsem prošel na zem z toho, že dělám také mnoho burpees.

?

REKLAMA

Spartan Závod jsem se podepsal na chvíli, se dnes děje, takže budu mít svůj pot na mým přáteli Hiit z posilovny.

Ale než to udělám, udělejme to. Je to sobotní surfování. ?

DOS, stejně jako Don’ts o míchání pleťových ingrediencí

Pokud jste online v blízkosti San Diego, muzeum umění Oceanside Muzeum umění má v současné době projev s názvem “Drobné plátno: umění nehtů,” což zkoumá dějiny ozdoby na nehty datování zpět na 3200 b.C. (!)

Kdo jiný sleduje novou sezónu koruny na Netflix? Pokud jste stejně fascinován britskou královskou domácností Den ona zaznamenává její každoroční vánoční projev.

Je tu nový přívěs pro film koček, stejně jako ano … je to stále naprosto divné. ?

Budete být v / kolem NYC od příštího května do října? Pokud ano, možná budete chtít zkontrolovat make-up muzeum. První displej se nazývá “růžová džungle: 1950 make-up v Americe”, stejně jako se zkontroluje historii make-upu, jak je vidět s kosmonou krásy glam hvězdy, včetně monroe, garbo, stejně jako Audrey Hepburn.

Podle Cosmo, to je přesně to, jak řezat vlasy, aniž by to zcela efektu, stejně jako vše, co musím uvést, že je to … kde sakra byl tento článek, když mi bylo 15, stejně jako rozřezat vlasy uprostřed noc?!

Když už mluvíme o vlasy, vědci založili novou techniku ​​identifikace DNA, která potřebuje pouze jeden pramen.

To je to, co dnes dělám!

Zde je doufat, že to udělám domů v jednom kuse, Aghhhhh!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

REKLAMA

Tak nervózní…

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

Volný nebo lisovaný prášek?

Feelin ‘volné?
Mám tendenci nosit mnohem více, protože můj svatý grálový obličejový prášek (MAC mineralizuje skinfinish přírodní je nejlepší!) Prostě se stane v lisované formě.

Ale hej, kdyby to také přišel do volné práškové verze, asi bych byl také všude.

REKLAMA

Mám ráda nosit obě lisované a uvolněné z různých důvodů. Myslím, že lisovaný prášek je lepší, pokud jde o přínos a pro on-the-go dotek (OBS), a když ji aplikujím s kartáčem, slibuji, že vypadá méně zřejmé / přirozenější než volný prášek. Když jsem běžet kartáč přes pánev lisovaného prášku, štětiny vyzvednou méně produkt, než skončí s volným práškem, takže konečný výsledek je menší prášek a mnohem přirozenější vzhled. Pro každodenní vzhled si zvolím stisknuté.

Teď, když chci mnohem více dokončeného, ​​formálního vzhledu, jako pro fotky nebo zvláštní příležitosti, když budu nosit mnohem více make-upu, rozhodnu místo toho volného prášku. Je to těžší vzhled, ale myslím, že volný prášek dělá lepší práci rozostřujících pórů a dělat pokožku vypadat mnohem mnohem více zdokonalenější než lisovaný prášek.

Pokud hledáte ultra-leštěný, volný je cesta, jak jít!

REKLAMA

Který upřednostňuješ? volné nebo stisknutí?

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen