Archives June 2023

Pokud byste mohli mít do-over pro jakýkoliv typ jediného make-upu ve vašem životě, co by to bylo?

Oh, tohle je snadné. Několik opakování momentů přichází na mysl, stejně jako velmi hubené obočí, které jsem se otřásl během madonnyho Dita roky (já jsem šel s neustále ohromeným pohledem na tváři, haha!), Ale ten v horní části mého výpisu je den Vešel jsem do tělískolského obchodu, stejně jako vyšel s Cah-ray-Zaaaay purpurové černé lisové lisy, stejně jako mrazivý béžová rtěnka combo.

Mám na paměti, že to bylo včera … [Cue Flashback Jingle, stejně jako videokamera Fade]

REKLAMA

Hrál jsem s nějakým třpytivým očním stínem, kdy se přiblížil jeden z prodejních gals, stejně jako jsme začali chatovat. “Měl bys to zkusit!” Řekla, na kterou jsem dychtivě souhlasil.

Podívala se na rty, které byly v té době extrémně stylové (to byla střední-’90s) – sotva smíšené v matné plynu černé lisové lisy kolem okraje rtů přelité mrazivý béžovou rtěnku. Pak vyskočila trochu odstraňující lesk v centru.

Mám na mysli myslet, “vypadám jako záložní tanečnice v missy elliott video.” Běžec! Lol!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Málo jsem poznal přesně, jak úplně nelichotivý vzhled byl na mně … temná vložka vypadala na Stark stejně jako drsná, stejně jako mrazivý rtěnka zdůraznila každou vločku na rtu.

Vážně, nechápu, proč jsem však použil, že to hledám měsíce věřící, že jsem byl sh * t!

Um, hodně? To jo…

Tvůj tah! Pokud byste mohli mít do-over pro jakýkoliv typ jediného make-upu ve vašem životě, co by to bylo?

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

P.S. Smoothies !!! Ooh, dnes ráno jsem udělal lahodný, úplně na nehodu. Dělal jsem to dřív, než bych mohl vzít fotky (to bylo tak dobré), ale to si zaslouží dokumentování zde.

První, mixér. Přidejte pár kusů zmrazeného banánu, šálek zmrazených plátky broskve, půl zralého avokádu (yup, avokádo; počítat se na mě), lžíce chia semen, stejně jako zachycení medu. Pak, v samostatném skle (protože věřím, že to míchá mnohem lépe takhle), míchejte jednu plnou kopeček této vanilkové proteinového prášku do šálku mandlového mléka, stejně jako přidat to do blikace.

REKLAMA

Směs, stejně jako když jste hotovi, budete mít chutné avokádo peach smoothie, om nom nom!

Příště budu muset mít na paměti, abychom zaznamenali fotografii, protože to byl úžasný stín guacamole Green …

Oh, budovy muži jsou zpátky, stejně jako bušení mimo mé okno. Uvádějí “wassup!” mimochodem.

Outfit dne: Fake to, dokud to neuděláte edition s kate SPADE Terri Gown

Kate Spade New York Terri šaty, $ 199
Ve dnech, kdy vypadám takhle …

Vážený svět, jsem naprosto zodpovědný, stejně jako všechny mé ISH spolu!
… uvnitř, obvykle se cítím takto:

REKLAMA

Wha?
Lol! Rozumíte tomu, co říkají. falešný, dokud to neděláš.

Takže, dnes moje primární hnací zaměření byla projektanta Shoe Warehouse.

Opravdu, opravdu se chceš jít podívat se na sandály, takže jsem tak trochu uspořádal celé odpoledne kolem něj.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

A protože je to DSW, stejně jako se mi líbí DSW s hořící horkou vášeň, chci nosit něco s bitovým stylem (žena nemůže online na úsekaném hubeném džínu, stejně jako samotné košile feline tee).

Kate rýč Riviera Garden Triple Strand přívěsek, stejně jako dva vrstvy NARS nestydatý červený lak na nehty
Nemůžete si vzít stejně vážně, když používáte jasnou, zábavnou barvu.

Mohl bys … Ale bylo by to těžké. Reddish Coral, který rád používám v létě s opálením, není přesně kompatibilní s “Fussy”.

Kate Spade kabelka stejně jako Anne Klein Watch
I když se mi líbí přesně, jak se tyto boty dívají s oblečením, moje nohy mě v těchto fotkách absolutně zabijí – proto, že jsem dnes chci jít do DSW.

Chtěl bych pár pohodlných zlatých sandálů, které nosí s tímto šaty (moje narozeniny přítomné z El Hub), stejně jako já v současné době nemám žádný typ pohodlných zlatých sandálů, které mohu opravdu chodit.

Chci objevit pár, který můžu šaty s touto šaty, stejně jako šaty dolů s tmavým džínem.

Když už mluvíme o Tweed (šaty je Tweed), musíte si prohlédnout pro doplňky jako módní šperky, které by na něm mohly zachytit.

Ano, mluvím z osobní zkušenosti.

Takže, moje mise, jak jsem to přijal, je objevit pár zlatých sandálů, které mohu šaty, stejně jako šaty dolů.

REKLAMA

Drž mi palce!

Detaily outfit …

Šaty – Kate Spade New York Terri Tweed Sheath Šaty, $ 199

Bunda – antropologie (tohle již není k dispozici, nicméně zde je něco podobného)

Podpatky – Bcbg.

Peněženka – Kate rýč (tady je něco podobného)

Sunnies – Tory Burch (něco podobného)

Náhrdelník – Kate rýč Riviera Garden Triple Strand náhrdelník

Sledujte – Anne Klein (něco podobného)

Hřebíky – NARS nestydatý červený lak na nehty, $ 20

Rtěnka – NARS Lodhi saténová tužka, $ 25

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

Cítíte se někdy neklidný pomocí make-upu kolem lidí, kteří ne?

Dobře?
Někdy dělám, stejně jako vtipná věc je … Většina času, kdy se to stane, jsem kolem blízkých kamarádů, stejně jako rodina.

To mi došlo na víkendový výlet, vzal jsem do Napa s mými kamarády Jen, stejně jako Cindy před několika týdny.

REKLAMA

Ani jeden z nich není obrovský do make-upu. Ve skutečnosti, oni sotva nosí jakýkoliv typ vůbec, takže když visíme společně, zejména když jdeme někam, stejně jako zůstat přes noc, vždy se zdají být čekají na mě, abych se připravil.

Stejně jako jedna noc, že ​​víkend jsme měli výhrady na večeři na fancy-Schmancy Restaurant, stejně jako Jen, stejně jako Cindy byl připraven jít za dvě minuty, ale vzal jsem asi 20, stejně jako to je jen proto, že jsem spěchal!

A make-up, který jsem skončil, byl také minimální. Dělal jsem se, že dělám celý Rigamarole, který bych se obvykle udělal, když jdete někde pěkné.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Je zajímavé … i naprosto nosit méně make-upu, když jsem kolem nich, ale není to od té doby, co uvádějí nebo dělají věci, abych se cítil nepříjemně. Jeden z ’em může uvést něco jako: “Wow! To je spousta práce, “pochopili jsme však po celá léta, stejně jako oni pochopit přesně, jak moc se mi líbí vlasy, stejně jako make-up.

Někdy se cítím trochu neklidný, protože nechci být ten, kdo každý čeká.

Cítím trochu mnohem víc, když dělám vlasy, stejně jako make-up kolem domácnosti, stejně jako někdo uvádí něco jako, “Když jsem byl mladý, moji kamarádi, stejně jako já nikdy nepoužíval make-up,” nebo ” Jsi taková holka! Nepožadujete, abyste nosili tolik make-upu. ”

Hmm … ok, řekněme vám díky? Ale … opravdu se mi to líbí.

Vždy se snažím být ohleduplný, stejně jako opatrný o tom, co uvádím, když jsem kolem lidí, kteří nejsou do make-upu, protože k sobě vlastní, že? Nechci nikoho ublížit pocity, takže místo toho, aby se o tom dostal veškerý konfrontační, budu normálně udělat vtip s něčím jako: “Trochu lipgloss nikdy neublíží!”

Někdy mě to trochu chybí, abys slyšel anti-make-up poznámky, nicméně to nestojí za to, aby se dostal do boje. Ušetřím, že když tam jsou větší ryby, víte?

REKLAMA

Co o tobě? Cítíte se někdy neklidný pomocí make-upu kolem lidí, kteří ne?

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Bulletproof brows By as well dealt with Cosmetics Blazes with building Sweat-Proof brows

using the new Bulletproof brows by as well Faced
Chocolate: 1. Treadmill: 0.

In the battle of Sweets Vs. Sweat, I can usually bribe myself into working out (“bribe” being the key word here), however I just couldn’t do it last night.

REKLAMA

I’d organized to test the sweat-proof-ness of long-lasting new Bulletproof brows by as well Faced, which I’d been using all day, however the Dark chocolate stars won in the end…

They always win… (*shakes fist!*)

Oh, my gawd, Becky… TOTES AMAZE-BALLS!
I really did wind up testing Bulletproof on the treadmill later in the day, however we’ll get to that in a few.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

A new as well dealt with brow product just recently introduced with the spring Haute chocolate collection, Bulletproof is available in just two colors — universal brown as well as universal Taupe — as well as with the product, which is available in a round compact with a mirror, you likewise get a dual-ended tool with an angled brow clean on one end as well as a spoolie on the other.

$30 Bulletproof brows in universal Brunette (one of two shades; the other’s called universal Taupe)
Too dealt with states that Bulletproof brows has a “cashmere clay formula” that works like a powder, gel, pencil as well as setting wax in one, as well as that’s supposed to equate to waterproof, smudge-proof as well as budge-proof brows in 60 seconds.

The box, for your viewing pleasure…
It works like Benefit’s brow zings however waaaaay better.

The drier formula may take a bit getting utilized to, however when you figure out exactly how much to apply (at first, I believed it was simple to overdo it with) as well as discover the wonderful spot, it looks effortlessly natural.

Dobré věci.

I used universal Brunette in my brows yesterday for at least nine hours, as well as my brows looked full as well as fresh — no patchiness — the entire time. even my brow bald area (EFF YOU, RAUL!) stayed hidden.

Before Bulletproof…

I bet that gals/guys who want structured, full brows that don’t look overdone will truly dig it. Bulletproof may likewise be a great in shape for you if you want something that you can throw on quickly in the mornings (to be fair, it took me more like 2 minutes than 60 seconds to use, however still — that’s fast). Or, if you want something that you won’t have to touch-up throughout the day.

After Bulletproof…
Now, if you want super sharp, super crisp, defined diva brows, you may also keep walkin’, since this most likely isn’t the product for you. If, on the other hand, you want natural-looking, full brows to wear to brunch with your preferred tinted moisturizer, blush, bronzer as well as gloss, I believe you’ll be happy.

Složky …
Tak. since I truly wished to discover out just exactly how water resistant as well as smudge-proof this is (it is called Bulletproof Brows, after all), I used some before my run.

Three miles, as well as a number of Katy Perry tunes later, I was drenched in sweat.

But my brows?

They still looked good. There were a few small patches where the product had used away, however they weren’t visible from more than an arm’s length away. Unless you’re being investigated up close as well as personal by the brow police, it’s coo’.

Instant mindset Brow lift (left) as well as Bullet proof brows in universal Brunette (right)
If I ever indication up for a martial arts class or begin dancing on a regular basis again, I’m using Bulletproof to my workouts, for sure.

Whatevs, ain’t no pity in using makeup to the gym! If I’m ever doing any type of kind of physical fitness with mirrors involved, I have to have my brows filled in; otherwise, I feel truly weird… as well as when I do see those nice arches staring back at me, I swear that my high kicks are higher. makeup as workout fuel — it’s a legitimate thing.

PRICE: $30
AVAILABILITY: coming to toofaced.com December 12
MAKEUP as well as beauty blog RATING: A

Speaking of Katy Perry (weren’t we speaking of Katy Perry?)…

You understand I’m type of a KP super-fan, right? If you haven’t listened to her new album, Prism, it’s truly good! — particularly as workout music. as well as it rocks the whole method through. I don’t feel like skipping any type of songs.

My faves on the album are the poppy dance themes (of course).

Narozeniny

International Smile

REKLAMA

Chair dancing to commence in three, two, one…

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

Pokud jde o druhy make-up výrobků, kdy je člověk nikdy dost?

Rollin ‘Deep
To je snadné! Pro mě je to lipgloss. Rozhodně.

Vždy mám alespoň tři nebo čtyři trubky v peněžence, ale vtipná věc je … jsou obvykle všechny variace růžové, korálové nebo broskev! – Snad také trubice něčeho třpytivého, stejně jako zlato ve směsi.

REKLAMA

Začnu své dny pomocí jednoho odstínu, stejně jako jít na ostatní, jak den pokračuje.

Mac útok!
Skutečně nemůžu ani obraz pouze s jedinou trubkou lesku …

OK, dobře, program, který můžu, ale nechci.

Myslím, že se můžu dostat za koncept zefektivnění – dostat make-up sáčku dolů na jeden bronzer, řasenka, nadace, základní nátěr, obočí produkt, stejně jako možná i jediný červenat nebo oční stín (!), Avšak jedna trubka lipglossu … ? To jen fouká mé mysli.

Možnosti … Předpokládám, že je to pro mě. Mám rád své možnosti lipgloss.

A co ty? Pokud jde o druhy make-up výrobků, kdy je člověk nikdy dost?

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

P.S. Doufám, že váš rok vystoupil na fantastický start.

První věc dnes ráno, záložky rozeslali společnost pro širokou zprávu, která objednala konec dovolené přestávky, jakož i náročné, že všichni pracovníci karet Felodici odvětví, LLC, se okamžitě vrátí do svých stolů.

Ach, dobře.

Během minulého týdne jsem neudělal mnoho testování výrobků, stejně jako jsme mezi sezónními verzemi, takže se snažím věřit o věcech, o kterých se blogovat.

REKLAMA

Máte nějaký typ věcí, které byste chtěli vidět? Příspěvky na dlouhodobých sběrných produktech? Make-up tip-type věci nebo tutoriály?

Nebo jen nonstop fotky z karet v různých atraktivních kočičích představuje?

Lemme to ví. Mezitím věřím, že ještě jeden šálek kávy je v pořádku.

Letní laková láska k dámám (a pánům!) Všech věkových kategorií s čistým barevným lakem Estee Lauder v Lustu

Estee Lauder čistý barevný lak na nehty v chtíči, od bronzové bohyně Letní kolekce
Podepisuji Estee Lauder čistý barevný lak na nehty v chtíči pod “odstíny Byl jsem nakloněn doporučit mé mámě, ale pravděpodobně nebudu, protože nemůžu zvládnout slyšení, jak to říkají slovo,” chtíč “.

HA! Je to pravda.

REKLAMA

Dobrý den, nádherný!
S jeho smetanovým povrchem je tato tmavá Plachu červenohnědá jedna z těch barev na nehty, o které si myslím, že by vypadal báječně elegantní na hole všech věkových kategorií.

Nový Estee Lauder čistý barevný lak na nehty v chtíči

Hmm … Co když jsem poškrábal jméno na dně láhve a řekněte mně, že se nazývá něco jiného než chtíč, jako “mayská čokoláda”.

Ya vědět, že to jen může fungovat! A opravdu si myslím, že se jí líbí.

Nosil jsem dva kabáty chtíče minulý týden s základnou a špičkovým kabátem a dostal jsem asi pět celých dnů z toho, než začaly objevovat první drobné žetony kolem okrajů, takže to je docela průměrný čas opotřebení.

Jsem však v nepochybně tvrdý na nehty.

Dvě nátěry chtíče
Přemýšlel jsem o přeskočení základního kabátu, ale pak jsem si vzpomněl, že Estee Lauderova krémová leštění někdy zdůrazňují hřebeny na nehty, takže jsem se rozhodl dát do další práce.

Mimochodem, jsem měl na sobě chtíč na nehty, když jsem si vzal fotky pro Mac Maleficent Review.

REKLAMA

Totes vhodné pro odlévání kouzla, že? A metinks to jde dobře s klasickým make-up vypadá jako kočičí oči a červené rty.

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Make-up a kouzlo blog pondělí hlasování, sv. 337

You might be wondering, “So what in tarnation is this Monday Poll thing anyway!?”

Není to přesně anketa. Je to mnohem více než neustále se vyvíjející (devolní?), Poněkud náhodný seznam otázek, které jsem vystavil čtenářům každý pondělí ráno za poslední sedm let. (Je to jako kickstart pro váš mozek.) Vždycky jsem potěšen čtením vašich odpovědí v komentářích, a doufám, že se vám líbí v čtení dolu.

Super skinny ’90-style brows: love ’em or leave ’em?
OMG, I just can’t. I rocked them for many, numerous years, and I thought they were pretty terrific at the time, but these are different days, my friend.

When I look back at those old pictures of myself, I think (in my best pirate voice), “Yargh! Ye should’a left well enough alone, Karen.”

Would you rather have breakfast for dinner, or dinner for breakfast?
Easy one. nine times out of 10, breakfast foods for dinner, although I will occasionally get an urge for cold pizza in the morning…and when that happens, The Beast can’t be denied.

The Beast — otherwise known as my goat stomach. El Hub says that because he’s impressed at what I can/will eat.

What’s the maximum number of rings you’ll wear on a single finger?
My mother — I kid you not — will wear, like, six or seven bling-encrusted rings on one finger. She’s a baller like that.

But my max is two. My wedding and engagement rings.

I do like the look of stacked rings, though, like four or five rings stacked on top of each other, but I can’t personally do it. With all the rings twisting and turning all the time, it drives me nuts.

I’m much more of a bracelet/cuff person anyway.

What’s one thing people typically fear, but that you’re unafraid of?
I’d say heights. I have no problem with heights.

Dark confined spaces, however…

Red lips + (FILL IN THE BLANK) = Heaven
Red lips + cat eyeliner and a pair of leopard-print shoes = Heaven

REKLAMA

Tvůj tah. Stačí kopírovat a vložit následující otázky do komentáře s vašimi odpověďmi. Těším se na čtení EM!

1. very skinny ’90-style brows: love ’em or leave ’em?
2. would you rather have breakfast for dinner, or dinner for breakfast?
3. What’s the maximum number of rings you’ll wear on a single finger?
4. What’s one thing people typically fear, but that you’re unafraid of?
5. Red lips + (FILL IN THE BLANK) = Heaven

Dobré ráno!

Couple things… First, this is how Tabs feels about Mondays:

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Second, this quote from Karl Lagerfeld completely cracks me up each time I’m about to reach for a pair of black stretchy pants…

“Sweatpants are a sign of defeat. You lost control of your life so you purchased some sweatpants.”

– Karl Lagerfeld

Oh, Karl. Jsi tak šílený! I will always think of you whenever I get this close to purchasing a legit pair of Pajama Jeans.

On that note, I hope you’re having a fantastic Monday so far.

REKLAMA

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen

P.S. That picture at the top is from yesterday in the Presidio in San Francisco best in front of the Walt Disney Museum. I’ll show you some of the pics I took a little later… It was a very inspirational day.

7 Metody vyhrát $ 50 Egift Card ze Sephora! (Končí pondělí)

make-up stejně jako blogy blogy!

Jen chci, abyste pochopili, že moje ruce jsou hnusné … To je přesně to, jak je to chladno v mém domě dnes ráno.

REKLAMA

Buuuut, jsem také kalifornský stav počasí WUSS, takže je tu. Termostat, který nefunguje od našeho plynu, je offline, uvádí 63 stupňů.

A zamrzám.

Vidět!? Jsem wuss. Nemám ani předstírat, že nebudu.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Vzestup i lesk, ranní sláva! Happy Caturday! Doufám, že jste měli velké spaní. Ve skutečnosti jsem spal docela dobře. Teď jsem ve vrstevech, abych se udržel v teple, stejně jako se snažím zjistit, co vyrábět snídani.

Asi včera večer … což je jméno filmu El Hub, stejně jako jsem viděl včera v noci, lol! Věřili jsme, že to bylo skvělé. Docela raunchy občas (je to hodnoceno r), ale to byl jeden z mnohem lepších rom-coms, které jsem viděl za chvíli. Všechny postavy jsou dobře napsané, stejně jako jsem několikrát popraskal. Že Kevin Hart Guy je Hoot.

Nic na mém programu pro dnešek jiný než sledovat mnohem lepší ohřívač oblasti. Ten, který jsme si vybrali z cíle včera v noci, prostě to není gettin ‘to udělal.

Zatímco jdu dát na jednu další mikinu, stejně jako dostat šálek kávy, proč nechodíte do tohoto víkendu? brzy na slyšenou. Doufejme. Pokud nezmrazím jako první, lol!

Jeden (1) karta Sephora Egift obsahuje 50 dolarů odeslaná do šampiona e-mailem (mezinárodní čtenáři, můžete se rozhodnout získat 50 dolarů odeslaných Paypalem místo).

Zadejte použití widgetu RaffLecopter níže.

Otevřít U.S. stejně jako celosvětové čtenáře.

Musíte být 18 nebo starší jít do (nebo jinak dospělého na základě vašich regionálních zákonů).

Váš komentář může být o něčem vůbec, nicméně tady jsou některé koncepty, pokud jste uvízl:

Jaká je vaše preferovaná chuť pop-koláče?

Jaká je vaše preferovaná okouzlující komedie všech dob?

Líbí se vám obrovská nebo lehká snídaně?

Jak běžně prádlo vaše vlasy (protože jsem nevyžádal od úterý!)?

Líbí se vám lustrové náušnice nebo čepy?

Nosíte někdy falešné řasy na spodní řasy?

Můžete jít do až sedmi metod, které pro zvýšení možností vítězství.

Dům končí v pondělí 17. února 2014 v 11:59 pm (tichomořský čas).

Úplné podmínky, stejně jako podmínky jsou nabízeny v widgetu.

REKLAMA

Rafflecopter Giveaway.

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

7 Metody vyhrát $ 50 Egift Card ze Sephora! (Končí pondělí)

nahoru, nahoru, nahoru, kotě! Je čas vstávat! potěšená katurday.

Ve zdánlivě náhodných zprávách je dnes můj výcvikový den.

REKLAMA

Vidíte, jsem “trénink” pro půl maratonu (citace, protože jsem stále objevil můj rytmus), což je asi pět týdnů, stejně jako plán, který splníme, vyžaduje něco jiného než v týdnu Stejně jako několik dní jsem chtěl spustit jen pár kilometrů na pomalejším než normálním tempu, několik dní jsou odpočinkové dny, stejně jako když jsem týden chtěl tlačit se trochu těžší s poněkudem Delší běh (to bylo včera pro mě … takže jsem trochu unavený).

Dnes je den, kdy jsem chtěl křezu, což naznačuje, že dělá něco jiného než běh, jako jízda na kole, chůze nebo dělat … Nemám raději přijít na to, co ještě dělat. Koncept je udržet před přetržením, stejně jako zranění přesně stejných svalů, které používám při běhu, ale nechápu, jakou činnost dělat. Myslím, že po pěti minutách push-upů, mé paže jsou spáleny toasty, takže to není moc cvičení, stejně jako nemám cvičení kolo nebo fitness centrum členství.

Hmm … možná budu vytratit jillian michaels dvd (poté, co mám tři šálky kávy, lol!).

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Co jste stejně jako tento víkend? Děláš něco zábavného? Ještě jsem nevěřil extrémně daleko dopředu, takže jsem typ křídla … Chtěl jsem zmínit, že kromě tohoto víkendu je Sephora Giveaway ideální zde, že další prozradí pro Plan Purina Pro Purina Pro Purina Pro Feline Snacks (a další lup, Včetně obrovské ledniční magnet rámu, nést tašku, potravinovou misku, stejně jako podepsanou fotografii záložek), je stále otevřená pro nové vchody do středy 10. září, stejně jako tam nebylo tak spousta vstupů, takže vaše Možnosti vítězství koček jsou poměrně skvělé. Stejně jako můžete jít do pěti cest. Když na Twitteru, kdy na Facebooku, kdy na Pinterestu, kdy na Instagram stejně jako v komentáři na příspěvku.

Já jen říkám … Pokud se vaše kočka líbí ty zachází s polovinou, stejně jako karty, uděláš ho docela šťastný.

Teď bych mnohem lepší jít začít na tom kofeinu, který jsem poukázal na to, jestli budu mít úspěšný výcvikový den, ať už to znamená, haha. Pokud máte nějaký typ cross-tréninkové tréninkové koncepty pro mě, dejte mi vědět.

Jedna (1) karta Sephora Egiftová skládající se z 50 dolarů zaslaná do šampiona e-mailem (mezinárodní čtenáře, se můžete rozhodnout získat 50 dolarů odeslaných PayPalem místo).

Zadejte použití widgetu RaffLecopter níže.

Otevřít U.S. stejně jako celosvětové čtenáře.

Musíte být 18 nebo starší jít do (nebo jinak dospělého na základě vašich regionálních zákonů).

Váš komentář může být o něčem vůbec, nicméně tady jsou některé koncepty, pokud jste uvízl:

V kolik hodin jdete normálně do postele?

Měli jste někdy polydactylovou kočku?

Jaký je váš preferovaný preferovaný produkt drogerie (make-up, stejně jako stejně jako non-make-up)?

Dotkl jste se někdy slona?

Můžete dělat rozdělení?

Řekni mi o svém oblečení včera (make-up, vlasy, oblečení).

Můžete jít do stejně jako sedm metod zlepšit vaše možnosti vítězství.

Dům končí v pondělí 8. září 2014 v 11:59 pm (tichomořský čas).

Úplné podmínky, stejně jako podmínky jsou nabízeny v widgetu.

REKLAMA

Rafflecopter Giveaway.

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Makeup as well as charm blog Monday Poll, Vol. 374

The makeup as well as charm blog Monday Poll for may 25, 2015
Můžete se divit, “Tak co v tarnaci je tento pondělí průzkum?”

Není to právě průzkum. It’s much more of a continuously evolving (devolving?), somewhat random listing of concerns I’ve been putting out to visitors every Monday morning for the past seven years. (It’s like a kickstart for your brain.) I’ve always delighted in reading your answers in the comments, as well as I hope you delight in reading mine.

Are there parts of your charm routine that you won’t let anybody see?
Well, yeah. El Hub doesn’t requirement to see me going to to my upper lip hair, aka “the stash,” as well as I’m extremely self-conscious about my grey hair roots at the end of my coloring cycle.

Sometimes I’ll get these bit white infant hairs at the front of my head that I’ll just pluck out behind closed doors.

Wearing workout clothes when you’re not working out — a do or a don’t?
Honestly, I am so conflicted about this since there are days when I just want the stretchy Spandex to hold whatever in, however I likewise feel that if you’re gonna wear workout clothes outside the home to someplace other than a class or the gym…your butt as well as your woman parts ought to likewise be covered by something else, like a hoody or a long sweatshirt.

What makeup did you wear to your prom (if you can’t keep in mind exactly, do you keep in mind the general idea)?
I don’t keep in mind exactly, since this was roughly… I don’t even requirement to state exactly how long back it was, LOL! Let’s just state “the ’90s,” however I’m quite sure that I used a dark warm brown lip — the exact same one that’s extremely prominent once again best now — as well as I most likely did thick black feline eyeliner.

I didn’t go someplace to get my makeup done, either. I don’t understand why, however it didn’t happen to me, so I just did it at house by myself in my parents’ bathroom, which had the worst illumination imaginable.

But, of course, when I left for the evening, I believed I was hot sh*t (although I most likely appeared like a hot mess).

When was the last time you returned makeup? What was it, as well as why did you take it back?
It was after the last Sephora VIB sale. I purchased a tube of Anastasia remove Brow Gel, since that’s just something I typically do on the VIB sales (I go with brow gels quickly), however then when I got house as well as opened the drawer where I keep my brow products, I realized, “Oh, snap! There are like six remove brow gels here…” So I returned the new one.

Do you own any type of neutral/nude/naked palettes, as well as what’s your preferred one?
My preferred one is the MAC Brooke Shields Gravitas palette, since of its combination of warm as well as great neutrals, as well as since I just believe the colors are extremely flattering. It has a great deal of my preferred MAC eyeshadows like Soft Brown, Satin Taupe, Carbon as well as Shroom, however there are likewise some purples as well as khakis that make it much more versatile than the typical beige-brown neutrals palette.

This time around, I likewise believe that the high quality of the shadows in the combination increased to the level of MAC’s single pan shadows, which hasn’t always been the situation with MAC palettes.

REKLAMA

Tvůj tah. Stačí kopírovat, stejně jako vložit dodržování obav do komentáře s vašimi odpověďmi. Dívám se dopředu, abych četl ’em!

1. are there parts of your charm routine that you won’t let anybody see?
2. using workout clothes when you’re not working out — a do or a don’t?
3. What makeup did you wear to your prom (if you can’t keep in mind exactly, do you keep in mind the general idea)?
4. When was the last time you returned makeup? What was it as well as why did you take it back?
5. Do you own any type of neutral/nude/naked palettes, as well as what’s your preferred one?

Happy Monday, my friend. are there any type of barbeques or swimming pools in your Memorial Day future? Doufám. Neither one for me, though, since it’s really type of cold here… The Bay area is doing its strange weather condition thing, where the days begin out cloudy however then warm up a bit in the afternoon, so that’s when I’ll ideally be catching some rays as well as doing some window buying at the Corte Madera mall.

REKLAMA

Have a great holiday. I’ll speak with you soon.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen