Archives February 2023

Měli byste raději dělat Lash Extensions nebo Proto Extensions (pokud jste si vybrali jeden)?

Slyšeli jste o prodloužení Lash, že? Kde přilepí falešná lashová vlákna na konce vašich přírodních řas, aby vypadaly déle a více luxusní bujné?

Jak se o rozšiřování obočí?

REKLAMA

Ano, holka! Věděli jste, že to přichází nakonec, ale prodlužování obočí jsou nyní oficiálně něco.

V procesu, obočí technik lepí teeny, drobná vlákna (někde jsem četl, že některé salóny používají přírodní vlasy) buď na stávajících obočí chlupy a / nebo kůže kolem nich, a pak ba-bing! BA-BAM! – Máte plnější, fluffer, bangin ‘obočí, které jsou pravděpodobně #onfleek, nebo něco druhu.

Určitě bych doufal, že “fleek” by byl zapnutý, protože obočí prodováček běží mezi $ 150 až 200 dolarů!

Jsou to dočasná věc, samozřejmě, obvykle trvá až tři týdny, ale pravděpodobně méně, pokud budete cvičit typicky (myslím, že se pot rozlomí lepidlo?).

Kdybych si musel vybrat jeden … Jdu s prodlouženími obočí. I když jsem byl v pokušení lash rozšíření dříve (oh, probudit se a mít skutečné řasy jako skutečná dívka!), Jsem velmi citlivý, když to přijde oči, a já mám pocit, že si všiml po celou dobu nebo vidět je pokukovat z rohu mého oka a chtějí si roztrhnout em ven.

Nevidím, že se to děje s prodloužením obočí, takže je to moje volba.

REKLAMA

Navíc, myslím, že by to bylo úžasné, že nemusíte být futz s obočím! I když je to jen několik týdnů.

Měli byste raději dělat Lash Extensions nebo Proto Extensions (pokud jste si vybrali jeden)?

Déle delší řasy, baby!

V žádném případě! Pročte se na prodloužení celou cestu!

zobrazit výsledky

Načítání …

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Get glossy Gorgeousness and a Creamy finish With the NARS velvet Lip Glides

The $26 NARS velvet Lip Glides
You know what happens when you say to Siri, “Yo, Siri, take me to the nexus of liquid lipstick and gloss!” and you hop into your Honda Civic (that you lovingly refer to as “Murray”), and Siri keeps saying nonsensical things like, “Keep right, then keep right,” and even though you’re thinking, “Siri, you WACK, girl,” you listen to her anyway, because you have a feeling that you’ll still end up someplace good?

And then you roll up to this little slice of NARS heaven known as the NARS velvet Lip Glides, and you think to yourself, thank YOU, LAWD, FOR HOOP EARRINGS, PIZZA SLICES and THE new NARS velvet LIP GLIDES?

REKLAMA

The NARS velvet Lip Glide doe-foot
Yup, NARS did it again.

Just plunge an arrow — and don’t even bother with the bow — straight into my makeup-loving heart, because these liquid lipsticks (Or are they glosses? It’s hard to tell…) are true love. Like, I could dance with them at a wedding, and I’d see our entire future together.

Wearing NARS velvet Lip Glide in Danceteria
Basically, these are… Honestly, I can’t figure out how to classify them. They feel like medium-weight, non-sticky glosses similar to the MAC Cremesheens, but they pack a lot of pigment and look like liquid lipsticks…except that they have a creamy finish, so they don’t dry up like liquid lipsticks, which implies that your lips don’t end up looking like a cat butt.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$42

Nakupuj teď

They start off moderately shiny and stay that way for about an hour before wearing down to a soft matte finish. I find that I typically have to reapply them after about three hours.

Wearing NARS velvet Lip Glide in Bound

Lately, everything makes me think of food, and that includes these lipstick/lipgloss hybrid thingamabobs. each time I sloosh one across my lips with the soft, flocked doe-foot (nice touch, François, baby), I think, “Mmm… Vanilla ice cream…” and before I know it, I’m hella hungry for vanilla ice cream, which is what these taste and smell like to me, but it’s faint. If you aren’t a sweets person (which I completely don’t get… how could YOU NOT BE into SWEETS!?), it’s very subtle.

They come in 13 shades that range from nudes to reds to plums and browns, and they’re $26 each.

Don’t even ask me to pick a fave, because there are just so many…but if I had, had to…I’d choose Bound (the rosy pink) or Danceteria (the fuchsia). They’re the ones that keep finding their way onto my lips and into my purse.

Pinks all day, errr day, baby cakes.

They’re kind of pricey at $26, but I still think you’ll like them. Make your way down to a NARS boutique or the NARS site starting on September 1 to take a closer took. Hail a cab, Uber it — heck, take a horse and buggy, because I think they’re that boss.

Or…wait until October 1, which is when they also arrive at Sephora and department stores.

The NARS velvet Lip Glides

Stripped, a beige pink

Unlaced, a nude pink

Playpen, a pink coral

Bound, a rosy pink

Danceteria, a fuchsia

La main Bleue, a rich berry

Mineshaft, a poppy red

No. 54, a raspberry red

Le Palace, a deep cherry red

Unspeakable, a garnet

Toy, a deep aubergine

Area, a rich chestnut

Deviant, a deep burgundy (exclusive to NARS boutiques and narscosmetics.com)

Speaking of NARS…

Should you happen to have an extra 50 million tacos in your bank account, François is selling his private island in Bora Bora!

For the record, if you happen to purchase that island, homegirl would love an invitation. Prosím?

REKLAMA

Also, there’s a new NARS book coming out next month that I’m looking forward to, and if I ever get to meet François again and can ask him to autograph it, I will try my hardest to NOT sing, “Did you ever know that you’re my hero?” from Wind below My Wings.

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen

Co je to nejvíce podceňovaná paleta oční stíny?

Byl jsem na Sephora minulý víkend, abych řekl say díky vám dárek pro dobrého přítele (dostal jsem jí láhev nových Nars Velvet Matte Skin Tint, stejně jako vy porozumíte něco je bomba tečka com, když se cítíte Touha okamžitě jít ven, stejně jako dostat to pro jednoho z vašich přítelkyně), stejně jako program, který musel dělat nějaké procházení pro sebe, takže jsem narazil na metropolitní rozkladu obrazovky ‘Příčina jsem žádoucí trubice kanoniblu řasenky .

Zjistil jsem, že metropolitní rozpad Nahý2 základy kombinace na obrazovce vypadal převážně nedotčené, zvláště ve srovnání s ostatními nahými paletami, stejně jako já, proč?!

REKLAMA

IMO, Nahý2 Základy je jedním z nejvíce podceňovaných metropolitních produktů rozpadu v celé lince – sakra, jeden z nejvíce podceňovaných palet obecně. Mám pocit, že rutinní nahé palety dostanou mnoho pozornosti, nicméně tohle? Já Dunno … Opravdu nevěřím, že to bude takhle tak bohatě zaslouží.

Je zabaleno s matnými neutrálními odstíny, které pro mě jsou celkové pracovníci, protože je můžu nosit prakticky každý den s prakticky cokoliv. Jsou rovněž skvělé tónovaný, nicméně to neznamená, že nemůžete být teplý tónovaný gal / chlap, stejně jako stále je nosit. Moje pokožka je teplá, stejně jako se mi líbí používat tuto kombinaci, protože mohu skutečně přidat hloubku, stejně jako tvar méma očima (zejména kolem prostoru pro záhyb, protože moje záhyb není přirozeně to hluboko) s chladnými tónovanými hnědými Stejně jako Taupes … něco o chladičových tónech pečlivě napodobuje vzhled skutečných stínů, stejně jako stínování na mém teplém tónu pleti.

Nosit metropolitní rozpad Nahý2 Fundamentals kombinace (29 dolarů) na mých očích ..
Nechápejte mě špatně – stále mám rád své teplé hnědé, ale když chci nosit něco, co chápu, bude vypadat skvěle v pravém životě, stejně jako fotky, to je jeden z palet, které jsem důsledně chytil. To vždy dodává zboží, stejně jako vy porovnáním o Shadows Ud – snadno se míchají, naposledy po celou dobu dlouhou, stejně jako jsou baleny s pigmentem! (Samozřejmě, že jsou s nimi účinky obtížné, jsou však některé metody, které s ním nabídnout.)

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Pokud jste to ještě nezkusili, stejně jako hledáte snadno použitelnou matnou kombinaci s odstíny, které vypadají přirozeně, zkontrolujte ji. Je to 29 dolarů za šest stínů, stejně jako cestovní případ, stejně jako můžete zjistit v dlouhodobé linii.

OK, cutie patiotie! Ve vašem odhadu, co je nejvíce podceňovaná kombinace oční stíny? Dotazující mysli chtějí vědět!

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

P.S. Takže nějaký zajímavý baby-související pokrok na tomto konci … Věřím, že jsem diskutoval minulý týden, že BG i já jsme v okamžiku (37 týdnů), když musíme vidět doc každý týden, stejně jako včera na naší návštěvě, Zjistil jsem, že ona spadla poměrně nízká, stejně jako jsem oficiálně rozšířena na asi 1 centimetr, což znamená, že je připravena na poplatek ven z bran!

Teď, přesně, když se to stane, nevíme, ale je to blízko. Mohlo by to být dnes, zítra nebo tři týdny. Ale Jo, Doc uvedl, že kdyby se ukázala nejlepší, přemýšlela o plném termínu.

REKLAMA

V některých bodech dnes chci vzít ještě jeden obrázek mého holého tum pro BG, aby měl, stejně jako já chci nahrávat rychlé video Ahoj, jen pro ni mít jako mementy …

Chci, abych měl takové věci, než jsem se narodil, ale mám jen hrstka dětských obrázků. (Hej, to bylo Filipíny v 70. letech.)

V jiných zprávách je kojenecká taška “prakticky zcela zabalena. ALL I POŽADAVKY NA POŽADAVKY JE JSOU JAKÉKOLIV JAKÉKOLIVY? Dokud to udělá dnes.

Kate Somerville Tight’N Cryogenic tightening Gel keeps It great

The newest from Kate Somerville, Tight’N Cryogenic tightening Gel
I’ve lastly discovered something cooler than the other side of the pillow, as well as it’s Kate Somerville Tight’N Cryogenic tightening Gel.

And it actually may be the coolest thing I’ve ever used, ever, since it’s like sticking your deal with into an industrial stamina freezer… however it’s likewise $125, as well as I’m still choosing whether it’s a required step, or one of those skip-able skin care bells as well as whistles.

REKLAMA

Like carrot cake, this new skin tightening foam is strange as well as fantastic at the exact same time. You’re expected to utilize it as the last step in your skin care routine, both in the morning as well as at night.

When you push the pump, a white fluffy foam shoots out, which then starts crackling loudly, like crinkling paper or a bowl of Rice Crispies when you pour milk into it.

You apply it with your fingers to your deal with as well as neck, avoiding your eyes, nose as well as mouth.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Kate Somerville Tight’N Cryogenic tightening Gel
That’s when the cooling begins, as well as you feel your skin getting chillier as well as chillier as well as colder…

It’s not agonizing or anything, however it feels *cold*, as well as numbing, like somebody’s scrubing ice cubes on your deal with after the dentist injected you with Novocaine.

And your skin stays like that — really, truly chilly — for a long time. Thirty minutes or so. It’s fascinating! as well as so, so, weird.

Ultimately, Tight’N is expected to do what putting your hair into a serious high ponytail does. It temporarily tightens your skin as well as makes it look as well as feel firmer, much more lifted as well as youthful.

It includes glycoproteins, which are proteins with sugars attached, that hang out on the outside, as well as around the membranes, of the cells.

I’ve been seeing glycoproteins appear right here as well as there in skin care products lately, however I’ve yet to discover any type of huge studies that really support the declares that they do what skin care brands state they do.

Ingredience
Tetrafluoropropene, Water/Aqua/Eau, Alcohol Denat, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Sodium Glucuronate, Adenosine, Inositol, Panthenol, Paeonia Albiflora root Extract, Nannochloropsis Oculata Extract, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Salicylic Acid, Isododecane, Menthyl Ethylamido Oxalate, PPG-8-Ceteth-20, Propanediol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dimethicone, Pullulan, Betaine, Glycerin, Polysilicone-11, Coco-Caprylate/ Caprate, Hydroxyethylcellulose/Phosphorylcholine Glycol Acrylate Copolymer, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Decyl Glucoside, Magnesium Sulfate, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Linalool.

Anywho, I don’t notice any type of long-term tightening or lifting after the chilly uses off, however I desire I did, since it would be good to see 35-year-old Karen in the mirror once again (I miss her).

One thing I do truly like about this is the method my makeup sits on top of my skin after I utilize it. When you very first apply the foam, it feels gooey as well as sticky, however it dries smooth, like a lightweight primer. Foundations, tinted moisturizers as well as concealers gracefully glide on top of it. So, this can essentially work as a makeup primer, too.

For $125, it doesn’t have sufficient of an anti-aging lifting kick for me, however it sure feels damn good. I believe it’s one of those products that you have to try at least when — like if you see it at Sephora — just to experience it.

If you’re the supreme “more is more!” skin care junkie when it concerns adding steps to your routine, you may want to splurge. For me, I believe it’s great (like, literally!), however possibly unnecessary.

REKLAMA

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

P.S. TGIF !!!!!!

Outfit dne: Pohodlná mikina šaty podkroví, A J. Tým dobrodružství prošívaná vesta, stejně jako cray-cray ráno

Je to skvělé být na sobě, jako, originální oblečení, protože předtím Tento outfit, používal jsem pyžama … a běží po ulici, naboso, honil nákladní dopravu DHL, stejně jako křičet “Stop!” v horní části plic.

Byl jsem také mával extrémně neobvyklé šestistupňové dlouhé trubice podobné svazku ve vzduchu, když jsem to dělal. Prakticky šest měsíců těhotných. Samozřejmě.

REKLAMA

V podstatě, DHL nesprávně poskytl dnes ráno, stejně jako v době, kdy jsem si uvědomil, že to nebylo pro mě (podepsal jsem to, stejně jako všechno), DHL dodávka byla prakticky blok!

Vyděšený jsem! Došel jsem dveře naboso v mých PJs, stejně jako honil je dolů … tak nešikovně jako spíše očekávaný bosý dáma může běžet. Naštěstí by měli mít buď vidět můj nepříjemný záchvat nebo slyšeli své výkřiky, protože se zastavili, stejně jako ano, směřovali se.

Vzal jsem tu událost jako indikaci modifikace mého oblečení, když jsem se dostal domů …

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

(Oh, stejně jako nemám žádný koncept, co bylo dlouhé trubice podobné svazku.)

A tady je můj outfit! Nic není určené mateřství. Je to jen typické oblečení.

To je cozySstitch mikina šaty loft v šedozelené noční melanž, který jsem popadl na prodej na 40% před několika týdny, takže doporučuji čekat až do příštím prodeje místo nákupu plné náklady (já jsem sooo mou matkou dceru). Líbí se mi, protože je to měkké, pohodlné, stejně jako je nějaký úsek, takže jsou skvělé nabídky prostoru pro rock a tum.

Stejně tak je k dispozici ve dvou více odstínech – toasty velbloud, stejně jako tmavě rubín. Viděl jsem oba v obchodě, stejně jako jsou také velmi roztomilé.

Já jsem spároval šaty s těmito semišovými boty z Sam Edelmana, který jsem dostal poslední sezónu (50% sleva!) Protože se mi líbí přesně, jak se kratší lem šaty vypadá s vysokými botami. Pokud se však nelíbí přes-the-kolenní boty, vsadím se černé punčocháče, stejně jako černé botičky by také fungovaly.

Na celkem outfit, přidal jsem chambray top (také z loft loutkové jaře), leopard-tisk J. týmového pásu (který, kdy najednou, ve tvaru kolem mých boků), J. Team Adventure prošívaná vesta jako kostkované nekonečno šátek.

Přál jsem si, abych se dnes dostal trochu oblečený, protože jsem dnes odpoledne spokojen pár kamarádek pro vysoký čaj v San Franciscu. Šli jsme do Neiman Marcus Rotunda na Union Square (úžasný výhled, zábavný s vysokým čajovým servisem s pikantními sendviči, stejně jako ty malé koláče). Bylo to jen já, Marisol, stejně jako Arianne od Shine Geek, stejně jako já musím uspokojit nové dítě Arianne, Sarah Rose, která je tři měsíce stará (a velmi roztomilá).

Měl jsem vynikající čas, stejně jako já nemusel dělat žádný typ mnohem bosý běh, yay!

REKLAMA

V jiných zprávách jste tak připraveni na pátek, jak jsem? Tento týden letěl, ale stále se cítil dlouho (Ano, chápu, že se to zdá být podivný). Jsem švestka.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

Making Memorably relaxing moments With the new CND spa Collection Scrubs, Masques and Lotions

CND spa Collection bright Citron and Gardenia woods Scrubs, Masques and Lotions
There aren’t many luxuries I long for at my age. As a millennial living in new York City, there are only a few things I really, really want. Mostly, I’d like a steady income, lower rent, an endless supply of Trader Joe’s Turbinado & Sea Salt Dark chocolate covered Almonds and Spindrift Seltzer…

I digress.

REKLAMA

When it comes to trying spa and luxury skin care treatments, however, I have many big dreams that have yet to be fulfilled. I have super sensitive skin, as you may have heard me talk about in my previous posts here on makeup and beauty Blog, so I am very hesitant to get any sort of commercial facial, but one thing I would love to do is have a sensory deprivation session. Unfortunately, they’re rather pricey, especially in this city.

Until the day comes when I can afford fancy spa check outs and other amenities, I make due with things I can do at home.

These are some of my recent favorite products, the new CND spa collection, available at select Ulta stores. I’ve tried the bright Citron Lotion, and the Masque, as well as the Gardenia woods Scrub, and the Soak.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

I’d never used any CND products before trying these. I don’t believe there are any of their salons in nyc yet (correct me if I’m wrong!), but these, which are part of a new line, have been satisfying in every respect.

You may have read about my addiction to lotion and how my lotion kingdom has overtaken my nightstand. Well, these new products have mostly stayed in my bathroom, but they’ve already worked their way into my regular bath-time routine.

The CND spa Collection bright Citron Masque and lotion are my favorites

My favorite two products from the line are the bright Citron Masque and Lotion.

The citrus scent is strong but not overwhelming, and it reminds me of so many lime-flavored alcoholic drinks, haha!

I’m not sure if that’s a good thing or not…but let me just say that if this were served in a glass with some mint and rum, I wouldn’t say no! I’m craving a warm porch and a tall glass.

As for the lotion, it’s wonderfully moisturizing and leaves just the faintest glow on my skin.

The masque doesn’t smell as strong as its counterpart, but it’s nice and SO relaxing. I really like to use it on my hands.

A thin finishing of the bright Citron Masque
Sitting in my bathroom with my hands together, letting the mask work (it’s a little cool, a little tingly), is my way of getting in a little extra pampering before bed.

Washing off the mask is also fun, because as you add water to it, it builds into a smooth, milky cream that you can continue working into your skin.

Gardenia woods Scrub and Soak
I don’t quite enjoy the Gardenia woods scented products as much as the bright Citron ones (and there’s also a Cucumber group with some heel products), but I do like them. Infused with chamomile and sandalwood, they definitely lull me to sleep.

The scrub has very small exfoliating particles that feel pretty good, but I don’t think they get the job done on the exfoliating front. I generally prefer scrubs with larger particles (like this one from Shea Moisture) when I exfoliate in the shower.

The soak, though, is an excellent precursor/followup to a pedicure or a hard day of hoofing it around new York City. A little sprinkle leaves my feet feeling super soft and princess-like (princesses on the brain because I just finished A Clash of Kings!)

REKLAMA

These products have been terrific additions to my “at-home spa” collection as it continues to grow and have led to some memorably relaxing moments in my rather stressful life. being able to pamper myself every now and then, even at home, is something I always look forward to.

The CND spa Collection is available now at select Ulta stores and wherever CND products are sold. check stores for availability and pricing.

Have you ever tried CND products before? (I know they make some pretty polishes!)

Maybelline Jaro 2017 Dětské rty Barva Balzmová pastelka

$ 6.99 Maybelline Color Balm Crayon v 40 hravé fialové
Dětské rty, stejně jako v rtech Wee Baves, jsou fascinující. Jsou tak hladké a dokonale pigmentované a zcela postrádají svislé linie rtů. Nemůžu uvěřit, že jsem měl baby rty jednou …

No, jiné než tyto nové z maybelline. Jsou nazýváni dětské rty barevných balzám pastelky, a to 6,99 dolarů každý a nový na jaře v osmi odstínech.

REKLAMA

Ingredience

Octyldodecanol, diisostearyl malát, petrolatum, polybuten, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, polyethylen, butyrospermum Parkii máslo / bambucký máslo, hdi / trimethylol hexylaktonový crosspolymer, oxid hlinitý, oxid křemičitý, tokoferylacetát, borosilikát vápenatý, aroma / chuť, limonen a oxid křemičitý

Jsou hydratační?

Jedná se o poměrně hydratační balzámy na bázi oleje, ale já bych neřekl jeden ven, kdyby byly mé rty vážně zpochybněny. Dostali by práci, kterou udělali většinu času, ale nemyslím si, že jsou jako hydratování jako hardcore balzámy, jako je přesýpacích lisů nebo nuxe Reve de Miel.

Pět z osmi odstínů Maybelline Barva Balzm pastelky, od vrcholu: 05 opékané Taupe, 10 červenutý výbuch, 20 krémová korálová, 25 osvěžující červená a 40 hravá fialová

Jak ’bout pigment?

To znamená, že jsou zabaleny pigmentem! To je to, co je odlišuje. Na rozdíl od balzám na rty, které potřebujete přejít tam a zpět, tam a zpět, znovu a znovu, abyste vybudovali barvu, jedná se o jednotlivé swipers, člověče. To je vše, co je potřeba k úplnému pokrytí, ale věc je … Konzistence pokrytí se liší mezi barvami.

Linky na rty, yo

Červené a fialové odstíny? OMG, jsou super hladké, krémové a neuspokojují se na mé linie rtů. Připomínají mi naprosté rtěnky z Dior nebo YSL.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Ale některé z ostatních odstínů, jako korálová (což je přesný odstín Connorových rtů!), Světlý nahý a střední růžová? Nuh-uh. Ne. Hledají mé svislé rty linky, a to vypadá extra strašidelné, když se usmívám, protože pak můžete opravdu vidět barvu v řádcích.

V době, kdy jsem houpal b * tchy odpočinku, vypadají dobře … ale musím se usmívat, yo! Musím emote!

MAYBELLINE COLOR BALM CRAYON v 25 osvěžující červené
Tvrdá příchuť a vůně

Je to trochu funky … jako někdo vyhodil banda buttercream poleva do misky ovocného punču. JE TO TAK SLADKÉ! Někdy to nevadí, ale někdy i já. Záleží jen na den.

Co se týče času opotřebení, musím je znovu použít po celý den a netrvají jídlo.

Verdikt?

REKLAMA

S nimi nakonec závisí na barvě, protože pokrytí se opravdu liší. Personally, I think the purple and red shades are outstanding and well worth your time.

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Mac Unsung Heroes: Vintage Matte tekutý Lipcolour v spálené příchutě

Proč se usmívám jako coy piano učitel? Nevím.
Co je to bezstranný make-up hrdina? Pro mě je to často podceňovaný make-up Morsel, dlouhodobý sběrný produkt, který Scots pod radarovou obrazovkou mnoha make-upu nadšence však na pravidelných bázi skály mého světa. Dlouho běžící série Unsung Heroes nabízí několik mých oblíbených.

Spálil koření … že jméno mě vždycky praskne. I photo The (doufejme, že se to opravdu nestalo, stejně jako kdyby to udělalo, je mi líto) odmítl člena chuť žen, které se na poslední chvíli střihali, stejně jako proto neuspělo také kolem světové slávy jako štěstí. Stále drží zášť proti dítěti, sportovním, děsivým, Swanke, stejně jako zázvorovým …

Lol.

REKLAMA

Matte Rosy Brown Burnt Flavor Mac Vintage Matte tekuté Lipcolour přidá jen dostatečnou barvu k mému jednání s bez ohromujícího cokoliv jiného se děje, stejně jako skvěle doplňuje kouř, stejně jako okřídlený oko vypadá imo. stejně jako jasný červenat.

Čte jako nahý na mém nc42 kůži #nudelipsforlife #nudelipsforever, stejně jako může vypadat více lžceně hnědé, stejně jako pozoruhodné, pokud jste lehčí hustý.

Mac spálil koření
Macovo tekuté rtěnky jsou málo z mých oblíbených dostupných, protože nedělají slupení rtů nebo prasknou. Věřil jsem, že jsem jediný člověk, který byl o tom z tohoto důvodu, nicméně Ne! Byl jsem SMS s mým dobrým přítelem Jenem, který opravdu není ani hardcore make-up člověk, jako jste vy, stejně jako já jsme před několika týdny, stejně jako ona uvedla, že se jí líbí přelité brandy. Vintage matné tekuté lipcolours jsou jediná tekutá rtěnka vzorec, který neodejde rty, stejně jako já jsem byl, “já taky!” Stejně jako když tekutý rtěnkový vzorec může zapálit Zeh nadšení v někom, kdo je jen okrajově přemýšlet o make-upu, chápete, že je to dobré.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

To byla moje dlouholetá metoda uvedení, že není sušení. ?

Je to všechny velké věci, které by mělo být vynikající kapalná rtěnka – hladká, neprůhledná, swoon-hodná, pigmentovaná, dlouhotrvající, stejně jako snadno aplikovat u aplikátoru.

Použil jsem to dnes stejně jako mentální poznámka poté, co jsem dokončil šálek kávy, stejně tak, že jsem měl značný hrst obchodník Joeho medu pšenice preclík hole, že to stále silně! Stejně jako to bylo stále silné o tři hodiny později. stejně jako to ještě vypadalo perfektně.

O něco méně klavírního učitele-y. Tvoje jsou neutrogenní Kerry Washington, stejně jako ekologicky šetrná vložka je metropolitní rozpad.
Pokud jste někdy objevili vzorec, který se usadil do vodorovných linek rtů, je k dispozici jednoduchá metoda.

Usměj se.

Pak se vaše rty natáhly, poplácejte rtěnku dolů prstem nahoru, dokud nebude znovu vypadat hladký.

Pokud se usazuje věc, zkuste to, zkuste využít méně, protože s největší pravděpodobností pouze požadavek využít trochu tohoto vzorce.

Líbí se mi spálená příchuť všechny jeho osamělý, ale věřím, že je to také super docela pod růžovou nebo broskvovou lesk. Dětské jiskry Dazzleglass je v tuto chvíli můj preferovaný topper.

REKLAMA

Je to drahokam v dlouhodobé linii, stejně jako musíš to zkontrolovat, pokud jste nahý milenec rty.

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

Jak učinit no-poo pohybu pro váš typ vlasů #sponzorovat

advertories, například toto, které vám dají mé sponzory. Jsou pečlivě vybrány na základě toho, co věřím, že se vám může líbit; Toto publikování však bylo zcela napsáno sponzorem.

Nejpravděpodobněji jste slyšeli o “spolu-mytí” nebo “no-poo pohyb”, kde ženy všude ovládají, aby se zabránilo šamponu, stejně jako jen používat kondicionér místo. Zatímco tato technika má své výhody, nakonec to bude mít za následek mastné, bez života zámky. Co jsme však řekli, že to nemuselo takhle? Správný vzorec no-šamponu může poskytnout celkovou transformaci v jednom kroku. Je to jednoduché: kondicionační činidla vyživují stejně jako ochranu vlasů, stejně jako pak vzorec morfy do čistícího čističe bez mýdla, praní nečistot pryč bez stripování vlasů. Výsledek? Hladší, měkčí, stejně jako jednoznačnější zámky.

Jak budete s největší pravděpodobností vědět, struktura vlasů, stejně jako pórovitost může hrát obrovskou část při objevování produktů, které pracují pro vás. Udržet, že řečeno, porozumění trochu více o vašich zámkům vám pomůže vybrat režim, který bude zlepšit přírodní krásy vlasů. Lucky Pro vás je fantastická řada produktů Matrix Biabilages, která funguje zázraky pro jakýkoliv typ typu vlasů, ať už je to jemné, střední, hrubé nebo kudrnaté. Řekneme vám přesně, jak tento vzor může udělat vaše vlasy vaše korunovační sláva, bez ohledu na to, jaký typ vlasů máte.

REKLAMA

POKUTA
Jemné vlasy mají tendenci být křehké než jiné typy vlasů. To může být rychle poškozeno, stejně jako těžké styl, protože často padá byt. Má tendenci vypadat tenké, stejně jako je často vážen s těžšími produkty, takže je důležité, aby nedošlo k hydratování! Zajímavé je, že lidé s jemnými vlasy mají celkově více vlasů než lidé s jinými texturami. Vezměte cestu no-poo s nízkopodnou pěnou, rychlou oplachování, mýdlový čistící kondicionér navržený tak, aby zlepšil lesk, pružnost, stejně jako antistatickou kontrolu. Naše go-to vzorec obsahuje non-odizolovací komponenty k očištění, stejně jako podmínka pro ideální ovladatelnost … jinými slovy, nebude zhodnotit vlasy dolů.

STŘEDNÍ
Střední vlasy drží styl stejně jako dobře reaguje na chemické procesy. Pro ideální výsledky se rozhodněte pro vzorec No-Poo pro střední vlasy s přírodními komponenty, jako je Acai, aby očistil, stejně jako podmínka přivést zpevněnost, lesk, odraz, stejně jako kontrola anti-fizz.

REKLAMA

HRUBÝ
Hrubé vlasy jsou silnější než jiné typy vlasů. Toleruje teplou dobře, stejně jako odolávat rozbití mnohem lepší než jemné nebo středně dlouhé vlasy spolu s odolným vůči mnoha druhům chemických léčeb, jako je barvivo. Využijte vzorec, který je zabalen zátěží s hydratačními složkami, jako je avokádo – bude očistit stejně jako hluboký stav pro hladké, lesklé i pružné výsledky.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

KUDRNATÝ
Zda jsou pevně stočeny nebo volné; Kudrnaté prameny mohou být obzvláště složité, protože každý soukromý stojan může definovat svůj vlastní kruhový vzor. Problémy zahrnují frizz, nedostatek významu, stejně jako separace, délka smrštění, stejně jako suchost. Využijte lehký šampon no-poo, který zlepší váš přirozený klíčový význam, stejně jako odraz – stejně jako si jistý, že není vyrobeno s parabeny, těžkými silikony nebo drsnými solemi.

Připraven zažít nový pohyb v péči o vlasy? Věřili jsme to. Klikněte přímo zde, abyste zjistili více o této důmyslné transformaci jedné kroky.

Neděle s kartami kočka, make-up a odvolací blog maskot, sv. 416

Trpělivost není nyní, ani nebyla nikdy, jedna z ctností záložek. Teď, když je seniorské mourek, když chce jít ven, prakticky Kitty objímá mé nohy a “přečtěte si lodě” mě celou cestu ke dveřím.

Normálně začíná s ním na chvíli zíral na mě …

REKLAMA

Pak bude stát před posuvnými skleněnými dveřmi do paluby nebo předních dveří (někdy nese jeho kočičí postroj v ústech!) A meow.

A meow.

A meow.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Dokud ho nakonec nevezmím venku.

Nevím, jestli je to jen moje představivost, ale v poslední době to vypadá, že je mnohem více odrazný a promyšlený …

Zajímalo by mě, co by o tom píšil, jestli opravdu opravil jeho memoy. Vsadím se, že hodně napíše o našem starém bytě nebo bytu v údolí Millů. To je, když byl venkovní mourek a strávil dobrodružné noci venku.

Vzpomínám si na to, že spousta věcí od té doby, stejně jako noc velké bouře … nalévá déšť a vítr se porazil. Zprávy uvedlo, že to byl hurikán-ráže.

To bylo, když jsme věděli, že karty od sousedství, ale ještě nebyl naší kočkou. Přichází často a pověsit, a já mu dávám bradě skáče a tuňáka, ale pak by se melow vrátit venku.

V noci této špatné bouře vyšla moc a El Hub a já jsme byli v našem bytě nebo obavám.

Storm se stále zhoršila. Snažili jsme se jít do postele, ale okna se třese od větru, a to bylo příliš děsivé a hlučné. Na jednom místě, El Hub řekl: “Jdu hledat záložky!” A vyskočil nahoru a šel ven v bouři.

“Záložky!” Slyšel jsem, jak ho volá a znovu. “Záložky! Záložky! ” Když šel kolem bytu nebo bytového domu s baterkou v dešti.

A pak uslyšel strach.

Záložky se plazily do pařezu na straně budovy, ale stále byl namočený, studený a mawing. El Hub řekl, že oči se rozsvítily, když ho viděl, a vyrazil z kufru a běžel s ním až do našich předních dveří.

REKLAMA

To je od té doby jen jeden ze spousty příběhů. Vsadím se, že karty tráví spoustu stránek mluví o těch dnech v jeho memoirs …

Váš přátelský obyčejný appeal závislí,

Karen a Tabs.