ESTÉE LAUDER Dvoudrvající světlý pobytový pobyt-in-place make-up je legitimní

Milující tuto nadaci estée lauder
Estée Lauder Dvakrát oblečení ($ 42) je legit, stejně jako já chápu to od mého horkého oběda dneška dnes s Connorem, stejně jako El Hub (Tabs by přišli taky, ale on byl rezervován … Boo!).

Dneska to zamrzlo, takže jsme dostali Ramen …

REKLAMA

Anywho … Nosil jsem spoustu make-upu minulý víkend, stejně jako jsem byl v náladě o něco něco – něco, takže když jsem se díval po motivaci dnes ráno, objevil jsem tento jednoduchý bronzový oční stíny Mac umělec jsem právě objevil na Instagramu.

Je tak roztomilá! Její jméno je Pelin Tutgun, stejně jako ona z Turecka. Vydala video s využitím jednoho z mých preferovaných MAC očních očních očních hodinách, bronzu (pokud to ještě nemáte, je to úžasné), černá vložka stejně jako řasenka.

A to je vše!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Líbí se mi konečný výsledek, stejně jako plán, jak to udělat ještě jednou. Je to trochu glam, nicméně není nadměrně glam, stejně jako nejlepší ze všech, je to jednoduché.

Make-up nemusí být neustále náročný, víš? Znamená to, že je zábavné vstávat tam s cokoliv stejně jako kuchyňské oblasti klesají každou, když za chvíli, nicméně já je něco, co by mělo být uvedeno pro snadnou schránku.

Jsem NC42 v Mac, stejně jako nosit stínu 4.0, ale jak se dostaneme do léta, stejně jako já vyzvednu trochu opálení, budu přepnout na 4,5, což je tad tmavší.

Co opravdu chci mluvit teď je základna, kterou mám na sobě! Je to nový … No, nový pro mě. Je to součást dlouhodobé linie z Estée Lauder zvané dvojité oblečení, stejně jako je to tak freakin ‘dobré.

Nejsem si jistý přesně přesně, jak to klasifikovat … je to trochu rouna, takže se cítí pohodlně stejně jako světlo jako tónovaný hydratační krém nebo krém na bb / cc, ale je to extrémně pigmentované, stejně jako má extrémně leštěný měkký matný povrch.

Zde je dvojité opotřebení světla v přirozeném světle.
Na webových stránkách Estée Lauder to vysvětlují jako základ pro naprosto-to-střední pokrytí, avšak bych to definoval jako rovný médium ideální z brány. Já jen požadavek využít trochu pro dostatečnou ochranu, aby se i z mých kožních tónů, ale udržujte to přirozeně.

Sotva musel využít jakýkoliv typ dneška – jen pár kapek na obou stranách na mé dohodě s – skrýt červené oblasti na tvářích, stejně jako částečně zamaskovat mé pihy.

Stále vidím pár málo z nich … takže to není plné pokrytí, ale věřím, kdybych si přál jít tak daleko, to by mohlo být naprosto dostat tam.

A právě tady je s bleskem.
Nejlepší část je přesně to, jak se světle cítí – jako já nepoužívám žádný typ základního make-upu. stejně jako je velmi jednoduché použití. jen směs s prsty. Stejně tak je k dispozici v nepořádku odstínů, stejně jako je to v dlouhodobé linii, takže to není nikde.

Vážně, tak legit! Udělejte si laskavost a zkuste to, pokud jste ještě ne.

REKLAMA

Oh, jo, ještě jedna věc – pokud se zajímáte o rtu, nemůžu o tom ještě o tom mluvit … ale příští měsíc to vychází ven. Mnoho více Deets Brzy!

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen