Mac Unsung Heroes: Vintage Matte tekutý Lipcolour v spálené příchutě

Proč se usmívám jako coy piano učitel? Nevím.
Co je to bezstranný make-up hrdina? Pro mě je to často podceňovaný make-up Morsel, dlouhodobý sběrný produkt, který Scots pod radarovou obrazovkou mnoha make-upu nadšence však na pravidelných bázi skály mého světa. Dlouho běžící série Unsung Heroes nabízí několik mých oblíbených.

Spálil koření … že jméno mě vždycky praskne. I photo The (doufejme, že se to opravdu nestalo, stejně jako kdyby to udělalo, je mi líto) odmítl člena chuť žen, které se na poslední chvíli střihali, stejně jako proto neuspělo také kolem světové slávy jako štěstí. Stále drží zášť proti dítěti, sportovním, děsivým, Swanke, stejně jako zázvorovým …

Lol.

REKLAMA

Matte Rosy Brown Burnt Flavor Mac Vintage Matte tekuté Lipcolour přidá jen dostatečnou barvu k mému jednání s bez ohromujícího cokoliv jiného se děje, stejně jako skvěle doplňuje kouř, stejně jako okřídlený oko vypadá imo. stejně jako jasný červenat.

Čte jako nahý na mém nc42 kůži #nudelipsforlife #nudelipsforever, stejně jako může vypadat více lžceně hnědé, stejně jako pozoruhodné, pokud jste lehčí hustý.

Mac spálil koření
Macovo tekuté rtěnky jsou málo z mých oblíbených dostupných, protože nedělají slupení rtů nebo prasknou. Věřil jsem, že jsem jediný člověk, který byl o tom z tohoto důvodu, nicméně Ne! Byl jsem SMS s mým dobrým přítelem Jenem, který opravdu není ani hardcore make-up člověk, jako jste vy, stejně jako já jsme před několika týdny, stejně jako ona uvedla, že se jí líbí přelité brandy. Vintage matné tekuté lipcolours jsou jediná tekutá rtěnka vzorec, který neodejde rty, stejně jako já jsem byl, “já taky!” Stejně jako když tekutý rtěnkový vzorec může zapálit Zeh nadšení v někom, kdo je jen okrajově přemýšlet o make-upu, chápete, že je to dobré.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

To byla moje dlouholetá metoda uvedení, že není sušení. ?

Je to všechny velké věci, které by mělo být vynikající kapalná rtěnka – hladká, neprůhledná, swoon-hodná, pigmentovaná, dlouhotrvající, stejně jako snadno aplikovat u aplikátoru.

Použil jsem to dnes stejně jako mentální poznámka poté, co jsem dokončil šálek kávy, stejně tak, že jsem měl značný hrst obchodník Joeho medu pšenice preclík hole, že to stále silně! Stejně jako to bylo stále silné o tři hodiny později. stejně jako to ještě vypadalo perfektně.

O něco méně klavírního učitele-y. Tvoje jsou neutrogenní Kerry Washington, stejně jako ekologicky šetrná vložka je metropolitní rozpad.
Pokud jste někdy objevili vzorec, který se usadil do vodorovných linek rtů, je k dispozici jednoduchá metoda.

Usměj se.

Pak se vaše rty natáhly, poplácejte rtěnku dolů prstem nahoru, dokud nebude znovu vypadat hladký.

Pokud se usazuje věc, zkuste to, zkuste využít méně, protože s největší pravděpodobností pouze požadavek využít trochu tohoto vzorce.

Líbí se mi spálená příchuť všechny jeho osamělý, ale věřím, že je to také super docela pod růžovou nebo broskvovou lesk. Dětské jiskry Dazzleglass je v tuto chvíli můj preferovaný topper.

REKLAMA

Je to drahokam v dlouhodobé linii, stejně jako musíš to zkontrolovat, pokud jste nahý milenec rty.

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen