Mac X Patrickstarrr mě tak módní obchod s Set | Síla zlatých hvězd

Mac X Patrickstarr mě tak elegantní
Takže jsem dělal pětiminutový žurnek teď asi měsíc, stejně jako obrovská věc, která mi pomáhala zůstat s tím – stejně jako to je hlavní, protože jsem začal stejně jako zastavil více pracovních míst než můžu Počet – je něco tak jednoduchého, stejně jako skutečně extrémně elementární, stejně jako “elementární” myslím něco, co mladí lidé ve školce s největší pravděpodobností ještě dělají (protože jsem to udělal o bazillion před lety).

To: Sledování vašeho vývoje každý den se zlatými hvězdami. (Využívám ručně tažené hvězdy Sharpie, protože jsem nemohl objevit zlaté nálepky hvězdy kdekoli v mém městě.)

REKLAMA

Každý den jste celkem úkol, stejně jako pro mě, že vyplňuje stránku v časopise, držíte hvězdu v kalendáři, stejně jako po ‘x’ Počet dní, zacházíte se s odměnou. ???

S mým spolehlivým zlatým Sharpie po mém boku! Používám Quad, rtěnku, lesk, stejně jako Blush Duo z Mac Patricku Starr mě tak módní dohodu se sadou.
Odměna je zcela klíčová, nicméně ya vědět … Nemusíte si koupit lambo nebo cokoliv. Výlet do vaší preferované oblasti oběda, takže si můžete koupit, že Bougie $ 20 salát, který se vám líbí tolik (* kašel * Blue Barn Tostada Salad * kašel *), nové oční linky, nebo – ooh! – Léčba lázeňská léčba (přeji si). Získám si nějaké cvičení kalhoty od Senity, protože jsem v těchto dnech o tom vysoce pasáže.

Zlaté hvězdy!
I když je tento systém low-tech, je to velmi účinné. Nechápu, jestli je to něco skrytého hluboko uvnitř záhybů nejvíce primitivních částí mého mozku, ale líbí se mi, že vidím ty hvězdy Stack Aft Týden po týdnu. Cítí se jako velký zvyk.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Pětiminutový časopis má dostatečné stránky po dobu šesti měsíců, stejně jako mám asi pět minut.

Nemůžu se dočkat, až uvidím, že můj kalendář naplnil toto zlaté hvězdy.

REKLAMA

Mluvení o hvězdách …

Mac X Patrickstarrr mě tak módní řešení s množstvím ($ 49.50, přicházející 19. dubna do webových stránek Mac, stejně jako Vyberte MAC čítače)

Cítím se, že používám make-up, že ženy v mé vysoké instituci pochodující kapely barvou ochranu používaných v pozdních ’80s / brzy-’90s. Stejně jako, gimme nadměrný vlajka, sekvestra oblečení, lesklé tělesné punčochy, stejně jako jsem skvělý jít!

Věřím, že Blush Duo (matný teplý bronz, stejně jako satiny broskev) lichotí mou pleť NC42, ale moje oči dostanou vodu, když nosím purpy v quad. Také, nahý rtěnka, stejně jako lesklý … Věřím, že jsou pěkní, ale taky jsou také rychle Duped.

Mám rád mac x patrickstarrr mě tak fleek nastavit více než tohle …

Mac X Patrickstarrr mě tak elegantní
Mac X Patrickstarrr mě tak elegantní
Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen