Tyto PIXI Sheer Cheate Gels jsou ideální pro cestu-příliš horké mascara / obočí / lesklé dny

sotva-tam tvář barva, která je oh-tak-horká. Z vrcholu: Pixi Sheer Cheae Gel v přírodním, propláchnutém a růžovém ($ 14)
Vy jste … je to tak freakin ‘horké.

Když tady sedím, doslova nedělá nic kromě stávajícího, jsem pokrytý potem, a cítím, že se potíš po údolí mezi mými prsa.

REKLAMA

Pot potu. Je to skutečná věc.

Co to musí dokončit s Pixi Sheer Cheae Gels? Vlastně, hodně! Lol! Protože když je to tak, že je to takhle, nechci nosit spoustu make-upu. Nakreslím linku v řasce (vodotěsný, samozřejmě), kolík na rty nebo lesk, naplnění obočí a pomocí malého dotek korektoru a červenat. To je vše, co zvládnu. (“To je všechno,” řekla, jako by to nebylo ještě moc.)

Líbí se mi tyto gely, protože jsou ideální pro taky-příliš-hot-mascara / obočí / lesk dní, nebo kdykoliv budete muset vypadat prezentovatelné a čerstvé tváře, ale nemůžete se dostat příliš tvrdě.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Vzorník z vrcholu: přírodní, růžový a propláchnutý
Přijdou v těchto málo 0,45-oz. Trubky a to se nezdá, že dostanete hodně za 14 dolarů, ale nemusíte moc používat. Dělám trochu mačkání pro každou tvář a jemně mísí okraje.

Nemáte tu tunu barvy – řeknu vám to nejlepší – a pokud očekáváte Instra-glam intenzitu, budete zklamáni. Účinek je naprostý a přirozený, a velmi podobný efekt, který dostanu z Clinique Pop Oil Lip & Cheek Glow, s výjimkou bez oleje, protože Pixi se začervenců nemají (jsou bez oleje).

Líbí se mi nosit gel červenat na holé kůži, místo toho, aby je na sobě na jiné produkty, aby se věci snadné a minimální. Kdykoliv je vrstva na vrcholu nadace nebo tónovaného hydratačního krytu, gel končí pohybující se věci, takže se ani nechci obtěžovat. Ale mohli byste nosit tyto naprosté gely na vrcholu obličejové make-upu, kdybyste chtěli … Jen si je jistě, že je namísto zametání, aby se zabránilo cokoliv, co můžete nosit pod nimi.

Na sobě naprostou červenou růží

Opakovaně používám tyto naprosté tvářené gely na mých kombinačních tvářích kolem poledne nebo během odpoledního přestávky. Zdá se, že čas opotřebení se zdá maximálně pět hodin, což není špatné.

Nenechte se vystrašit z jasných barev, buď jako hluboké bobule a jasně červená. Ve svých trubkách mohou vypadat trochu děsivě, ale vypadají přirozeně na kůži.

REKLAMA

Sheer gely byli na chvíli v Pixi trvalé linii, takže se cítíte naprosto svobodně zamilovat, když je uvidíte na cíli. Nemyslím si, že jdou kdekoli kdykoliv.

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen