Fri-yay make-up zábava: Hraní s vložkou a umístění řasenky pro velké ol ‘Bambi Doe oči

Víš, že v poslední době přemýšlím o umístění očních linek … protože to je to, co děláte, když jste posedlí Make-up, haha!

Ne, ale vážně jsem přemýšlel o jiných způsobech, jak ho nosit, než moje typická černá pevná lasová linie Line Combo.

REKLAMA

Zde je něco, co jsem experimentoval s: umístit vložku nejlépe podél středu mé dolní řady řas. Vytváří optickou iluzi, která upozorňuje na tuto koncentraci vložky a řas, a “Myslím, že” to dělá mé oči vypadají mnohem výraznější a větší … což je v mé knize vždy úžasná věc!

A YUP, Iluze se zdá pracovat bez ohledu na to, co může nebo nemusí jít podél vaší horní linie Lash. Můžete ji nechat neinforovat, řádat to – cokoliv udeří vaše fantazie.

Za prvé, začít obložením středové části své dolní řady řas a já používám nejširší část mé duhovky jako vodítko, abyste zjistili, kam začít a zastavit obložení. Udělejte to dost dlouho na to, aby většinou zakryl tuto středovou část spodní lasové linie.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Můžete použít tužku nebo můžete načíst tenký kartáč na oční linky (jako úhlový kartáč) s gelovým vložkou, smetanovou vložkou nebo práškovou oční stínou.

Spropitné! Pokud používáte práškový stín na řádek a chcete mnohem více intenzity, vložte si štětcem hlavou očním očním oční hínoři, pak ho mokr Prime Fix + také funguje skvěle) před použitím eyeshadow do vaší řady řas.

Někteří lidé jako první mokré štětec jako první, pak ho spusť přes práškové oční stíny pánev, ale v mých zkušenostech, které mohou udělat stín těžší poté, co vyschne.

Dále, po vložení vložky použijte prst nebo q-tip, aby se rozmazal okraj.

Poté aplikujte nějakou řasenku na spodní řasy, přímo nad vložkou, dávejte pozor, abyste udrželi své vnější a vnitřní řasy řasary zdarma, a to by mělo být zaměřeno na tuto středovou část své lasové linie, a učinit vaše Peepers opravdu pop!

Make-up Mám na těchto fotkách

Oči: Mac Paint hrnec v Blackground (na mých víkách z mé lasové linie do záhybu), NARS Charlotte Gainsbourg Rue Allent Velvet Oční stínové duo (zelený stín na mých víkách), NARS Charlotte Gainsbourg Kohliner v Cours du Soir (Lower Lash Line), NARS Kohliner v minorque (utrpení), NARS Blondie eyeshadow (vnější část záhybu a dolní řady Lash), městské rozkladné kanónové řasenky (řasy), Mac Brun eyeshadow a přínos připraven nastavit obočí (obočí)

Tváře: NARS Charlotte Gainsbourg několik odstínů v Jo a Jeanette (smíšené dohromady a aplikované na jablka mých tváří)

Tvář: Make up pro stále vyhlazující základní nátěr (na mých tvářích, nosech, čelo a kolem úst), NARS hydratační záře odstín v médiu smíšené s několika kapkami make-upu pro stále bez povšimnutelného obalu korektorů v Y41 (po celém obličeji) , make up pro někdy HD nepozorovatelné obalové korektory v Y31 a Y41 (pod mýma očima), NARS světlo odrážející lisované nastavení prášku (nastavit mé neopodstatněné korektory), MAC mineralizaci Skinfinish přirozené v střední zlato (na čelo, po stranách mého nos a kolem úst a brady)

Rty: NARS Charlotte Gainsbourg Lock odstín v efelidu

A je to! Jen nějaké zábavné jídlo pro myšlení a věci, které jsem našel, když jsem hrál kolem.

Mezi! Že rýmy.

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

REKLAMA

Karen

P.S. Rychlý! Jaká je vaše oblíbená pizza? místo v celém širokém světě? Moje je pizza Antica v mlýnském údolí, Kalifornie.

P.p.S. Ano, dnes večer máme pizzu na večeři, ale nebylo to z pizzy Antica. HRMPF!