Pokud jste museli aplikovat plný obchod s make-upem, který využíváte jen prsty, přesně jak byste ohodnotili své schopnosti make-upu na stupnici 1-10?

Mluvím nadace, obočí, oční linky, stín, červenat, Bronzer – práce – stejně jako s 1 bytost “ruh-roh!” Stejně jako 10 je v plné dráze připravené reality.

A žádné kartáče nebo beautybenders nebo Q-tipy nebo obočí nebo řas hřebeny nebo hůlky řasenky. Absolutně žádné akuterně. Jen vaše číslice!

REKLAMA

Stejně jako, nemůžete ani využít tužku. Musíte se dotknout návrhu tužky s prstem, stejně jako pak využít na tváři.

Jo, nechte problém tohoto úkolu marinovat za sekundu …

Celkově se domnívám, že bych mohl udělat OK-ISH Kdybych měl jen využít mé tlapky, nicméně myslím, že bych byl schopen vytáhnout grafickou kočičí oční linky, stejně jako šest stínů složitě smíšené na víčkách?

Um … ne.

Ale věřím, že kdybych měl jen zůstat se smetanovými produkty, jako pár smetanových stínů, krém červenat, stejně jako bronzer, mohu s největší pravděpodobností zasáhnout 6 na stupnici 1-10. Obočí by s největší pravděpodobností jistě bylo horkým nepořádkem, samozřejmě.

Jak se myslíte?

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

P.S. Raději Caturdaaaaaay!

Dobré ráno, mládenec kočičí nadšenec. Mám kočky na mozku ještě mnohem víc než typický dnes …

REKLAMA

Jedním z důvodů je toto video můj kamarád Jane přes Daly Charm, ukázal mi komedijský kate McKinnon mluvit o její kočičí Nino.

Jediné, co musím stát, je Kate úplně dostane mě.

Co jste stejně jako tento víkend? Jsem jen o mé metodě na East Bay jít na mé lidi na odpoledne. Connor Claire bude poprvé uspokojovat svou prababička. Všichni jsme o tom velmi nadšeni.