Rtěnka Queen Cupid Bow Jumbo Lip Tužky: Tyto docela také stejně jako přesné tužky narazili na cíl

Stačí se podívat na tyto nádherné rtěnky královny Amor luk rtěnky …
Líbí se mi, že tyto $ 22 Lipstick Queen Cupid je luková rtěnka / jumbo rty tužky hybridy jsou tak hladké, pigmentované, stejně jako jednoduché aplikovat, stejně jako můžete získat skvělý obrys kolem rtů s nimi. Rtěnka Královna je pro mě novou značkou, ale miluju luxe vibrace.

Zkoumal jsem svůj podíl na hybridech tužek z rtěnky / rty (pamatujte si ty z glo minerálů?), Takže rád věřím o sebe jako trochu profesionála na toto téma.

REKLAMA

Podrobnosti:
0.07oz.

“Inspirován umělejší přesností zcela použitého Cupidova lukem, tato jumbo tužka je zabalena pigmentem, stejně jako práce stejně jako rtěnka, stejně jako lipová vložka spolu v jednom. Balené s hydratačními komponenty Chcete-li udržet vaše pout v nejlepším stavu, tyto tužky poskytují rty sametové drama, které lze nakreslit jeden jen mrtvice. Rty jsou okamžitě nasycené bohatými, luxusními pigmenty, stejně jako pozoruhodnou, ale bezstarostně bohatý saténovou matnou. Naughty, skvělý, stejně jako hravý, s povoleným přesností … stejně jako Amor sám! ”

– Lipstickqueen.com.

Plyšové, silné pigmenty s intenzivní pobytovou silou, stejně jako saténovou matnou

Obsahuje cenné minerální turmalin, který získal z metamorfní skály v Brazílii, chápe pro jeho energizaci, stejně jako kvality zesílení

Luxusní formulační polštáře rty v pohodlí

Umělecká přesnost s jednou nekomplikovanou aplikací – klouže s intenzivní barevnou pay-off

V ceně v ceně nářezu

Zahrnují taky ořezávátko!

Co si myslíte o dva neuvěřitelně živé odstíny používám v tomto publikování (zde jsou další šest v souladu? Metamorfózy je jasně oranžová, stejně jako Apollo je bohaté bobule.

Vzorník (l až r) rtěnky královny Amorova luk v metamorfech, stejně jako Apollo
Líbí se mi tyto dva jasné odstíny, takže budu zkontrolovat další šest příště, že jsem v barneech. Ty jsou rovněž nabízeny v Ulty za 22 dolarů.

Na sobě rtěnku královnu Amor je luk rtěnky v metamorfoses
Na sobě rtěnku královna Amor je luk rtěnky v Apollo
Ty se cítí neuvěřitelně hladké, stejně jako pohodlné na mých rtech, ale nejsou přesně “dlouhé nošení”, protože budou přenášet, když jím nebo pít. Vzhledem k tomu, že jsou považovány za pigmentované, protože jsou, barva stále trvá několik hodin.

REKLAMA

Také jsem opravdu rád, že tyto rtěnky nejsou tak měkké, protože často jsou tyto rtěnky / rty tužky hybridy tak měkké, že se nese neuvěřitelně rychle rychle, ale to není situace tady, takže se domnívám, že to bude trvat o něco déle než Podobné produkty. Zatímco jsou drahé, vysoce kvalitní je úžasná, stejně jako barvy jsou sooo skvělé pro teplé počasí!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Stejně tak s použitím Becca Cosmetics Aqua Světelné zdokonalovací základy v teplém medu, kombinace teplého spektra očních hadice Zoeva (vzorník v tomto postu), Zoeva Luxe Color Bolest v hořícím, stejně řečeno mnohem lépe než Sex Mascara, stejně jako Colourpop Brow Tužka v černé n ‘hnědé v těchto fotkách.

Co si myslíte o těchto kartách? Pokud jste vyzkoušeli další produkty z rtěnky královny, rád bych slyšel vaše myšlenky!