Co je to nejvíce podceňovaná paleta oční stíny?

Byl jsem na Sephora minulý víkend, abych řekl say díky vám dárek pro dobrého přítele (dostal jsem jí láhev nových Nars Velvet Matte Skin Tint, stejně jako vy porozumíte něco je bomba tečka com, když se cítíte Touha okamžitě jít ven, stejně jako dostat to pro jednoho z vašich přítelkyně), stejně jako program, který musel dělat nějaké procházení pro sebe, takže jsem narazil na metropolitní rozkladu obrazovky ‘Příčina jsem žádoucí trubice kanoniblu řasenky .

Zjistil jsem, že metropolitní rozpad Nahý2 základy kombinace na obrazovce vypadal převážně nedotčené, zvláště ve srovnání s ostatními nahými paletami, stejně jako já, proč?!

REKLAMA

IMO, Nahý2 Základy je jedním z nejvíce podceňovaných metropolitních produktů rozpadu v celé lince – sakra, jeden z nejvíce podceňovaných palet obecně. Mám pocit, že rutinní nahé palety dostanou mnoho pozornosti, nicméně tohle? Já Dunno … Opravdu nevěřím, že to bude takhle tak bohatě zaslouží.

Je zabaleno s matnými neutrálními odstíny, které pro mě jsou celkové pracovníci, protože je můžu nosit prakticky každý den s prakticky cokoliv. Jsou rovněž skvělé tónovaný, nicméně to neznamená, že nemůžete být teplý tónovaný gal / chlap, stejně jako stále je nosit. Moje pokožka je teplá, stejně jako se mi líbí používat tuto kombinaci, protože mohu skutečně přidat hloubku, stejně jako tvar méma očima (zejména kolem prostoru pro záhyb, protože moje záhyb není přirozeně to hluboko) s chladnými tónovanými hnědými Stejně jako Taupes … něco o chladičových tónech pečlivě napodobuje vzhled skutečných stínů, stejně jako stínování na mém teplém tónu pleti.

Nosit metropolitní rozpad Nahý2 Fundamentals kombinace (29 dolarů) na mých očích ..
Nechápejte mě špatně – stále mám rád své teplé hnědé, ale když chci nosit něco, co chápu, bude vypadat skvěle v pravém životě, stejně jako fotky, to je jeden z palet, které jsem důsledně chytil. To vždy dodává zboží, stejně jako vy porovnáním o Shadows Ud – snadno se míchají, naposledy po celou dobu dlouhou, stejně jako jsou baleny s pigmentem! (Samozřejmě, že jsou s nimi účinky obtížné, jsou však některé metody, které s ním nabídnout.)

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Pokud jste to ještě nezkusili, stejně jako hledáte snadno použitelnou matnou kombinaci s odstíny, které vypadají přirozeně, zkontrolujte ji. Je to 29 dolarů za šest stínů, stejně jako cestovní případ, stejně jako můžete zjistit v dlouhodobé linii.

OK, cutie patiotie! Ve vašem odhadu, co je nejvíce podceňovaná kombinace oční stíny? Dotazující mysli chtějí vědět!

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

P.S. Takže nějaký zajímavý baby-související pokrok na tomto konci … Věřím, že jsem diskutoval minulý týden, že BG i já jsme v okamžiku (37 týdnů), když musíme vidět doc každý týden, stejně jako včera na naší návštěvě, Zjistil jsem, že ona spadla poměrně nízká, stejně jako jsem oficiálně rozšířena na asi 1 centimetr, což znamená, že je připravena na poplatek ven z bran!

Teď, přesně, když se to stane, nevíme, ale je to blízko. Mohlo by to být dnes, zítra nebo tři týdny. Ale Jo, Doc uvedl, že kdyby se ukázala nejlepší, přemýšlela o plném termínu.

REKLAMA

V některých bodech dnes chci vzít ještě jeden obrázek mého holého tum pro BG, aby měl, stejně jako já chci nahrávat rychlé video Ahoj, jen pro ni mít jako mementy …

Chci, abych měl takové věci, než jsem se narodil, ale mám jen hrstka dětských obrázků. (Hej, to bylo Filipíny v 70. letech.)

V jiných zprávách je kojenecká taška “prakticky zcela zabalena. ALL I POŽADAVKY NA POŽADAVKY JE JSOU JAKÉKOLIV JAKÉKOLIVY? Dokud to udělá dnes.