Den v kráse, sv. 2: úsměvy, guerlain jarní záře červenat, banila co hydratační krajka maska, stejně jako hrachová polévka

, stejně jako zde je karen s vašimi výpisem veřejné služby dne: “Úsměv, stejně jako váš guerlain jarní záře červenat se s vámi úsměvy. ”

Tento tantalizující dvoubarevný head-turner je součástí kolekce Guerlain Jaro Glow 2016, stejně jako přesně, jak se nemusíte usmívat při pohledu na to?

REKLAMA

Tak freakin ‘roztomilý.

Na jedné straně je načervenalá růžová, stejně jako lehčí dítě růžová. Plus, chladný 8-bitový písmo, která je trochu v pohodě, myslím.

A Ahoj! – Vzhledem k tomu, že je to Guerlain, je to nákladné (dobře, Duh, Karen!). Věřím, že je to 62 dolarů.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Jo … 62 Obrovské pro guerlain červenat, ale musím uvést, že když se týká všeobecných individuálních zkušeností, pro make-up make-Schmancy, Guerlain má to SH * t na zámku. Cokoliv z obalu (Amaze!) Do vzorců jsou prakticky vždy nahoru Notch, stejně jako se mi líbí luxe dotýká jako úsměv otisk na pánvi a i když to závisí na vašem osobním pohledu, vonné prášky.

“Ah …” povzdechla si, jak prakticky přilepila nos na pánvi.

Jejich věci voní tak odvážné skvělé pro mě! Tenhle, stejně jako velké množství guerlain prášků, voní jako frézie, stejně jako kdybyste mohli, zkuste to být tím, že weirddo, který se hodí, stejně jako guerlain čítač, drží nos do všech kompaktů, stejně jako hluboký nádech.

A já nejsem jen říkat, protože jsem ještě neměl zdřímnutí. Opravdu věřím, že to dlužíte k sobě na pachatele Guerlaina. Opravdu to naznačuji!

Když už mluvíme o NAP, stejně jako vyčerpané lidi, Gosh, jsem si jistý, že jsem vyčerpaný (tam jdu znovu!) Jak říkat, že: “Jsem unavený!” Vážně, přesně jak četné časy budu v této větě stát “unavený”?

Nicméně jsem se probudil na čarodějnici včera v noci – nejlepší za 3 A.m. – který mě vždy šílen. Pokud se místo toho dostanu na 4 nebo 2, jsem v pořádku, protože já předpokládám, že chápu, že budu schopen podzim zpátky spát nakonec, aniž by se stal neochotnou hvězdou v děsivém filmu. (“Pomalu, jako by opatrně tlačil zezadu, dveře otevřely crack …”)

Ale jo, je tu něco o probuzení v přesně 3 A.m., které děsí živé kecy outta mě …

Každopádně jsem měl opravdu těžké čas, abych se vrátil do spánku. Nakonec jsem však trvalo chvíli … Prostě jsem tam poslouchal červenou královnu na mém telefonu nahoru, dokud jsem nepodařilo.

Takže pokud budu říct něco trochu kukačka-blázen v tomto příspěvku, to je důvod, proč (hodina čarodějnice).

Ach! – Jedna z věcí, které chci udělat dnes odpoledne, vyzkoušejte to $ 5 Zálicí krajkové hydrogelové masky.

Věřím, že jsem na špičce rostoucí korejské korejské péče o pleť, částečně od téže knihy jsem projednal včera, stejně jako tato maska ​​je to korejská značka zvaná Banila Co.

Očekává se, že krajkový styl se očekává, že bude jemnější než Jason Voorheesová maska ​​… Zkusme to tak dobře vidět!

Věřím, že se očekává, že bude vypadat roztomilý?
Jo, já dunno …

Přesně se mi líbí, jak se cítí. Trochu jako mokrý, chilly gumový červ … jen lepší, lol!

Využívám zvlhčující, protože moje kůže byla v poslední době extrémně suchá, stejně jako je to zlepšeno s “bílým květinovým komplexem”, stejně jako “revitalizační účinné složky”, což se pro mě zdá být velmi skvělé.

Nemohu zkontrolovat komponenty na zadní straně svazku (protože můj korejský je trochu rezavý), ale objevil jsem je na webových stránkách …

Ingredience
Voda, glycerin, niacinamid, ceratonia Siliqua guma, chondrus křupavý prášek, laktobacillus ferment, scutellaria baicalensis kořenový extrakt, kamellia sinensis listový extrakt, artemisia princeps list extrakt, houttuynarský extrakt, extrakt houttuynay cordata, citrusový junos ovocný extrakt, ricinus communis (ricinový) semenný olej, 1 ;

V jiných, zcela nesouvisejících zprávách, měl jsem hrachová polévka z obchodníka Joeho na oběd dnes, stejně jako to bylo opravdu dobré! Nejdřív jsem nechtěl vzít fotku z toho, protože víte, je to hrachová polévka, stejně jako hrachová polévka typicky vypadá skutečně hrubé fotky, ale myslel jsem, co hey …

To bylo v sekci vytvořením se všemi pre-dělanými saláty, stejně jako zábaly. I jako je tato specifická hrachová polévka, protože má pouze 13 gramů sacharidů na sloučení (yay!), Stejně jako v chutí svěží. Měl jsem konzervy hráškové polévky, než ochutnat trochu kovové, nicméně tuto chutnou domácí.

Náhodné obavy pro vás: Jaký je váš preferovaný typ polévky? Máte preferovanou polévku? Chápu, že někteří lidé nemají rádi polévky (El Hub je jeden z nich), pokud ano, jaký je váš oblíbený? Moje je rajče, stejně jako ráda mám s grilovaným sýrem.

REKLAMA

OK! mluvit s yo.u brzy. Sbohem.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen