Jak učinit no-poo pohybu pro váš typ vlasů #sponzorovat

advertories, například toto, které vám dají mé sponzory. Jsou pečlivě vybrány na základě toho, co věřím, že se vám může líbit; Toto publikování však bylo zcela napsáno sponzorem.

Nejpravděpodobněji jste slyšeli o “spolu-mytí” nebo “no-poo pohyb”, kde ženy všude ovládají, aby se zabránilo šamponu, stejně jako jen používat kondicionér místo. Zatímco tato technika má své výhody, nakonec to bude mít za následek mastné, bez života zámky. Co jsme však řekli, že to nemuselo takhle? Správný vzorec no-šamponu může poskytnout celkovou transformaci v jednom kroku. Je to jednoduché: kondicionační činidla vyživují stejně jako ochranu vlasů, stejně jako pak vzorec morfy do čistícího čističe bez mýdla, praní nečistot pryč bez stripování vlasů. Výsledek? Hladší, měkčí, stejně jako jednoznačnější zámky.

Jak budete s největší pravděpodobností vědět, struktura vlasů, stejně jako pórovitost může hrát obrovskou část při objevování produktů, které pracují pro vás. Udržet, že řečeno, porozumění trochu více o vašich zámkům vám pomůže vybrat režim, který bude zlepšit přírodní krásy vlasů. Lucky Pro vás je fantastická řada produktů Matrix Biabilages, která funguje zázraky pro jakýkoliv typ typu vlasů, ať už je to jemné, střední, hrubé nebo kudrnaté. Řekneme vám přesně, jak tento vzor může udělat vaše vlasy vaše korunovační sláva, bez ohledu na to, jaký typ vlasů máte.

REKLAMA

POKUTA
Jemné vlasy mají tendenci být křehké než jiné typy vlasů. To může být rychle poškozeno, stejně jako těžké styl, protože často padá byt. Má tendenci vypadat tenké, stejně jako je často vážen s těžšími produkty, takže je důležité, aby nedošlo k hydratování! Zajímavé je, že lidé s jemnými vlasy mají celkově více vlasů než lidé s jinými texturami. Vezměte cestu no-poo s nízkopodnou pěnou, rychlou oplachování, mýdlový čistící kondicionér navržený tak, aby zlepšil lesk, pružnost, stejně jako antistatickou kontrolu. Naše go-to vzorec obsahuje non-odizolovací komponenty k očištění, stejně jako podmínka pro ideální ovladatelnost … jinými slovy, nebude zhodnotit vlasy dolů.

STŘEDNÍ
Střední vlasy drží styl stejně jako dobře reaguje na chemické procesy. Pro ideální výsledky se rozhodněte pro vzorec No-Poo pro střední vlasy s přírodními komponenty, jako je Acai, aby očistil, stejně jako podmínka přivést zpevněnost, lesk, odraz, stejně jako kontrola anti-fizz.

REKLAMA

HRUBÝ
Hrubé vlasy jsou silnější než jiné typy vlasů. Toleruje teplou dobře, stejně jako odolávat rozbití mnohem lepší než jemné nebo středně dlouhé vlasy spolu s odolným vůči mnoha druhům chemických léčeb, jako je barvivo. Využijte vzorec, který je zabalen zátěží s hydratačními složkami, jako je avokádo – bude očistit stejně jako hluboký stav pro hladké, lesklé i pružné výsledky.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

KUDRNATÝ
Zda jsou pevně stočeny nebo volné; Kudrnaté prameny mohou být obzvláště složité, protože každý soukromý stojan může definovat svůj vlastní kruhový vzor. Problémy zahrnují frizz, nedostatek významu, stejně jako separace, délka smrštění, stejně jako suchost. Využijte lehký šampon no-poo, který zlepší váš přirozený klíčový význam, stejně jako odraz – stejně jako si jistý, že není vyrobeno s parabeny, těžkými silikony nebo drsnými solemi.

Připraven zažít nový pohyb v péči o vlasy? Věřili jsme to. Klikněte přímo zde, abyste zjistili více o této důmyslné transformaci jedné kroky.