Chanel Les Beiges Summer 2015 Sbírka: Tento druh béžové dělá všechno lepší

na sobě kousky z nového Chanel Les Béželé letní 2015
Je tu beige … barva, která je typicky spojena s fakultními nemocničními stěnami, rozumnými boty a kočkou barem.

Tvá, když najdete, když najdete čerstvý glór kočičí na běžeckém pásu, kromě toho, který stojí vaše kočka, vypadají všechny samolibé a sebevědomé …
A pak je tu chanel béžová. Také známý jako Yaaaaaas.

REKLAMA

Nemám ponětí, jak Chanel obrátil barvu jako historicky nudný jako béžový do něčeho tak smazatelného, ​​ale oni to udělal s novými kolekce Les Béželé letní 2015.

Hezké kousky z nového Chanel les Béželie Summer 2015 Collection …

Chanel Les Beiges Summer 2015 Collection zahrnuje …

Chanel les Béžela Zdravá záře Vícebarevný široký Spektrum SPF 15 Opalovací krém v Mariere No. 1 a Marinimere No. 02 ($ 65 každý)

Les Bediges Blush Zdravé záře Sheer Color Sticks v č. 20, č. 21 a č. 22 (45 USD)

Le Vernis nehtů barvy v béžové růže, béžové PUR, drahé béžové a krásné béžové ($ 27 každý)

Levres scintilantes sloupá v 204 růže šancí a 206 béžové hvězdy (každý 30 dolarů)

Les Bediges Zdravá záře hydratační balzám na rty ($ 36)

Zatahovací kartáč Kabuki ($ 70)

Les Bediges Zdravá záře Sheer Color Color SPF 15 v č. 10, č. 20, č. 30, č. 40, č. 50, č. 60 a č. 70 (každý $ 58)

Les Beiges All-in-One Zdravá Glow Fluid široký spektrum SPF 15 opalovací krém v č. 10, č. 20., č. 30, č. 40, č. 50 a č. 60 (45 dolarů)

Pro hardcore chanel-ophiles mezi námi se dostanu k pruhovanému prášku ve výše obrázku a co tam dělá za minutu, ale první! – Co je Les Bediges?

Je to dvě věci. Jeden je to řada naprostého obličeje prášků v CHANEL trvalé sbírce, a dva, je to také sbírka slunce chráněné a zdravé zářící výkřiví výročního letního léta, který byl propuštěn Chanel na léto v posledních letech.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Myslíte si, že leštěné, ale ne příliš zdokonalené, a fotografie naprostá tónovaná zvlhčená, krém červenat a naprosté čelní prášky. Vše velmi letní.

LET LES BEIGES LUME 2015 vydání následovat stejnou myšlenku, a to zahrnuje vícebarevné prášky obličeje / tváří, hůl červenat (to jsou nové!), Laky na nehty, pár lesků, balzám, zatahovací kabuki štětce, obličejové prášky a tónované zvlhčovače. Jediné věci uvedené na webových stránkách Chanel jako “Limited Edition” jsou tónovaná zvlhčená, takže tady je doufat, že většina z těchto položek se blíží chvíli.

Chanel les béžové zdravé záře Vícebarevná č. 02 Široký spektrum SPF 15 Opalovací krém ($ 65) \ t

Nyní, o tom, že pruhovaný obličejový prášek ve výše uvedeném obrázku … OK, neuvědomil jsem si, dokud jsem nepřijal tyto fotky, že tato verze je z loňského kolekce Les Beiges Léto 2014.

Yup.

Jejda! Moje chyba. Letošní verze má více pruhy (viz zde), stejně jako dvě barvy na pánvi namísto tří, ale v případě, že provedení verze 2015 je jako loni, který věřím, že je to, že by to mělo být za kontrolu.

Pan Les Beiges Zdravá záře Vícebarevný prášek v č. 02 v těchto fotkách, které mám na sobě jako naprostý Bronzer, vytváří měkký, přirozeně vypadající lesk / záře. V těchto fotkách mám na sobě lehce poprášil kolem obvodu mé tváře, přes most nosu a k zadní části tváří.

Co se týče ostatních kusů Béžových kusů, které jsem měl nosit …

Chanel les béžové all-in-one zdravé glow tekuté široké spektrum spektrum SPF 15 opalovací krém

Chanel les bémiží opalovací krém
Les Beiges All-in-One Zdravá Glow Fluid široký spektrum SPF 15 Opalovací krém, tónovaný hydratační krém s SPF, je lehký, naprostý (drahý) a pór-rozmazání, se silným gardenem a zelenou vůní jablko. Kůže vypadá přirozeně při nošení, ale stále mírně zdokonalená. Když to používám, můj pleťový tón se objeví ani, ale stále můžu vidět své pihy.

Nosím odstín č. 40, což je hluboké opálení s mírně broskvovými podtóny a pro odkaz, jsem mac NC42. Moje kůže se opoří se žlutými podtóny a č. 40 je tad tmavší a peachier než obvykle rád nosit. Ale protože je to docela naprostá, myslím, že je to stále proveditelné.

Morálem tohoto příběhu je toto: Pokud nemůžete najít přesnou shodu pro váš tón pleti s tímto produktem, nefungujte. Pokud se můžete přiblížit, můžete ji stále pracovat.

Opravdu kopat tento tónovaný hydratační krém. Je to pohodlné a krásné a miluji non-fussy polo-matný povrch.

Jsem tak trochu znepokojený, že je to uvedeno na webových stránkách Chanel jako Limited Edition. Proč je dobré věci vždy? ACK! To saje !!!

Chanel Les Beiges blush healthy glow sheer Colour Stick in No. 21

Chanel Les Beiges blush Stick No. 21 ($45)
Les Beiges blush healthy glow sheer Colour Stick in No. 21 feels exactly like Chanel’s cream Blush, except that it comes in stick packaging. What starts as a silky cream when it’s first applied dries down to a powder with a satiny finish. apply its prsty nebo kartáčem, protože obě fungují dobře.

Č. 21, odstín, který mám na sobě v těchto fotkách, je teplý narůžový korálový, a jsem s ním milovat. Je viditelný, ale ne HELLA zřejmé, mělo by to být úžasné na léto.

Také úžasné, že mi pomohlo na mé snaze stát se “Cool teta Karen,” kdo se liší od “Crazy teta Karen, která nosí příliš mnoho rouge.”

Chanel les vernis barva nehty v 663 krásné béžové

Na sobě dvě kabáty Le vernis v 663 krásné béžové
Upřímně, nemůžu říci, že béžový lak na nehty mě nutí upustit kalhoty, ale kdyby tam byl béžový lak na nehty schopný dělat to, že by to bylo jeden z Chanelu. Očividně.

Tento stín, 663 krásné béžové, je přesně to. Krásný béžový. Ladylike a teplý, je to pigmentováno na dézy. Můžete snadno udělat jednu srst této broskvové béžové a jít na váš veselý způsob.

REKLAMA

Pokud jste v klasické, příležitostné make-up, který nevypadá těžké, myslím, že najdete něco k lásce v Chanel Les Beiges, k dispozici nyní online a v čítačích Chanel.

Nosit nový Chanel Les Bémiges Summer 2015 kolekce na tváři a tváře

Dodatečné deety na tomto vzhledu …

Tvář – Chanel les Béžela Zdravá záře Sheer Color No. 40, NARS zářivý krémový korektor v sušeni
Oblíbené – Mac Brun Eye Shade, Anastasia obočí Wiz Clear gel
Oči – Chanel Les 4 Ombres oční stíny v Tisse Mademoiselle, Chanel Stylo Yeux vodotěsný v Santal
Rty – Chanel Rouge Allure v 158 virevoltante, Chanel Aqualaumiere v 91 tutu
Lashes – Estee Lauder Little Black Primer, Chanel Le Volume de Chanel Mascara
Náhrdelník – Ann Taylor
Košile – halogen (starší položka)
Náušnice – Tiffany Paloma Picasso Olivové listy náušnice

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen