Mini Mascaras, Mini recenze

Tento příspěvek začíná “Lash Week” na mém blogu! Budu vysílat produkty a nástroje, které stravují jen o oční řasy, jeden z mých nejvíce posedlí přes obličejové rysy. Stejně jako většina z vás mám skrýš mini mascaras přes GWP a sady krásy. V letošním roce jsem se snažil projít mnou, abych zjistil, zda existují nějaké skryté drahokamy mezi hodně.

Zkoušel jsem následující 4 Mini Mascaras na jeden týden každý týden:
Buxom vyřezával Lash – $ 24 (Sephora)
Clinique High Impact – $ 19 (Sephora, obchodní domy, butiky krásy)
Přínos jsou skutečné! – $ 29 (Sephora, butiques)
Shiseido Perfect Defining objem – $ 30 (Sephora, obchodní domy, butiky krásy, vyberte Rexalls)

Hodnota vzorků je ve skutečnosti docela dobře, když se podíváte na plnou velikost ceny a kolik ml dostanete do vzorků:

Buxom vyřezával Lash.
První, tato řasenka byla skutečným zklamáním. Pro to, jak “inovativní” štětec ve tvaru písmene S je nic, co by mělo poskytnout jakoukoliv délku nebo objem, a to se roztrhalo pod očima opravdu špatně (oči panda jsou jen roztomilé … PANDAS). Musel jsem použít své Clarins Double Fix ‘Topcoat po prvním dni, aby se přes týden. Celý týden jsem měl patetické řasy.

Clinique vysoký náraz
I když je to prodáváno pro objem, vlastně jsem zjistil, že je lepší pro prodloužení. Je to pěkná řasenka, ale tam, kde to selže, je to, že nemůže držet curl (všiml jsem si to, že to platí pro většinu společností Mascaras na mě) a měl tendenci rozlévat pod očima.

Přínos jsou skutečné!
Opravdu jsem se těšil na to, že to zkusím, protože to má takové pozitivní recenze online. Je to docela ovlivněná při počáteční aplikaci, která poskytuje neuvěřitelnou délku a dobrý objem. Nicméně, to mělo tendenci vypadat shluky a dát vzhled Spiderery řvičky, a to na mě také trochu rozmazalo. A jen kdo má výhodu, že jsou, nabíjení 29 dolarů za tuto řasenku?

Shiseido dokonalý definující objem
Tato řasenka má rozlišení za to, že je to zábava řasenka, kterou jsem kdy použil! To voní jako spálené průmyslové striptérky. Vím, že vždycky harfa na vápencích produktů, ale mám citlivý nos a urážející pachy opravdu odloží produkty, a to není výjimka. Tato řasenka zkontroluje všechny krabice pro mě, pokud jde o dodávání na curl, ne rozmazání, délky a objemu (malé bitové spidery řasy, pokud jsem si důkladně otřete hůlku). A nosí jako železo. Ale prostě jsem se nemohl dostat do pachu. Z tohoto důvodu bych tento řasenku nekoupil v plné velikosti.

L Do R: Buxom, Clinique, Benefit, Shiseido
Zde jsou mé celkové hodnocení každé dimenze, kterou hledám v dobré řasenky – také jsem zahrnula 3 z mých nejoblíbenějších řasenců pro kontroly / srovnání:

Takže žádný z těchto minis mě nevybral do nákupu mascara plné velikosti. Vyzkoušeli jste některý z nich? Jaké mini mascaras čekáte ve své skrýš?

Sdílet toto:
Podíl

Klikněte pro e-mailem to příteli (otevře se v novém okně)
Klikněte pro sdílení na Pinterestu (Otevře se v novém okně)

Klikněte pro sdílení na Twitteru (otevře se v novém okně)
Klikněte pro sdílení na Tumblr (Otevře se v novém okně)

Klikněte pro sdílení na RedDIT (Otevře se v novém okně)

Takhle:
Stejně jako načítání …

Příbuzný

Optimální body vykoupení zpomalení chvíli, protože jsem naposledy vykoupil své optimální body. Je to legrační myslet, že jen před pár lety, dostal jsem super nadšený, protože jsem poprvé udeřil vrcholní úroveň. Od té doby jsem narazil na tuto úroveň několikrát. Je to optimální …
12. prosince 2017 ‘Beauty ”

Mascara Base: Shiseido vs Dr. Mascara FixerContineing S Týdenem Lash, dnes se dívám na bázi řasenku. Co je to řasenská základna? Je to jako základní primer pro vaše řasy. Nevěřil jsem humbu, dokud jsem nedostal GWP vzorek Shiseido, a pak jsem se stal konvertem. Pozdní loňský rok jsem si objednal korejskou řasenskou základnu …
19. května 2015In “krása”

Trash Scash: leden 2016Lots vlasů a pleť se vyprazdňuje k zahájení roku: Měl bych zmínit, že musím umýt vlasy každý den, nebo jinak dostane opravdu kulhavý. Začal jsem přeskočit jeden den v týdnu – typicky v neděli, když nezáleží na tom, jestli jsem jen kravatu …
31. ledna 2016 ‘Beauty “