Dolce & Gabbana The iluminátor v EVA z kolekce Dovolená 2014

pomocí Dolce & Gabbana je iluminátor v Evě na mých horních lícníchbonech, stejně jako Mac saténová rtěnka v toxickém příběhu z Mac červené, červené, červené kolekce na mém rty
Abych věřil, že když najednou, mnoho, četné měsíce, nádherně zářivá kůže byla jen něco, co nastalo v některých případech na jedné z maminových přírodních rozmarů.

“Ooh! Moje tváře jsou trochu olejnější než typické dnes? Jdi! To znamená, že moje kůže svítí jako Sheila, jeskyně, která žije cestu. ”

REKLAMA

No, OK, to nejpravděpodobněji ne přesně, jak to šlo zpátky v pravěkých dnech … ale hodit ženu kosti přímo zde! Včera v noci jsem měl hroznou nespavost (zůstal stejně pozdní pozorovací televize), takže je to nejlepší, co můžu za daných okolností udělat.

Měl jsem ten názor …

Teď, když jsme současní ženy žijící v současných časech, jsme získali přístup k mnohem většímu rozmanitosti iluminátorů, než kdy předtím, z mrazivých zvýrazňovačů, které zanechávají vaše lícní kosti hledají jako Rihanna ve videu (svítí jasně jako diamant!) , aby se třpytí tak měkké, že si sotva uvidíte jejich svítící záři na kůži, stejně jako cokoliv mezi nimi.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Dolce & Gabbana je nová šestinový svátek 2014 sbírka má extrémně fascinující osvětlovač jménem EVA ($ 51, nazvaný Illuminátora v EVA; ve sbírce se nazývá poušť s názvem poušť), smetanový béžový obchod s práškem smíchaným s malými skvrnami zlaté třpytky . Má měkký, lesklý povrch, který mi připomíná přesýpací hodiny okolní prášky, jen jiskřivé flecks se zdají být jemnější …

Produkují poněkud odlišný dopad, který je plochý nádherný.

K dispozici nyní v omezené verzi vydání Dovolená s poměrně stylem na pánvi (ale také nabídnuta v dlouhodobé linii) na internetu, stejně jako v čítačích Dolce & Gabbana.

Tři ze šesti kusů v Dolce & Gabbana Holiday 2014 make-up kolekce

Iluminátor v EVA

Perfektní mono oční stíny v čistém zlatu (36 dolarů)

Nehtový lak v nadšeništině ($ 25)
Illuminátor v EVA, ideální mono oční stíny v čistém zlatu, stejně jako lak na nehty v milovníkovi

REKLAMA

Mocný krásný … Nechápu, proč, ale vždycky toužíte Dolce & Gabbana mnohem více tentokrát v průběhu roku.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen