S novým Narsissistem Smokey Eye Kit, budete mít na vás všechny oči

oči Narsissist ($ 59 Narsissist Smokey Eye Kit)
Upřímně se však neobviňuji za váš Narsissisisismus. Chápu, opravdu to dělám. To by bylo jako obviňující karty pro ohromující nebo nebe pro modré.

Ne, obviňuji Narsissist Smokey Eye Kit ($ 59), že nádherná třídílná paleta před vámi.

REKLAMA

Oční stíny zleva: Madrague, Bali a Mekong
S matným béžovým, hlubokým matným hnědým a třpytivím zlatým hnědým očním očním očním (stejně jako miniaturní černou vložku a drtivým kartáčkem velikosti cesty) v něm, opravdu, jak byste nemohli dostat NarsisSisSiste na tom @ss?

Kromě tří stínů je souprava také s velkým kartáčem velikosti cesty # 43 a mini větší než životní oční linky na Via Veneto

$ 59 NARSISSISSISSKO Smokey Eye Kit

Co je to? Co je to? New Limited-Edition Smokey Eye Kit s trio očních očních, mini oční linky a kartáčem.
Dostanete matný béžový madrague, matný neutrální hnědý Bali a ShiMMERY Golden Brown Mekong, z nichž to vše fungují dobře, ale snažte se je přesměřit, protože jsou super másle! – A věci se mohou dostat ven.

Také získáte miniaturní větší než život oční linky via Via Via, které si myslím, že je jen v pořádku … je to trochu těžké směsné a nezůstane na mé vodní linky.

A pak je tu široký kartáč na cestování # 43, který se ke mně cítí posmíváním, ale dostane to práci.

Jsem na to primární kandidát? Mohli byste být, pokud máte tendenci dostat ohromen obří kaiju oční palety s desítkami barevných kombinací a dáváte přednost paletám, které jsou více zefektivněny.
Ten síly vás nutí zaměřit se na své základní základy. Stejně jako, s Ud nahými paletami, obvykle trávím tunu času, který se snažím zjistit, které odstíny nosit, ale s touto paletou a jeho třemi možnostmi, je to jednodušší rozhodnout.

Pro tento pohled jsem na sobě, já jsem vytrhl béžový stín na mém obočí kosti a ve vnitřních rohách, aby se zvýšil, zametl hnědý matný v záhybu, aby se přidala hloubku a zabalil třpytky hnědé na víčkách pro jiskru.

Ale to je jen jeden způsob, jak ho nosit. Existují určitě více.

Sečteno, ale v této paletě není spousta blesku a pomlčky, ale je to Uber-Flexibilní. Protože barvy nejsou příliš úžasné nebo teplé, mělo by to být dobré vhodné pro většinu odstínů pleti.

Takže … Kde to mohu najít? Časné ptáky mohou dostat skok na to 15. července na Narscosmetics.com. V polovině ranních ptáků ochotných čekat o něco déle mohou dostat své drápy na to 1. srpna, což je, když $ 59 Narsissis Smokey Eye Sada dorazí na NARS butiques a čítače Nars ve vašich oblíbených obchodních domech.

Zleva: Madrague, Bali a Meekong oční stíny; Větší než životní oční linky na Via Veneto
To je Chanel Malice červenat na tvářích a TABALM si přečetli místo lesku na rty v BAM

REKLAMA

Vím, že tuto pozornost miluješ, takže nepředstírejte. Jsi Narsissist, přes a přes.

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď