Primární barvy mají primární význam v mém pohledu dnes s NARS TORRE DEL ORO NAIL LIGH

Primární barvy!
Wow, kdy se to stalo …?

Kdy jsme se teleport zpátky do osmé třídy umění?

REKLAMA

Mám na sobě červenou, žlutou a modrou dnes a pocit, že jsem načrtl jablko a používám ty mřížky, abychom dostali proporce správné (znáte ty, které mám na mysli).

Můj osmý umělec umělecký učitel by vždy odjel na tečny o primárních barvách, a pak, zatímco on se rozzářil, náhle dostane toto sklovité, vzdálený pohled v jeho očích, stejně jako on snil o seminých letech strávil Pobřeží Itálie malování a jíst těstoviny.

Vlastně, teď, když o tom přemýšlím, že sklovitý vzhled mohl být kvůli něčemu jinému, protože jsem si jistý, že byl naprostý stoner, ale já jsme …

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Anywho! Kromě učení, jak těžké je nakreslit mísy a vázy (ty křivky jsou vážně šílené), také jsem se dozvěděl, že se opravdu nemůžete pokazit se párování červenou žlutou a modrou. Je to klasická barevná combo.

Dnes ráno jsem položil na tuto jasně zvýrazňovač žluté horní části a pak sklouzl na některé vrstvení náhrdelníky s červenou, žlutou, modrou a bílou.

A modrý a zlatý náramek.

NARS TORRE DEL OO
Tak, hrát si z červených akcentů v náhrdelnících, já jsem si vybral třešňový červený lak na nehty NARS nazvaný Torre del Oro ($ 20), neprůhledný modrý červený s vrah pigmentem (můžete snadno dostat pryč s jedinou vrstvou, ne problém).

Cherry Red, řekla …

Opravdu Dig Dig Cherry Reds jako tohle. Myslím, že lichotí teplé a úžasné tóny pleti a můžete nosit “em docela po celý rok. Stejně jako nadčasový červený rt, červené nehty nikdy nevyjdou styl.

NARS Torre Del Oro je jedním ze 43 odstínů v nedávno revamped NARS lak na nehty Line spuštění 15. července na NARS butiques a Narscosmetics.com, a 1. srpna na obchodech Sephora a obchodních domů.
Myslím, že jsme na něco s celým “na sobě lak na nehty jako další příslušenství,” Babe. Nemůžu uvěřit, že mi to trvá dlouho, než se dostanete na palubu.

Je to zábava hrát, co máš na sobě nehty. Moje detailně orientovaná vnitřní freakazoid miluje.

Dva vrstvy Torre del Oo (I když jsem mohl snadno dostat jen s jedním)

REKLAMA

Každý, kdo ještě dnes houpal červené nehty?

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen