Neděle s kartami kočka, make-up stejně jako kouzlo blog maskot, sv. 283

Záložky jsou stále slané o ninců, které ztratí v play-off v tomto měsíci. Věří, že je to úplně, aby to udělali do samé mísy, stejně jako kdyby měli, věří, že budou vyhráli.

Ale to je povaha sportu, že? Nemůžete vyhrát “EM.

REKLAMA

Teď je všechno o baseballu! On uvádí, že obři budou vyhrát vše, stejně jako on dokonce dostal nový oděv, aby ukázal jeho týmový duch. Zde je klip, který ho dnes odpoledne modeluje …

Kdo je karty kočka? Asi šest let jsem spřátelil jsem se zbloudilým, bleším pokousaným templeně kočičí se špatnou situací červů. Mohl bych vidět, že padl na těžké časy, avšak jeho hluboké porozumění vysoké módě, stejně jako oddělení obchodu Cosmetics mě vedl k tomu, abych věřil, že je mnohem více než uspokojivým okem. Skončili jsme se jako rychlé přátele, stejně jako teď je to opravdu můj manažer (a úspěšný model Kitty).

Vaše přátelské komunitní kouzlo narkomanů,

REKLAMA

Karen, stejně jako karty

P.S. Díky vám díky za zastavení. Záložky oceňuje, stejně jako pošle jeho nejteplejší objetí Kitty. Doufám, že jste měl pěkný, odvíjený víkend.

Oh, obavy pro vás: Vyzkoušeli jste nějaký typ produktů z nových terificky záložek Furcare Line? Dotazující mysli chtějí vědět …