Bet dne: Mac, takže já

Mac Vintage Matte tekutý Lipcolour v tak mě
Snažil jsem se vzít své vlastní doporučení, stejně jako přerušení bezplatné z mé normální zóny Color Comfort, stejně jako 22 dolarů Matte Grey-Plum Mac vinobraní matte v tak, abych se konal. Je to Waaaaay Outta můj normální kolejnice. To může být nazýváno “tak mě,” telefonoval jsem to “Takže já ne já.” Ha ha ha!

Jsem NC42.
Zpátky ve vysoké instituci Algebra Class, seděl jsem si vedle extrémně nádherné ženy, která teď poznávám, jak se podívám zpět … Jsem si docela jistý, že byla vysoká pól v komunitním gangu s hrubou pověstí.

REKLAMA

V té době jsem nevěřil v té době … Právě jsem jí pochopil jako velkou ženu v mé matematické třídě.

Každopádně mám tu bod, stejně jako to je, že ona použila rtěnku v této přesné přesně stejné barvě, stejně jako to vypadalo krásně na ni. Takže já má extrémně 90. let těžké-ale sladké vibrace, takže pokud se snažíte najít vinobraní brzy ’90s lippie, to je to.

REKLAMA

Při nebezpečí znějícího se jako poškozený záznam jsou tekuté rtěnky Mac tak, tak dobré. Jsou jedním z extrémně málo vzorců k dispozici, že moji věčně suché rty mohou zvládnout, stejně jako můžete pop jeden na ráno, stejně jako nevěřit o tom po zbytek svého dne, což je to, co jsem udělal, když jsem použil to fungovat. Použil jsem to těsně před tím, než jsem šel do pěti-našeho posunu, stejně jako když jsem si vybral Connor v předškolníku, odpoledne, řekla: “Používáte rtěnku? Je to hnědá? ” Lol. V kostce, toto věci trvá!

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen