Cat Eye Flicks a světlé rty (Purple Edition): Středa makeup vzorec

Purple Power!
Otázka pro vás … Jak se cítíte o vzorci?

Lol! Pardon mě na okamžik, ale musel jsem se tam smát, protože “Formulacing dresing”? Zní to jako něco, co vložíte na salát.

REKLAMA

Ale i digress …

Pokud jste překlopili stránky módního časopisu v uplynulém desetiletí, možná si přečíst mluví o tom, že máte “outfit vzorec” něco, na co se můžete vždy obrátit, když chcete vypadat ostře. Možná je to bílé tričko, high-pasoucí džíny a černý blazer, nebo možná je to něco jiného.

Jakmile zjistíte, že formula, který pracuje pro vás, pak můžete vylepšit vůbec někdy-tak mírně (možná nahrazením černého saku s černým motocyklovým bunda), ale v podstatě se vrátíte na stejný vzorec znovu a znovu práce.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Jsem obrovský fanoušek překlady této myšlenky na říši make-upu a já dělám “make-up vzorce” po celou dobu.

Mám na sobě jeden z mých v těchto fotkách – kočičí oko flicks a světlé rty.

Je to rychlé a snadné a dává vám hodně třesku pro váš make-up Buck, imo. Také, zásadně, nemá mě přemýšlet příliš tvrdě, a nemám znovu objevovat žádné kola, protože vím, že oba hlavních prvků ve vzhledu pracují pro mě. Přesto je tu spousta místnosti v podívejte se na JOoj to v různých způsobech.

V podstatě jsem byl v náladě nosit fialovou, takže jsem začal s šmudnou fialovou kočkou flick (který jsem udělal s matným tmavě fialovým očním očním očním očním a šikmým štětcem).

Líbí se mi celý smatický / rozptýlený účinek, protože nedokonalé hrany opustí spoustu místnosti pro chybu. Můžu to udělat trochu (nebo hodně), a přestože to nemusí vypadat dokonale, je to obvykle průchodné, což je dost dobré, když jsem ve spěchu.

Dále jsem si to srovnal s jasnou matnou fialovou rtěnkou a postranou: Jen jsem si myslel o další verzi toho, co jsem mohl udělat … jak o vrstvení lesklého fialového lesku na vrcholu této lippie? Myslím, že by bylo také velmi cool!

REKLAMA

To je jen jeden z make-up vzorců, které používám často. Použít, pěny, opláchněte a opakujte!

Myslíš, že bych se usmíval mnohem víc, protože mám překvapivě ok účes!
Nemusí to být komplikované.

Make-up nošení v tomto pohledu

Oči: Mac Art Library Nude Model Paleta (Sugar Švestka a tanec ve tmě jako vložka, nahý model a Les Artiste na víčkách, a předem v záhybu), esum Duální oční tužka v Rose a Aubergine (TotalLine), MAC prodloužená hra Up Mascara (Lashes) Esum obočí definující tužku a mac obočí nastavit (obočí)

Tváře: Charlotte tilbury extáze červenat

Základna: Make-up pro stále HD korektory v Y41 a Y31 smíšené s Mac Strobe Cream (Foundation), MAC mineralizovat Skinfinish přirozený v Golden Tan, Esteee Lauder 24h Concealer v médiu hluboké (pod očima), Tatcha Světelná orosená skinová mlha

Rty: Mac Retro Matte tekutý lipcolour v šitá na míru vtipkovat

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen