Sobotní surfování, 12. ledna 2019

Mwah!
Vzestup i lesk, kolegové kočičí dobří přátelé, stejně jako make-up fanatics, stejně jako potěšená katurday! Ještě jste ještě dnes políbil váš Kitty?

Takže … včera odpoledne jsem dostal mnohem potřebný tip ze světa, abych se rozzářil. Vážně! Teď jsem si položil Connor pro její “zdřímnutí,” A.K.A “odpočinek”, protože je v bodě v jejím batole, kde už ne vždy spí během času NAP. Často se jen zmizí v její postýlce při pohledu na knihy nebo poslech hudby.

REKLAMA

Každopádně, normálně bzučím kolem domova jako sprinter na zdřímnout čas snaží se dělat cokoliv na mém úkolu předtím, než vstane, stejně jako i když jsem mimo unavený, moc jsem s tím moc, protože je to největší čas, který mám.

Ale včera mé tělo i mysli zoufale potřebuje prostoje, stejně jako když jsem opravdu poslouchal. Místo toho, aby se zabýval úkolem na mém seznamu napříč časem napříč, dal jsem si sluchátka, zalomil si hudbu, vytáhl nějaký make-up stejně jako hrál.

A chápete, co? Bylo to přesně to, co jsem potřeboval. Poté jsem se cítil mnohem lépe, když jsem dělal svůj vlastní thang po dobu 30 minut.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Dělám bronzy věc znovu s kolekcí #beccabffs. To je Malika kombinace na mých tvářích stejně jako víči stejně jako nahá rtěnka ve vašich skutečně.

Projít, šedými kořeny!
Takže jemný tip ode mě na vás v situaci, kterou potřebujete, vezměte si ty přestávky, dívku. Jsou nezbytné. Skutečnost, věřím, že by to bylo skvělé koncepce, aby se přestával ideální meow s tímto týdnem seznamu čtení …?

Teď se mi líbí Frank Ocean ještě mnohem víc, než jsem udělal předtím, co rozbije péči o pleť v tomto rozhovoru GQ, stejně jako to zahrnuje noční krém i retinol.

V tomto rozhovoru s Denise Cartwright, Stvořitel pleťové linie surové, denise pokrmů o sexistické historii mýdla stejně jako vysvětluje přesně, jak vyvinula její službu začínající jen $ 30.

Tento odvolací spisovatel vyzkoušel cokoliv v odvolací sekci Obchodník Joe, stejně jako to jsou devíti věcí, které se vám nejvíce líbila.

Zajímavé -> Produkty pro péči o pleť nahoru plastové chirurgové využívají v jejich každodenní odvolací rutině.

Jak vrstva kyseliny v rutině péče o pleť.

Při pohledu na modifikaci Billion-Dollar Skin Bělící průmysl, Rwanda praská dolů, stejně jako prosazování zákazu bělících činidel, zejména hydrochinonu i rtuti.

Tohle dětské objemné vlasy jí přistály koncert s pantenem.

Proč Boby byly obrovskou nabídkou téměř století.

Líbí se mi tolik! Interiér tohoto domova byl ovlivněn stínem revlon rtěnky s názvem “Pařížská růžová”.

Smart WC

Když už mluvíme o felines stejně jako tech, peep tento $ 1,800 běžecký pás produkoval kočičky.

La-La-la-la-la, la-la-la-la-la

Does every shopping center in America look precisely like this?

Someone please make me this.

Ride it, my pony.

REKLAMA

I’m going to try to spend the rest of this weekend kicking back as well as avoiding that R.Kelly documentary on lifetime everyone’s been speaking about… OMG. What are you up to?

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen