Mac Unsung Heroes: Mac Giddy Luster rtěnka

Vzhledem k tomu, že jaro je ještě 58 dní daleko, stejně jako budete požadovat, aby vám poměrně růžová lippie.
Haha! Teď to je hloupý lesk, stejně jako “závratný lesk”. ? Mac má tolik nádherných zlatých růžových rtěnků, stejně jako závratový lesk je můj veselý velký zlatý růžový fave. Je to jednoduchá růžová, že většina veselých make-upových nadšenců se mohou nosit, ať už se jedná o tónované stunners, chladné tónované koťata, tmavé tónované Dazzlers, férové ​​mavens, tan Tempteses, Blond Bombshells, bruneta krásy …

Dostanete nápad. Je to jedna z těch všestranných krásných odstínů, které můžete nosit s téměř cokoliv, stejně jako já nevěřím, že to dostane? Zaslouží si to.

REKLAMA

Nosit závratný s pětiminutovým obchodem – náznak nadace (Antonym Skin Estee v Tan), špetku prášku (MAC mineralizuje povrch kůže v médiu Golden), Bronzer (MAC mineralizuje Skinfinish ve zlatém slunci), červenat (NARS orgasmus ), Černá vložka (Noir Antonym Cosmetics), obočí (Mac obočí sculpt tužka v špičatém) stejně jako řasenka (Covergirl Celkově vtipálek). Ach! – stejně jako korektor program (make-up pro vždy ultra HD korektor v Y42).
Co je to bezstranný make-up hrdina? Pro mě je to často podceňovaný make-up Morsel, dlouhodobý sběrný produkt, který Scots pod radarovou obrazovkou mnoha make-upu nadšence však na pravidelných bázi skály mého světa. Dlouho běžící série Unsung Heroes nabízí několik mých oblíbených.

Je to vždycky stále zastíněno flashier Shimmany Golden Pinks v Mac Fam, stejně jako je to pravda, není to tak jasné jako růžová bomba nebo mrazivý jako písečná B. Je to spíš z publikované růžové s omezeným zlatým třpytem, ​​ale proto Věřím, že to vypadá ccerier, než je (to je $ 17.50 se však zdá, že je to 30 dolarů), stejně jako trik zlatý třpyt je omáčkou. YSL, Chanel, stejně jako Guerlain mnohem lépe vypadat! (Také, Tom Ford!)

Sotva-tam je zlatá perla je to nejlepší.
Giddy je teplně tónovaný růžová limonáda (to voní stejně jako chutná jako ochranná známka Mac vanilka), stejně jako je blízko dostatečné k neutrálnímu, že chladné tónované kočičky ji mohou stále vytáhnout. Čte jako my-rty-lepší růžová nahá na mých pigmentovaných rtech, stejně jako se mi líbí pro rychlé pětinutové řešení s korektorem, černou vložkou, řasenkou, obočí, červenat, stejně jako bronzer. Je to na zdraví s polibkem přirozené barvy, stejně jako jemný lesk.

Perfektní růžová
Je to lesklý povrch, který je Macovo řada hydratačních, lehkých smetanových kartiček, stejně jako to nevydrží tak dlouho jako Mac Matte nebo vinobraní matný. Konzistence je tenčí než mac delší-na sobě rtěnky, stejně jako se s ním dostanu asi dvě hodiny, nebo možná tři, ale jsem s tím v pořádku, protože když nosím tento stín, obvykle neobvykle používám tunu jiných make-upu nebo dlouhodobých výrobků.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Mac Giddy Rtěnka

REKLAMA

Tato závratná rtěnka je crackup v nejlepším případě. Haha! Promiň … tolik hříček.

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen