NARS GUY RAY PRO NARS Dovolená kolekce: Polibek má v tašce

MMWAH!
Takže, chápu, že je to jako totes Cliché být make-up nadšenec spotřebovaný tiskovými tisky, ale já jsem. Je to takové jaké to je. Stejně jako taška v nových NARS Kiss Velvet Matte Ret Pencil Set ($ 49) má nejroztomilejší tisk rty.

Je to z nových Nars Guy Ray Holiday Collection (k dispozici nyní), který má rty kolem místa! – Na obalu, pánve, stejně jako dokonce roztracení tohoto lesklého zlatého make-upu.

REKLAMA

A tyto rty tady mluví s mou duší. Líbí se mi, že jsou trochu nerovnoměrné, stejně jako fussy vypadající, jako jsou p * seded o někom auto parkování v jejich určeném místě, haha!

(OK … Nechte ho do příslušenství Hoarder jít na pěti minutách!)

Na jejich úvěr, Nars Le Holiday tašky jsou několik z nejlepších prázdninových tašek. Mám černý s modrými rty na něm od několika let zpět, stejně jako stále silný.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Velká pusa!

Uvnitř sáčku jsou čtyři v plné velikosti sametové matné tužky, z nichž dva, z nichž nejtmavší odstíny, toundra, stejně jako ohrožené červené, jsou extrémně pigmentované re-propagace z dlouhodobé linie. Dva světlejší odstíny, divoké metody, stejně jako kouzlo vázané, jsou nové, omezené přírůstky a FYI, Super Sheer, který by mohl být jistič pro některé peeps.

Jde jen o čísla, i když je to hodně. Na vlastní pěst, hůl ohroženého červeného je 27 dolarů, ale dostanete čtyři NARS rty tužky za 49 dolarů s tímto setem.

Z vrcholu: kouzlo vázané, divoké cesty, toundra, ohrožená červená
Nechápu, že pokud jste obeznámeni s Velvetem Mattes, ale telefonujete je “Anti-Cat Butt Lipsticks”, protože pochopíte přesně, jak některé matné rtěnky vysouší rty tolik, že skončí se objevit jako kočičí zadek ? (OMG, je to pravda, stejně jako to pochopíte!) Každopádně tyto ne. Vzorec se rovněž cítí stejně jako Lightweight.

Ve směru hodinových ručiček z levé levé straně: kouzlo vázané, divoké cesty, toundra, ohrožená červená
Nejedná se tak dlouho, jak některé matné, stejně jako musím znovu použít důl po jídle nebo kávě. Někdy, někdy když jsou moje rty další suché, nebudu se dotknout “EM vůbec, protože chytí jakýkoliv typ vloček. Když jsou však moje rty ve skvělé formě, stejně jako jsem v náladě, jsou zábavné.

V podstatě věřím, že jsou to krásné. Jistě, divoké metody, stejně jako kouzlo vázané jsou trochu naprosté … rád bych je měl mít trochu více pigmentu, ale jsou stále krásné v jemném způsobu.

REKLAMA

KISS SELVET MATTE RIP TENCIL SET je 49 dolarů, stejně jako můžete to objevit nyní na Sephora, stejně jako online.

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen