Neděle s kartami kočka, make-up a odvolací blog maskot, sv. 416

Trpělivost není nyní, ani nebyla nikdy, jedna z ctností záložek. Teď, když je seniorské mourek, když chce jít ven, prakticky Kitty objímá mé nohy a “přečtěte si lodě” mě celou cestu ke dveřím.

Normálně začíná s ním na chvíli zíral na mě …

REKLAMA

Pak bude stát před posuvnými skleněnými dveřmi do paluby nebo předních dveří (někdy nese jeho kočičí postroj v ústech!) A meow.

A meow.

A meow.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Dokud ho nakonec nevezmím venku.

Nevím, jestli je to jen moje představivost, ale v poslední době to vypadá, že je mnohem více odrazný a promyšlený …

Zajímalo by mě, co by o tom píšil, jestli opravdu opravil jeho memoy. Vsadím se, že hodně napíše o našem starém bytě nebo bytu v údolí Millů. To je, když byl venkovní mourek a strávil dobrodružné noci venku.

Vzpomínám si na to, že spousta věcí od té doby, stejně jako noc velké bouře … nalévá déšť a vítr se porazil. Zprávy uvedlo, že to byl hurikán-ráže.

To bylo, když jsme věděli, že karty od sousedství, ale ještě nebyl naší kočkou. Přichází často a pověsit, a já mu dávám bradě skáče a tuňáka, ale pak by se melow vrátit venku.

V noci této špatné bouře vyšla moc a El Hub a já jsme byli v našem bytě nebo obavám.

Storm se stále zhoršila. Snažili jsme se jít do postele, ale okna se třese od větru, a to bylo příliš děsivé a hlučné. Na jednom místě, El Hub řekl: “Jdu hledat záložky!” A vyskočil nahoru a šel ven v bouři.

“Záložky!” Slyšel jsem, jak ho volá a znovu. “Záložky! Záložky! ” Když šel kolem bytu nebo bytového domu s baterkou v dešti.

A pak uslyšel strach.

Záložky se plazily do pařezu na straně budovy, ale stále byl namočený, studený a mawing. El Hub řekl, že oči se rozsvítily, když ho viděl, a vyrazil z kufru a běžel s ním až do našich předních dveří.

REKLAMA

To je od té doby jen jeden ze spousty příběhů. Vsadím se, že karty tráví spoustu stránek mluví o těch dnech v jeho memoirs …

Váš přátelský obyčejný appeal závislí,

Karen a Tabs.