Hřebík fasclaredside Beauty Sbírka s Estée Lauder Bronzová bohyně Sbírka pro léto 2016

pomocí Estée Lauder Gelée Bronzer pod mým nadací, letní záře Multi-paletu na oči, stejně jako tváře, stejně jako na rtu, stejně jako tvář Summertime Glow V broskví záře na rtech i tvářích.
Pro make-up nadšenec jako já, neexistuje mnohem zajímavější označení letního blížícího se příjezdu než roční vzhled zářícího výskytu Estée Lauder, beachy bronzové bohyně kolekce, stejně jako jeho bez námahy zářivých slunečních osušlechtech, stejně jako silné jasné.

Letošní vydání, které odrůdy od bonzingových gelů, stejně jako práškových bronzers do stínových palet, vůně i zvýrazňovače, má některé vážně vinobraní u bazénu vibrace, stejně jako já miluji!

REKLAMA

Házet na váš třpytivý tělesný olej, disketový klobouk, stejně jako vintage sluneční brýle, stejně jako se podívejme na několik sbírek luxusních letních pokladů.

Estée Lauder Bronzová bohyně 2016 Gelée Bronzer, Summertime Glow Multi-Paleta, stejně jako rty, stejně jako lícní letní záře v Fuchsia světla, broskev záře
Pro mě stejně jako četné z make-upových nadšenců vím, je to vrchol, stejně jako bronzing palety představené sbírkami bronzových bohyně sbírky, které nastavují naše srdce afluutter.

Klasicly elegantní letní záře multi-paleta ($ 50) je k dispozici ve skříni želvy-shell, stejně jako domy měkký růžový iluminátor, růžový nenáviděný červenat, stejně jako přístupný bronzer. Ačkoli to bylo jistě vyvinuté s tváří na mysli, stojí za zmínku, že odstíny rovněž pracují divy na oči také (zejména zvýrazňovač, stejně jako bronzer). Jaká metoda, která by mohla svírat dohlížet, když jste ve spěchu.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Gelée Bronzer ($ 32) má fascinující vzorec, který mi připomíná obtížné cukroví drzý odstín v Surfer Babe, s výjimkou toho, že Surfer Babe aplikuje transparentní prádlo led ledové barvy čaje, zatímco Gelée Bronzer usnadňuje extrémně pigmentovaný odstín o něco více jako zkapalnělně typ prášku bronzer.

Změkčovadlo, stejně jako jednoduché směs, tento bronzer vám poskytne dlouhou “pracovní čas” před nastavením, ale pozor! Trochu jde dlouhá cesta, kterou můžete vidět v těchto vzorníkech.

Rozhodl jsem se využít produktů, jako je Gelée Bronzer pod mým základem, aby se nejmenší záře ukázal; To zase neutralizuje několik oranžové-ness, které často doprovází pigmentované kapalné bronzery.

Bronzová bohyně Gelée Bronzer, stejně jako Summertime Glow Multi-Paleta

Bronzová bohyně (vlevo doprava): Gelée Bronzer používal silně stejně jako smíchaný, Summertime Glow Multi-Paleta osvětlení, červenat i obrysy
Věřím, že $ 34 rtu, stejně jako lícní letní záře hole v fuchsia světla a broskev záře jsou hvězdy uvolnění (jsou také nabízeny v sunburstu, které nejsou zobrazeny). Monikers jsou však misnomery, protože fuchsia světla je opravdu mnohem více teplé třešeňové červené, a broskev záře je tradiční teplá tónovaná růžová.

Na jednom konci pigmentovaného kréma, který lze použít jak na jablkách tváří, stejně jako rty, stejně jako na druhém z lesklého tónovaného lesku, tyto multi-talentované bity jsou připravené plážové tašky.

REKLAMA

Použití lesku je poměrně self-vysvětlující, ale to mi trvalo nějakou zkoušku, stejně jako chyba, aby zjistil, že můj preferovaný způsob aplikovat krém červenat. Po několika dnech testování jsem se usadil na využití hustého kartáče, poklepáním přímo na produkt, stejně jako pak míchání, že na mých tvářích. Vyrábí přesný typ rozptýleného záře, které hledám.

Bronz bohyně rtu stejně jako lícní letní záře v fuchsia světla, broskev záře
Bronzová bohyně (vlevo doprava): Lip Stejně jako tvář Summertime Glow Fuchsia světla tvář, Fuchsia světla lesk, broskev záře tvář, broskvová záře lesk
Estée Lauder 2016 Bronzová bohyně kolekce je léto Beauty enkapsulována v sbírce make-upu. Od vůně k třpytivé tělesné oleje, iluminátory, bronzery, stejně jako smetanové lícní produkty, které napodobují šťastně zvlhčenou letní vzhled pleť, Estée Lauder věřil o cokoliv pro bezplatnou eleganci u bazénu.

Dotazující mysli chtějí vědět: Jaké produkty bronzových bohyně se díváte na každý rok?